Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mi kerül egy k***a egérpadon 20000HUF-ba? Még ha háromdés, és egy nagy odomborzatú hölgyeményt ábrázol, akkor sem értem.
nos... soroljam? 1: Az hogy Moka van rajta, mert az egy NÉV, 2:mert japánból kell behozni...:S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-07-04 22:46:56
beküldve: 2009-07-04 22:18:56
(#26763) Ti mennétek ki Japánba?
Avagy nem tudok mást és ezért kérdezem ezt.
Avagy nem tudok mást és ezért kérdezem ezt.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-04 22:14:34
(#26762) Mi kerül egy k***a egérpadon 20000HUF-ba? Még ha háromdés, és egy nagy odomborzatú hölgyeményt ábrázol, akkor sem értem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Helló Exiled!
Azta! Egy ilyet venni kéne valamikor!
gyerekek, megtaláltam azt a dolgot, amit biztosan meg akarok venni [Link]
Azta! Egy ilyet venni kéne valamikor!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-04 21:38:19
(#26760) He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Meg ám.
Viszont én feladom, két tippem van a leányzóra, de pontosan ugyanezeket a képeket nem találom egyikük albumában se (nem néztem meg mindet). Utolső lehetőségem, hogy a cikkírótól kérem el.
Viszont én feladom, két tippem van a leányzóra, de pontosan ugyanezeket a képeket nem találom egyikük albumában se (nem néztem meg mindet). Utolső lehetőségem, hogy a cikkírótól kérem el.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen, meg.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szia
Ráadásul csalt! Itt nem 10 szó van hanem 14
nyah, bemagoltam, el is mondtam, holnap meg irja a következő adagot...elveszi az életkedvem...
Ráadásul csalt! Itt nem 10 szó van hanem 14
XD, ez felháboritó XD, nem?
nyah, bemagoltam, el is mondtam, holnap meg irja a következő adagot...elveszi az életkedvem...
Szerk: Zoé 2009-07-04 17:23:42
beküldve: 2009-07-04 17:00:13
(#26756) Na ez igy már tetszik...
Ez viszont nem:
Ez viszont nem:
Drága anyum bejön és kezdi mondani a szokásos bajait, majd azt mondja h adjak neki 1 füzetet, leir 10 szót (román) és mire visszajön tanuljam meg...Mikor nekem is kezdődne a vakáció, ellövi. +olyan szavakat irt h a webforditó sem tudja leforditani, de szótárba se találom... Köszönjük anyuci!
Na most ment el a kedvem erről beszélni...mától benne vagyok az anya ellenes pártban.
Mi lesz a nevünk?
A.E.P.?
Mi lesz a nevünk?
A.E.P.?
Nem. Mi nem anya ellenes párt vagyunk. Mi a K.V.F.GY.-ének vezetői vagyunk.
Azaz: Karakura Város Főnöki Gyűlés
Én: Főfőnök.
Zoé: al-Főfőnök.
További emberek jelentkezését várjuk!
,,Hitler fején ugrálok!"
Na most ment el a kedvem erről beszélni...mától benne vagyok az anya ellenes pártban.
Mi lesz a nevünk?
A.E.P.?
Mi lesz a nevünk?
A.E.P.?
Egyességet kötöttél mi? XD Mással végezteted a piszkos munkát, szép XD.
Nem én? Ak ki lesz az a személy aki nevetésben fog meghalni?
Igen, de nem figyeltél a legfontosabbra! Most elfoglaltam Karakura várost! Ugye milyen piszok vagyok?
Az bizony titok.
,,Hitler fején ugrálok!"
Egyességet kötöttél mi? XD Mással végezteted a piszkos munkát, szép XD.
Igen? XD. Nekem viszont senki nem mondja meg h mit csináljak . Szal ha azt mondom nem tagadod le, ak az úgy is van.
Nem baj, de egyességet kötöttem Barack Obama-val. Ha kimondom a jelszót akkor megsemmisül a kiválasztott emberke!
Nyugi, az nem is te leszel. Neked valami egészen mást csináltattam.
,,Hitler fején ugrálok!"