Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-26 09:19:34
(#26469) Jó reggelt Aizen-sama. Jó reggelt mindenkinek!
A bleach mangát én is várom már Jah és mellesleg a nyári szünet óta ma először keltem fel 12:00 előtt úgyérzem csodás napnak nézek elébe.
A bleach mangát én is várom már Jah és mellesleg a nyári szünet óta ma először keltem fel 12:00 előtt úgyérzem csodás napnak nézek elébe.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-26 08:58:09
(#26468) beküldve: 2009-06-25 23:20:54
(#26467) Alister és Dzirun, nem volt elég az özönvíz, mégjobban ki szeretnétek vívni a Kiválasztott haragját?
Az agyam, elmém, lelkem, szellemem stb.stb. halandók számára felfoghatatlan, ha ezekről találgatásokba bocsátkoztok, a lentebb olvasható marhaságok jönnek ki.
Az agyam, elmém, lelkem, szellemem stb.stb. halandók számára felfoghatatlan, ha ezekről találgatásokba bocsátkoztok, a lentebb olvasható marhaságok jönnek ki.
Tudomásul kell venni: Én vagyok az Ł és az Ω
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-25 23:10:24
(#26466) Hejjhó! ^^ Így 11 után gondoltam én is felnézek egy kicsit...
Közérdekű közlemény: [Link] ->hasznos honlap,főleg mostanság,mert az összes képregényre 10% kedvezményt adnak,bár azt hozzá kell tenni,h mangát nemigen árulnak,viszont rengetegféle egyéb képregényt igen. Igaz,Sailor Moon-t és DragonBall füzeteket találtam,csak jelen pillanatban össz-vissz egy SM füzet kapható.
Közérdekű közlemény: [Link] ->hasznos honlap,főleg mostanság,mert az összes képregényre 10% kedvezményt adnak,bár azt hozzá kell tenni,h mangát nemigen árulnak,viszont rengetegféle egyéb képregényt igen. Igaz,Sailor Moon-t és DragonBall füzeteket találtam,csak jelen pillanatban össz-vissz egy SM füzet kapható.
Nagyon kedves vagy Kapitány, mint mindig rád lehet számitani.
Exiled: az a conos gitározás nem megy XD. Am nem hagyom abba, csak elkezdem elölről, mer 4 év alatt a tanáromtól csak a hangok helyét tanultam meg...szép. Srácoknak meg megtanitotta az akordokat...pedig még a bárét se tudják lefogni...
Na én mentem is. Jóéjt
Most komolyan, vajon hány oldal van ott visszafele...
Exiled: az a conos gitározás nem megy XD. Am nem hagyom abba, csak elkezdem elölről, mer 4 év alatt a tanáromtól csak a hangok helyét tanultam meg...szép. Srácoknak meg megtanitotta az akordokat...pedig még a bárét se tudják lefogni...
Na én mentem is. Jóéjt
Szerk: Zoé 2009-06-25 23:08:54
beküldve: 2009-06-25 22:42:10
(#26464) Illetve volt még kedden egy fórumtali is. Asszem erről sem az Index, sem az Origo de még a Kékfény sem számolt be.
Ajánlom az Origot vagy az Indexet. A kül- és belföldi hírekről értesülhetsz valamint a bulvrárról és a sportról is. (;
Itt pedig olvasd vissza és a szokásos magasröptű mélyfilozófiát találod.
Itt pedig olvasd vissza és a szokásos magasröptű mélyfilozófiát találod.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-25 22:40:38
beküldve: 2009-06-25 22:34:35
(#26462) Sziaaasztoooook Hogy van aki itt van?
Vki nem mondja meg nekem h miről maradtam le kb az utóbbi 3 napban? Persze szépen megkérem rá.
Vki nem mondja meg nekem h miről maradtam le kb az utóbbi 3 napban? Persze szépen megkérem rá.
beküldve: 2009-06-25 21:14:05
(#26461) Hello mindenkinek nos én is befutottam!
Dzke: Én már semmin nem lepődök meg!
Nah megyek sziasztok!
Dzke: Én már semmin nem lepődök meg!
Nah megyek sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-25 22:14:45
hát igen. lehet, h a nevezetett szerv helyén valójában egy miniatürizált banda játszik csattintgatós zenét 24/7. ennek hatására nyílván bárki hasonlóan viselkedne/fejezné ki magát
-
mi a zsafért esik? kcuf
Nálunk a garázst tegnap már elöntötte... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
vhogy ki akarom fejezni a szélsőségesen negatív érzelmeimet de azért nem fogok káromkodni fórumon mer a végén még megrontom Morduk ártatlan kis lelkét
-
te lehet télleg túl sok abszintot ittál és maradandó károsodást szenvedett az agyad
Ez nem egy lehetőség, kedves Dz, ez maga a valóság Bár a nevezett szerv esetében kérdéses, hogy egyáltalán beállhatott-e további károsodás, vagy ez a korábbi események fényében csupán a status quo helyben hagyása-e...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-25 20:43:20
Jó estét uraim!
Jó látni, hogy érkeznek az emberek... egész nap pangás volt....
Mi ez a fajta káromkodás?
Jó látni, hogy érkeznek az emberek... egész nap pangás volt....
mi a zsafért esik? kcuf
Mi ez a fajta káromkodás?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
te lehet télleg túl sok abszintot ittál és maradandó károsodást szenvedett az agyad
mi a zsafért esik? kcuf
mi a zsafért esik? kcuf
-