Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hmmm... Biztos szép lehetett. Majd holnap elmeséled a talin! Ez a szektás nénis dolog nagyon érdekes... De ugye nem olyan szektás, mint a Bible Black? O_x XD
Amúgy sziasztok!
ha vki tud hívjon már föl délben mer jó lenne ha akkor fel tudnék kelni. előre is köszi.
Jujj... Azt hiszem erre többet nem vállalkozom. Ijesztő volt. Bocsánat! Amúgy sziasztok!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-29 11:52:26
beküldve: 2009-06-29 11:17:36
(#26560) Én itt vagyok! Különben hello! KI van itt?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-29 09:17:23
(#26559) Jó reggelt!
Hopsz, csak én vagyok? Na ne...remélem jön gyorsan fel valaki.
Hopsz, csak én vagyok? Na ne...remélem jön gyorsan fel valaki.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-29 08:07:29
(#26558) hi
egy nagyon kedves barátommal ma megnéztük a napfelkeltét a Gellért hegyről. majd rakok fel képeket, mer azok is készültek, csak fáradt vok. gyönyörű volt. és még szektás nagyikat is láttunk. részletes beszámoló később.
ha vki tud hívjon már föl délben mer jó lenne ha akkor fel tudnék kelni. előre is köszi.
egy nagyon kedves barátommal ma megnéztük a napfelkeltét a Gellért hegyről. majd rakok fel képeket, mer azok is készültek, csak fáradt vok. gyönyörű volt. és még szektás nagyikat is láttunk. részletes beszámoló később.
ugye van aki tudja a számom?
-
Szerk: ∂z 2009-06-29 08:08:18
Gaboo igaz Nyuregyen laksz. Mit szólnál egy talihoz a korzóban majd valamikor.
Mindenki: nah megyek sziasztok!
Oké ^^ Csak majd ősszel, mert annyira kedves itthon mindenki, hogy alig várják. hogy elmenjek rokonokat boldogítani
jóóóó éjszakát Én is megyek
beküldve: 2009-06-28 22:23:57
(#26556) Gaboo igaz Nyuregyen laksz. Mit szólnál egy talihoz a korzóban majd valamikor.
Hello, ajánlom neked a Mondo 08/12-es számát. Abban 3-4 oldalon részletesen megválaszolják pont ezt a kérdést.
Köszi ^^ Mondjuk már láttam az anime első 2 évadát, meg beleolvastam a manga 21. kötetébe, csak nem tudom eldönteni, érdemes-e megvenni a mangát.
Meg is van a cikk. Köszi ^^
"Itt az ideje ismét feltenni a kérdést: anime vagy manga? A válasz nem egyértelmű, de ha valami konklúziót kellene levonni, azt mondanánk, mindkettő."
Kösz a segítséget XD Oké. akkor majd beszerzem
Szerk: _gabi 2009-06-28 22:19:02
A Narutóban a manga jobb, vagy az anime?
Hello, ajánlom neked a Mondo 08/12-es számát. Abban 3-4 oldalon részletesen megválaszolják pont ezt a kérdést.
beküldve: 2009-06-28 21:26:17
(#26553) Hello mindenkinek megjöttem!
beküldve: 2009-06-28 20:23:44
(#26551) Holnap fórumtali!Városliget!Féltizen egy Széchenyi fűrdő!Mindenkit várunk eddig 3 an vagyunk:
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-06-28 20:18:18
(#26550)
Szerk: _gabi 2009-06-28 20:25:31
beküldve: 2009-06-28 18:58:34
(#26549) Sziasztok!A Fórumtalisn topicba írtam!Kinek van kedve hozzá?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Az a földméréstan cicomás neve?
Ó bárcsak az lenne. Van ebben mérés, kitűzés, térképészet, GPS meg a félszemű tudja még mi. És a leggázabb hogy fölösleges tárgy, mert erre külön képzett emberek vannak /lsd: geodéta/. Ráadásul tele van minden vacak szögfügvénnyel, szerkesztéssel, meg számolással. Múltkor egyik sráctól a GPS által kibocsátott jel kódolási rendszerét kérdezték... szóval ilyen szinten fölösleges.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szívesen. Azért remélem nem nagyon vont el a geodéziálástól. (;
Én Pingvin patikás szórólapokat fogok szorongatni és széthúzni teljesítménybérezésre. Minden leadott kétszázas kötegnél gondolunk rád, ezen ne múljon. (;
Én Pingvin patikás szórólapokat fogok szorongatni és széthúzni teljesítménybérezésre. Minden leadott kétszázas kötegnél gondolunk rád, ezen ne múljon. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-28 18:39:47