Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezt a mondatot kérem aranyba foglalni, és minden nap, fórumozás előtt a szívekbe vésni.

Eszt a montatot gérem aranypa voglalni, ézs minten nab, vórumoszázs elődd a zívedegpe fézsni.
Javítva, szívesen!
A moderátort kéretik aranyba foglalni, vagy míves fakeretbe legalább

no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-25 19:41:18
(#26453) Tessék megcsekkoli az ötletemet fórumtalira, a fórumtalis topicban^^

*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Mondhatnánk a moderátor arany törvénye!
Azaz a Moderátort ne idegesítsük első szabálya!
Mindenki: Nah megyek énekkar! Sziasztok!

Azaz a Moderátort ne idegesítsük első szabálya!

Mindenki: Nah megyek énekkar! Sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-25 14:23:57
amúgy tényleg lehet ilyeneket csinálni majd :) addig se a moderátort idegesítjük
Ezt a mondatot kérem aranyba foglalni, és minden nap, fórumozás előtt a szívekbe vésni. 
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2009-06-25 12:54:49
beküldve: 2009-06-25 11:03:11
(#26450) Nah itt vagyok!
Asszem megint neveldézek egy jót de ha megint nem mutatja a küldit besarok!
Asszem megint neveldézek egy jót de ha megint nem mutatja a küldit besarok!

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-25 00:19:45
(#26449) nekedis jó animézést jóéjszakát =) örültem a dumának
Vivienne Westwood... Sex Pistols... Seven Stars... Tejeskávé és epertorta... És a lótuszvirág. Nana kedvenc dolgai sohasem változtak. És ez hihetetlen menőnek tűnt számomra, mert énfolyton váltogattam a kedvenceimet...
Okés. Szerintem nemsokára én is. Szija, jóéjt. Jó ovlasást
msn:

msn:
darrensviseck@citromail.hu
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-25 00:17:03
(#26447) egy msn?
holnap dumálunk majdmég.. de szerintem tényleg most eltűnök a gép elől

Vivienne Westwood... Sex Pistols... Seven Stars... Tejeskávé és epertorta... És a lótuszvirág. Nana kedvenc dolgai sohasem változtak. És ez hihetetlen menőnek tűnt számomra, mert énfolyton váltogattam a kedvenceimet...
beküldve: 2009-06-25 00:15:40
(#26446) Am át tudod szerkeszteni az üzeneteidet
Hát ha most kezded el nézni a bleachet akkor én is csak ajánlanni tudom de pl ha a 220. rész körül jársz ahol én akkor kicsit gáz mert még készül és hetente csak 1 rész van

Hát ha most kezded el nézni a bleachet akkor én is csak ajánlanni tudom de pl ha a 220. rész körül jársz ahol én akkor kicsit gáz mert még készül és hetente csak 1 rész van

Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-25 00:12:44
(#26444) mégcska most tőltöm... huzzák? a kritikák szerint elég jó.. már engem is felturbózott... főleg, hogy jó pasik vanak benne na csak a barátom rá ne jöjjön...
amm én a terveimről annyit (ha érdekel)... én iggazából bandával szeretném emglepni magam 18 évesen... persze ennyi idősen mindenkinek ez az álma. remélem nem csak álom.
a kapcsolás amm engem is jobban kikapcsol
akarom mondani olvasás XDDDD ............ najo... már téll.. késő van
amm én a terveimről annyit (ha érdekel)... én iggazából bandával szeretném emglepni magam 18 évesen... persze ennyi idősen mindenkinek ez az álma. remélem nem csak álom.
a kapcsolás amm engem is jobban kikapcsol

akarom mondani olvasás XDDDD ............ najo... már téll.. késő van
*Előző és következő hozzászólással egybeszerkesztve. Ajánlom figyelmedbe a szerkesztés funkciót. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-25 12:48:35
Hát a gitározással ugy állok ahogy te
Bleach? hol jársz benne? én kicsit már meguntam mert huzzák ezerrel most meg megint fillereket raknak bele
Amugy én se sokat animeztem mostanság inkább olvasok az jobban kikapcsol.

beküldve: 2009-06-25 00:05:41
(#26441) tudod.. ez az új Twilight őrület.. bár a második kötetet olvasom...tetszik, nagyon érdekel mi lesz a vége... én épp Bleach részeket tőtögetek XD ... mostanában nem sokat animézek.. csak nana.. szal fel kéne vhogy magam turbózni.. éste hány éve gitározol? van terved?
Értem. Deh ilyenkor olvasni? Elromlik a szemed
Na mind1 én meg asszem még nézek valami anime-t

beküldve: 2009-06-25 00:01:54
(#26438) őszintén? amikor mondom ,hogy gitározok, akkor mindenki felkapja a fejét.. nyilván arra gondolnak, hogy valami profi zenésszel állnak szemben... hát kb másfél éve gitározok.. pengetek már valamit.. bár az ujjaim romokban hevernek... de még azt kifejezetten nem lehet mondani, hogy gitározok.. inkább csak gitározGATok
szerintem nem sokat leszek itt... mert igazából, csak beirogattam mindent, amit kellett, na mg a kommentet a kedvencemről nem hagyhattam ki... aztán még így hajnalok hajnalán olvasni is akarook X3....
szerintem nem sokat leszek itt... mert igazából, csak beirogattam mindent, amit kellett, na mg a kommentet a kedvencemről nem hagyhattam ki... aztán még így hajnalok hajnalán olvasni is akarook X3....

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-25 12:49:36
Hehe. És ha szabad tudnom hány éve gitározol? Hogy megy?