Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-03 08:22:17
(#26683) Fingott a kis liba, sokáig éljen Misuka! XD Boldog szülinapot, te kis vííííííííííííííí íííííííííííííínyo gó! Nekem sunyiba hozhatsz 1 kis csokilikőrt, ha van!
Dan, letöltenéd nekem Michael Jacksontól a Give it to Me-t? Hálám örökké üldözne!
Bakker, olyan sz@rul aludtam! Három óta fent vagyok!
Gemini: (ne) cseszd meg, ez a vidi nagyon ott van!
u.i.: Mi van itt, kukulás? Hogy-hogy nincs fent senki?
Dan, letöltenéd nekem Michael Jacksontól a Give it to Me-t? Hálám örökké üldözne!
Bakker, olyan sz@rul aludtam! Három óta fent vagyok!
Gemini: (ne) cseszd meg, ez a vidi nagyon ott van!
u.i.: Mi van itt, kukulás? Hogy-hogy nincs fent senki?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-07-03 08:59:25
én colát kérek mert még fiatal vagyok !nem ihatok alkoholt (de ha van egy kis rum akkor azt tehetsz a colába) bakkker 5perce etttem és máá megint korog a gyomrommm
jah és boldog születés napottt!!!
jah és boldog születés napottt!!!
Szerk: Dan 2009-07-03 07:53:03
Gemini ez a videó nagyon oda vág xDxDxDxDDD Ez haláli xDD köszi a linket x)
*víííííííííííííí íííííííííííínnyog egyet miközben Elnar felkapja és megpörgeti*
van még bor, vbk, pezsgő és csokilikőr! Ki mit kér?
*víííííííííííííí íííííííííííínnyog egyet miközben Elnar felkapja és megpörgeti*
van még bor, vbk, pezsgő és csokilikőr! Ki mit kér?
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-07-02 23:24:53
(#26680) *felkapja Misut megpörgeti, aztán lerakja ^^*
Az istenek éltessenek sokáig! Lélekben veled iszunk ám
Az istenek éltessenek sokáig! Lélekben veled iszunk ám
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-07-02 23:25:29
Füled érjen bokáig, Misu-chan! ^^
Nomost a peace-ről eszembe jutott ez a röpke videó,amit az egyik csodás rajzórán volt szerencsénk megtekinteni a tanár segédletével: [Link] (fene tudja,tán már ti is láttátok ) sztem....nahagyon jó
Nomost a peace-ről eszembe jutott ez a röpke videó,amit az egyik csodás rajzórán volt szerencsénk megtekinteni a tanár segédletével: [Link] (fene tudja,tán már ti is láttátok ) sztem....nahagyon jó
beküldve: 2009-07-02 21:05:11
(#26678) Szijasztóóóóók^^
SZülinapi összeröffenés van, és úgy gondoltam feljövök hogy üdvözöljek máma is mindenkit! úgyhogy: Üdv! *peace* Jók legyetek^^puszi
SZülinapi összeröffenés van, és úgy gondoltam feljövök hogy üdvözöljek máma is mindenkit! úgyhogy: Üdv! *peace* Jók legyetek^^puszi
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-07-02 21:05:30
Meghallgatni meg tudom, de a gépre letölteni nem! Tudnál segíteni?
Szerencséd hogy itt vagyok Na szóval beírod a keresendő dolgot. kihoz egy két dolgot kiválasztod a megfelelőt. Jobb oldalt keresel egy ilyen számokat betűket tartalmazó képet mellette a vonalra beírod a kódot amit látsz. Vársz és megjelenik egy ilyen lejátszó fent asszem a down.. feliratra ráklik és tölt. De az is lehet hogy a file neve van fent (lusta femenni az oldalra) mondjuk én freedawnloadot használok.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-07-02 19:07:53
ez egyszerü tölts le valahonnan youtube mp3downloadert ,youtube-on biztos fennn van
vagy ha nem tudod akk én szívesen letöltöm neked és ha tudom elküldöm e-mailon
vagy asszem youtube music downloadernek hi'jják
vagy ha nem tudod akk én szívesen letöltöm neked és ha tudom elküldöm e-mailon
vagy asszem youtube music downloadernek hi'jják
Szerk: Dan 2009-07-02 18:44:04
Meghallgatni meg tudom, de a gépre letölteni nem! Tudnál segíteni?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:00:55
Xd robot gheisa ,az meg mi??
az a legjobb amikor mini tannká váltzik xd "geisha transform" vicceeess
az a legjobb amikor mini tannká váltzik xd "geisha transform" vicceeess
Szerk: Dan 2009-07-02 18:21:50
beküldve: 2009-07-02 17:18:18
(#26673) Igen, igen és igen!
A Machine Girl után most itt van a Robo-Geisha!
Van itt minden kérem; robot gésából kiugró tengu, geisha transform, fried shrimp, tengu milk!!!, robot épület ami kivéreztet más épületeket aka shiro robot, handicap gun!!!
Nézzétek, élvezzétek és marassátok le az arcotokról a bőrt egy tengu duó tejével!
A Machine Girl után most itt van a Robo-Geisha!
Van itt minden kérem; robot gésából kiugró tengu, geisha transform, fried shrimp, tengu milk!!!, robot épület ami kivéreztet más épületeket aka shiro robot, handicap gun!!!
Nézzétek, élvezzétek és marassátok le az arcotokról a bőrt egy tengu duó tejével!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-07-02 13:44:36
(#26672) Két hétig nem leszek gépközelben....ezúton búcsúzom!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-02 12:57:21
(#26671) Megjelent a Blood Bowl pöcöre a cödögalakszisban, a fizetés viszont csak 10. körül fog megjelenni a bankszámlámon. Bús panda vagyok...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-07-02 13:04:45
beküldve: 2009-07-02 11:51:06
(#26670) beküldve: 2009-07-02 09:24:14
(#26669) jó regggelt minden rejtve kapcsolódónak!jah itt nem is lehet
mindegy,a lényeg nem változik:egyedül vagyooook
mindegy,a lényeg nem változik:egyedül vagyooook