Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-27 14:34:23
(#26516) Dűne vs. Mythos (%
Alister; te most ezt komolyan gondoltad vagy be vagy drógázva és csak azért beszélsz ilyen butaságokat? Kimenni a levegőre, könyvet olvasni vagy élő, igazi emberekkel találkozni? Nanemá! Blaszfémia! xD
Mellesleg ha már híres emberek halála akkor; Örkény István halálának 30. évfordulója 24-én volt.
Aki nem ismerné a munkásságát vagy éppen nincsen otthon egy kötet akkor itt talál pár perces kultúrbombákat.
Alister; te most ezt komolyan gondoltad vagy be vagy drógázva és csak azért beszélsz ilyen butaságokat? Kimenni a levegőre, könyvet olvasni vagy élő, igazi emberekkel találkozni? Nanemá! Blaszfémia! xD
Mellesleg ha már híres emberek halála akkor; Örkény István halálának 30. évfordulója 24-én volt.
Aki nem ismerné a munkásságát vagy éppen nincsen otthon egy kötet akkor itt talál pár perces kultúrbombákat.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-27 14:34:40
beküldve: 2009-06-27 13:47:30
(#26515) Én is beköszönök már ha itt vagyok:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-06-27 11:42:59
(#26514) Na én meg csak fölnéztem, aztán húzok is vissza geodéziázni. //nem akarjátok tudni hogy micsoda. Tényleg nem//
Este meg Funker vogt koncert, hejj!!
Este meg Funker vogt koncert, hejj!!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-06-27 11:44:33
Hát én azt kell hogy mondjam h va mit olvasnom. Nem manga mert azokat már elolvastam. Különben is megyünk ma kirándulni tehát lehet örülni h nem leszek!
Ivi: Ne nagyon szorozz! Max 10....
Ivi: Ne nagyon szorozz! Max 10....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Van fent valaki aki most tényleg fórumozni akar, jó sokáig? Mert nyári szünet van és most nem jut eszembe semmi amit tudnék csinálni.
Minden bántó szándék nélkül: nem gondoltál még rá, hogy szerezz egy saját életet? Odakint a szabadban, vagy legalább az internettől távol? Nincs egy könyv, amit el akarsz olvasni, de még nem sikerült? Egy film, amit megnéznél? Egy ember, akivel találkoznál? Hm?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-27 10:33:04
(#26511) Vagyunk néhányan, de az aktivitás az minimális. Egyébként meg a 3 télleg kevés. Esténként bőven van, hogy 20an vagy még többen vagyunk.
Hát ha a 3 kevés akkor ténleg...
Legalább vagyunk néhányan!
beküldve: 2009-06-27 10:04:38
(#26509) Ideje néhány embert fölszedni az oldaladra nem igaz? Legyen má társaság!
beküldve: 2009-06-27 09:27:16
(#26507) Van fent valaki aki most tényleg fórumozni akar, jó sokáig? Mert nyári szünet van és most nem jut eszembe semmi amit tudnék csinálni.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-27 08:58:54
(#26506) Hello mindenkinek újra befutottam...
beküldve: 2009-06-27 08:40:00
(#26505) Jó reggelt!
A mai nap első hozzászólója a dumizzunk témához. Ez furcsa...
A mai nap első hozzászólója a dumizzunk témához. Ez furcsa...
,,Hitler fején ugrálok!"
Emberek... nem fogjátok elhinni... még én sem hiszem el...
Gratulálok! Most aztán már csak ügyesen kell sáfárkodnod a tehetségeddel! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-26 22:54:50
beküldve: 2009-06-26 22:03:33
(#26503) beküldve: 2009-06-26 21:39:40
(#26502) Misu, egy pillanatig nem kételkedtem hogy bevesznek-e. Kegyetlenszép hangod van. Csakk bírd a gőzhengert.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"