Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Aizen-sama, te is?
Nos igen, de megnyugtatlak, én az első lehetséges válaszra szavaztam.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-11 19:34:54
(#25709) Szavaztam...és mivel nem nagyon ismerlek, a nemtudomra kattintottam.
Zoe, nézdd el Dz-nek, ő jókisfiú.
Zoe, nézdd el Dz-nek, ő jókisfiú.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Tudom hogy nem vagyok valami kedves és okos ember, és hogy unalmas magyarázni nekem, de sajna én ilyen vagyok! Aztán meg ezerrel kérhetek bocsánatot!
Zoe: Dehát... Dehát.. Én.. Én... Nem tudtam dönteni! Igenis megnem is: Mert senki sem angyalok, csak a Szentek, meg nem is vagy rossz! Szentem jó vagy mármint kedves, de nem tudtam hogy az igen-t rosznak veszed-e...
Zoe: Dehát... Dehát.. Én.. Én... Nem tudtam dönteni! Igenis megnem is: Mert senki sem angyalok, csak a Szentek, meg nem is vagy rossz! Szentem jó vagy mármint kedves, de nem tudtam hogy az igen-t rosznak veszed-e...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-11 19:35:50
beküldve: 2009-06-11 19:33:33
(#25707) Morduk: h h mindkettő? nem, érted, nem? na igy védlek én meg...
Foszfor, Tsubaki, Dz: mér vagytok ilyenek?
Aizen-sama, te is?
Foszfor, Tsubaki, Dz: mér vagytok ilyenek?
Aizen-sama, te is?
Szerk: ∂z 2009-06-11 19:32:38
Bocsánat bocsánat.. Ne haragudj ezért se... Ő Azt akarom kérdezni hogy ugye az OtaKucsma miattt nem megy tönkre a jó viszonyunk. + ezért!
itt lehet szavazni hogy Zoe angyal-e
Van egy olyan érzésem h te tök jól szórakozol...
ne csesszetek má ki velem....ilyen nincs...
Szerk: Zoé 2009-06-11 19:31:38
Tehát Kedves Dzurin felvehetlek MSN-re?
beküldve: 2009-06-11 19:26:26
(#25701) 1, nem vagyok kishitű, 2 még pont azér is megmondom neked h minek tarts, mer azt irtad h ne mondjam meg senkinek.
De, szavazósat játszunk, és nem félnek tőlem, per pill neked van okod félni.
De, szavazósat játszunk, és nem félnek tőlem, per pill neked van okod félni.
Szerk: Zoé 2009-06-11 19:22:39
Igen de már mondtam, hogy kishitű vagy...
És ha te nem is tartod magadat angyalnak, azt ne akard másnak megmondani, hogy minek tartson téged....
Nem játszunk szavazásosat, mert félnek tőled, így nem mernek ellenedben szavazni
És ha te nem is tartod magadat angyalnak, azt ne akard másnak megmondani, hogy minek tartson téged....
Nem játszunk szavazásosat, mert félnek tőled, így nem mernek ellenedben szavazni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerintem meg nem. Én épp az ellenkezőjét gondolom. És mivel abban a mondatban ha jól értem én szerepelek, magamat meg ismerem, és tom h nem vagyok angyal, igy nem tod mit irsz. Ennyi. (Szokd már meg h én nyerek )
Bizony, és az én "szerkesztésemmel" a mondat tartalma is igaz lett. (értve vagyok? )
Nyújtsa föl a kezét az, aki azt mondja (merészeli mondani) h én angyal vagyok
Bizony, és az én "szerkesztésemmel" a mondat tartalma is igaz lett. (értve vagyok? )
Nyújtsa föl a kezét az, aki azt mondja (merészeli mondani) h én angyal vagyok
Szerk: Zoé 2009-06-11 19:01:37
Ohóó... most megint kapom
Már pedig oda én tudom mi való, mert én írtam a mondatot...
És már miért ne tudnám, hogy mit írok? Én gondolkodom és a mondatok amiket írtam tökéletesen meg- és beszerkesztett mondatok. Minden pontosan ott van és azt a szerepet tölti be, amire szántam. Rendeltetésüknek megfelelően működnek.
Már pedig oda én tudom mi való, mert én írtam a mondatot...
És már miért ne tudnám, hogy mit írok? Én gondolkodom és a mondatok amiket írtam tökéletesen meg- és beszerkesztett mondatok. Minden pontosan ott van és azt a szerepet tölti be, amire szántam. Rendeltetésüknek megfelelően működnek.
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hát igen, van itt vki akinek a gondolkodás komolyan nem megy... (nem Morduk)
Nagy kő esett le a szívemről!-mondom én.