Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vhogy átérzem a helyzeted. Mi ma azt hallgattuk végig h holnap a banketton nehogy alkoholt kapjon vmeik tanár, meg h a szülök, tanárok és diákok el lesznek különitve, de nehogy a mosdóban v a lépcsőknél v az udvaron találjon párocskákat, mer nekünk annyi lesz.
Te voltál L? És mér szavaztál te az igenre? A nemre kell.
Shuichi: fá-rasz-tó-vagy.
Te voltál L? És mér szavaztál te az igenre? A nemre kell.
Shuichi: fá-rasz-tó-vagy.
Szerk: Zoé 2009-06-11 20:43:13
beküldve: 2009-06-11 20:39:57
(#25753) Nappy. Épp embereket gyűjtök egy online manga újsághoz. Az oldalt rendes .hu-s domainen kezdenénk. már találtma 2 embert, így hárman vagyunk. A következőképp nézne ki a dolog: telejsen ingyenes lenne, és minden hét hétfőjén új fejezetekkel jelentkezne az adott sorozatokból. Ha valakit érdekel az írjon emailt, vagy itt jelezzen!
*kérema modot ne törölje ki, nekem ebbőls emmi anyagi hazsnom nem származik*
*kérema modot ne törölje ki, nekem ebbőls emmi anyagi hazsnom nem származik*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Aha.. Már megbocsáss, de itt vannak náfal idősebbek is! Mondom én a 11 éves.. De perszte engem nyugatan le gyerekezhetsz!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
elhinni elhiszem...
de ez továbbra sem változtat semmin se
de ez továbbra sem változtat semmin se
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-06-11 20:35:44
(#25750) Gyerekek, én ebben az évben rengeteget stresszeltem, és az ofőm még azt mondta h a banketton a feszültséget bulizzam le! Öcsém, én már szabadulni akarok a sulimtól, nemhogy még velük bankettolni! Már volt egy zenesulis bankettem, és az nekem bőven elég! Nem is maradtam ott a suliban, anyával hazahozattam magam, mielőtt 2 liter pezsgőt kényszerítettek volna belém!
Dzke: Én voltam a másik L, csak képet cseréltem. Tegyem vissza?
Dzke: Én voltam a másik L, csak képet cseréltem. Tegyem vissza?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-11 20:39:30
Hát elég érdekes lenne, főleg ha élőben "kedvesnek" neveznél, mer ha jó kedvemben volnék max nevetnék rajta, ha viszont rosszban...akkor köss életbiztositást. V legalább előre jelentkezz be a fogorvoshoz.
Szükséged lesz rá, ha nem hiszed, beszélhetsz pár osztálytársammal akik alig vészelték át a 4 évet velem.
szövegértés... egyes
kompetencia.... egyes
Jól volt az megfogalmazva...
Zoe kedves... ennek örülök... de én nem féltem magamat... nem futnék el... bár érdekes beszélgetés lenne
kompetencia.... egyes
Jól volt az megfogalmazva...
Zoe kedves... ennek örülök... de én nem féltem magamat... nem futnék el... bár érdekes beszélgetés lenne
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-11 20:31:43
Távol áll tőlem h bárkit, főleg téged bármitől féltselek.
Főleg ha az a bármi én vagyok...
Morduk: Azt nem úgy kell érteni.
Van 3 igen, 3 nem (3/3) (+) ,1 mindkettő és 2 nem tom.
ez nem képlet, senem egyenlet. (tanultok ti olyat?) Ez csak egyszerűen igy van leirva...
Főleg ha az a bármi én vagyok...
Morduk: Azt nem úgy kell érteni.
Van 3 igen, 3 nem (3/3) (+) ,1 mindkettő és 2 nem tom.
ez nem képlet, senem egyenlet. (tanultok ti olyat?) Ez csak egyszerűen igy van leirva...
Szerk: Zoé 2009-06-11 20:32:04
Am ez ennyi. 3/3+1 mindkettő és 2 nem tudom
3+1 az 2..? Hát lehet h én vagyok a hülye (ami valószínű) a 3+1 az neme nemes 4? Szóvicc..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
köszönöm jótanácsod, de nem kell engem félteni
Rendben... tárgyalhatunk.. de csakis személyesen
Te, Shuichi...kezdj el futni...
Hidd el, ha személyesen beszélnénk az nem tárgyalás lenne, hanem versenyfutás ahová kell pár mentő...
Rendben... tárgyalhatunk.. de csakis személyesen
Veled még majd tárgyalok
szavazzon már vki a nemre...
szavazzon már vki a nemre...
Szerk: Zoé 2009-06-11 20:16:12
Nem léptem én, csak éppen sokfelé figyelek, így nincs annyira időm arra, hogy írjak ide is.. legalábbis nem sokat
ÁÁÁÁÁÁÁ. Dragda msn cim kell...XD...
Am ha olvassa ezt ak:
Aizen: aha( )...ok, megöllek
Am ha olvassa ezt ak:
Most mér vagy ilyen?
Aizen: aha( )...ok, megöllek
Szerk: Zoé 2009-06-11 20:06:18