Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-24 23:58:49
(#26436) meg is érkeztem XD
Vivienne Westwood... Sex Pistols... Seven Stars... Tejeskávé és epertorta... És a lótuszvirág. Nana kedvenc dolgai sohasem változtak. És ez hihetetlen menőnek tűnt számomra, mert énfolyton váltogattam a kedvenceimet...
Hali Exiled végre te is megjöttél! Én tervezem hogy mindenképpen találkozni akarok minnél több emberrel, remélem sor kerül majd egy ilyen találkozora a conon.
Mi van mindenki lelépett? Ne haggyatok megint egyedül!
Mi van mindenki lelépett? Ne haggyatok megint egyedül!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-24 22:31:30
Majd kérek infókat a mangádról. Kíváncsivá tettél. Aztán dedikált példányt szeretnék. ;)
Kapol kapol :3 megígértem, hogy te leszel az első akinek megmutatom =3 Csak mostanában nemvagyok MSN közelben, de majd elküldöm e-mailon ha teljesen kész.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-06-25 12:50:09
beküldve: 2009-06-24 21:24:40
(#26433) Végre ide is feljutottam máma ^^ van már aki tervezgeti a con-os fórumtalit?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát akkor kvittek vagyunk! Különben hellóó!
Hello megyek!
Hello megyek!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-24 21:22:27
beküldve: 2009-06-24 21:13:42
(#26431) necrokid; terjedelmes a család. Már több öcsi van. ^^ (A két kezemen nem tudom megszámolni a virtuális családtagokat).
Majd kérek infókat a mangádról. Kíváncsivá tettél. Aztán dedikált példányt szeretnék. ;)
Drága öcskös, a jó öreg nővérkédet ilyen mókából ne felejtsd ki.
Kivel mizujs? Hogy vagytok?
Kivel mizujs? Hogy vagytok?
Milyen mókából?
Velem semmi különös, mangám első fejeztét photoshoppolom és nemsokára kész.
Tényleg, fórumtábor hogy siekrült?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-06-25 12:50:44
beküldve: 2009-06-24 21:07:03
(#26429) Sziasztoooook! Szép estét! Visszatértem
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-24 20:49:50
(#26428) Hello na végre itt vagyok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-24 19:53:46
(#26425) beküldve: 2009-06-24 19:46:30
(#26424) Hát nekem meg az uszodától vette el az eső a kedvemet. Pedig a nyitott medence ilyenkor a legjobb.
1. nem vok sörbarát
2. én alapból is a lustaság definíciója vok, de most végképp nincs kedvem így utcára mennem
2. én alapból is a lustaság definíciója vok, de most végképp nincs kedvem így utcára mennem
-
Az igazi sörbarátot nem gátolja holmi eső, abban, hogy lejusson a kocsmába! XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-25 12:51:20