Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azért ennyire nem lehet rossz a helyzet Ha valamiben tudunk segíteni akkor segítünk de ilyesmit nem adhatok.
Mit tudsz tenni akkor ha 23 évesen rájössz hogy az EGÉSZ eddigi életed el van rontva? És soha nem tudod helyrehozni,,, És hogy ennél csak rosszabb lesz, mert képtelen vagy a változásra?
Hát én kb itt vagyok + others
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Azért ennyire nem lehet rossz a helyzet Ha valamiben tudunk segíteni akkor segítünk de ilyesmit nem adhatok.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-24 01:19:09
*segítséget kér az értelmezéshez a közönségtől*
... a hajam gumi helyett akasztófahurokkal van összefogva...
*segítséget kér az értelmezéshez a közönségtől*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-24 00:56:44
(#26357) ... aki jót akar nekem, az most megszán egy olyannal ami a hajamban van - csak nagyobbal. *összeomlott - megint*
Szervusz Andy!
Ha itt nem is találsz győri otakut, a Győri Anime Club honlapján biztos sikerrel fogsz járni. [Link]
Egyébként meg üdvözlünk a fórumon!
Ha itt nem is találsz győri otakut, a Győri Anime Club honlapján biztos sikerrel fogsz járni. [Link]
Egyébként meg üdvözlünk a fórumon!
beküldve: 2009-06-23 23:18:54
(#26355) Sziasztok lányok, fiúk! Egy olyan kéréssel/kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy van e köztetek valaki Győrből, illetve Győr környékéről? Nagggyon fontos lenne! Ha innen vagy, légyszi írj nekem a következő e - mail címre: andyjunkie@windowslive.com. Előre is nagyon szépen köszönöm!
Egy mangafan csaj: Andy :)
Egy mangafan csaj: Andy :)
beküldve: 2009-06-23 22:11:49
(#26354) Sziasztok! Jo éjt! Majd holnap...
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-23 21:26:27
(#26353) Nah én is lépek sziasztok! Jó éjszakát!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-23 21:19:08
(#26352) Akkor én se lépek szó nélkül. Mennem kell holnap korán kelek. Megyek be nézni mangák XD
Remélem még holnap találkozunk Morduk
Viszlát Keiichi
Remélem még holnap találkozunk Morduk
Viszlát Keiichi
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-23 21:10:06
(#26351) Dehogyis én nem lépek le sose egy szo nélkül még leszek egy darabig Morduk szerintem kezdjél félni :P
[/QUOTE]
Asszem Aizennek most nagyon beszóltam nem is merem elképzelni mit forgat a fejében
[/QUOTE]Valahogy majd csak túléled ha nem valahogy feltámasztunk, ha nem megy majd viszek virágot..
Szerk: Lawliete 2009-06-23 21:10:46
Neeem azt nem szabad!
Keiichi: Nyugi!
Keiichi: Nyugi!
Asszem Aizennek most nagyon beszóltam nem is merem elképzelni mit forgat a fejében
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
mindegy XD Keiichi azthittem már leléptél. Még mrgis ijedtem.
Szerk: Lawliete 2009-06-23 21:04:03
beküldve: 2009-06-23 21:02:29
(#26347) Ne trollkodjatok Xd