Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nah most nagyon kapom
igen néha lusta vagyok de nem merül ki ennyiben egy ember jellemzése ...
én nem adok tanácsot csak ha kérnek... és ha kérnek, akkor nem azért kérik, hogy engem lefoglaljanak... amúgy viszonylag jól kezelek ilyen emberi helyzeteket.... szóval tudok tanácsokat adni
Hát... De! Kell válaszolni!
igen néha lusta vagyok de nem merül ki ennyiben egy ember jellemzése ...
én nem adok tanácsot csak ha kérnek... és ha kérnek, akkor nem azért kérik, hogy engem lefoglaljanak... amúgy viszonylag jól kezelek ilyen emberi helyzeteket.... szóval tudok tanácsokat adni
Hát... De! Kell válaszolni!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
De mi az, hogy mormota?
Luuustaaa vaaaagy XD (irom: néha)
Ok, ok, adjad ak a tanácsokat na. De lesz-e aki meg is fogadja. *mosolyogva elfordul * Filozófus...nyah, ehhez hozzá se szólok XD
Még jó h nem kell válaszolni.
hééé... nincs monopólium a tanácsadásra
És különben is én vagyok a filozófus, szóval adhatok tanácsot is
És mi az, hogy engem könnyű... oké... 1. kettő igaz
De mi az, hogy mormota?
Jólvan... ha nem akarsz, nem kell válaszolni...
És különben is én vagyok a filozófus, szóval adhatok tanácsot is
És mi az, hogy engem könnyű... oké... 1. kettő igaz
De mi az, hogy mormota?
Jólvan... ha nem akarsz, nem kell válaszolni...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ácsi, itt én vagyok a tanácsosztó XD
És tom h mindenkivel van baj.
Áh, téged túl könnyű elemezni : édességfaló, epertorta pusztitó, és mormota (néha) XDDDD
Kinos mer kinos. Am általában az arcomról meg nem mondod h mire gondolok v mit gondolok.
És tom h mindenkivel van baj.
Áh, téged túl könnyű elemezni : édességfaló, epertorta pusztitó, és mormota (néha) XDDDD
Kinos mer kinos. Am általában az arcomról meg nem mondod h mire gondolok v mit gondolok.
Szerk: Zoé 2009-06-11 16:17:45
Jól van...
Mondanám, hogy lehet engem elemezgetni...
de nem tudom jó ötlet e Bár nem én döntök...
Nah legalább nem mondod azt... Mindenkit lehet szeretni...
Amiatt meg ne fájjon a fejed, hogy vannak amiért nem szereted magad... ilyen mindenkivel van... de ez így van rendjén...
Az meg nem feltétlenül baj, hogy nem látszik rajtad, hogy számodra kínos... De miért is kínos?
Amiatt meg ne fájjon a fejed, hogy vannak amiért nem szereted magad... ilyen mindenkivel van... de ez így van rendjén...
Az meg nem feltétlenül baj, hogy nem látszik rajtad, hogy számodra kínos... De miért is kínos?
Mondanám, hogy lehet engem elemezgetni...
de nem tudom jó ötlet e Bár nem én döntök...
Megszoktam h jó téma vagyok.
Most jön az ego rész:
És ja, szólljon már be vki, mer Zoe elemző nap már 2 is volt, ez a 3dik. most elemezgessünk vki/vmi mást.
Most jön az ego rész:
Azt nem mondtam/irtam h engem nem lehet szeretni. Sőt. Nélkülem meg se lehetne lenni. Ha nem lennék, ki kellene találni XD. Olyan ember a világon nincs aki engem nem szeretne legalább egy picit Csak vannak emberek akik jobb lenne ha nem is ismernének.
-csak vannak dolgok amér nem szeretem magam, mer tom h tudnék rajta változtatni, viszont nem érdekel. pl ez a szeretet téma nekem kinos, bár az arcomon meg sem látszik, de az XD
-csak vannak dolgok amér nem szeretem magam, mer tom h tudnék rajta változtatni, viszont nem érdekel. pl ez a szeretet téma nekem kinos, bár az arcomon meg sem látszik, de az XD
És ja, szólljon már be vki, mer Zoe elemző nap már 2 is volt, ez a 3dik. most elemezgessünk vki/vmi mást.
Szerk: Zoé 2009-06-11 16:08:19
hát mond meg neki, hogy hagyjon békén... különben úgyse fog...
Ez de jó téma
És hogy hallgat mindenki... lehet témát kéne váltani, amihez más is hozzá szól, mert le leszünk szidva
Ne Kirának menj... most adhatsz magyarázatot Mi az, hogy még magadat sem szereted?... Ez olyan hülyeség
Ez már majdnem olyan, mintha azt mondanád, hogy téged nem lehet szeretni, és nincs olyan ember aki téged szeretne...
Ez már majdnem olyan, mintha azt mondanád, hogy téged nem lehet szeretni, és nincs olyan ember aki téged szeretne...
Ez de jó téma
És hogy hallgat mindenki... lehet témát kéne váltani, amihez más is hozzá szól, mert le leszünk szidva
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-11 16:03:26
Nem érdekel h tette érte vmit, akar-e tenni, engem az érdekel h hagyjanak békén már.
Am meg asszem nem lát át rajtam h azt mondja senkit nem szeretek magamon kivül.
Igazság:
Am meg asszem nem lát át rajtam h azt mondja senkit nem szeretek magamon kivül.
Igazság:
Én még magamat sem szeretem, és tom h mér. Ez van XD -most mehetek Kirának?
Nevessél csak ...
Hát ez... érdekes
Megnyugodtam, hogy vannak még hülyék rajtam kívül...
Foszfor: látod nem nehéz az amúgy én specc nem rajongok a föciért, de ez az én hibám
A csúnya felhőket meg kergesd el... mond nekik, hogy Én üzenem nekik, hogyha nem mennek onnan balhé lesz
Hát ez... érdekes
Megnyugodtam, hogy vannak még hülyék rajtam kívül...
De azért ha azt akarja, hogy a te szíved érte dobogjon, akkor valamit kellett volna érte tennie. Nem de? Az más kérdés, hogy ha tesz is érte valamit, akkor se biztos, hogy felkelti az érdeklődésedet...
Az meg, hogy nem szeretsz magadon kívül senkit... Te is így gondolod? Húde ismerős duma lenne
Az meg, hogy nem szeretsz magadon kívül senkit... Te is így gondolod? Húde ismerős duma lenne
Foszfor: látod nem nehéz az amúgy én specc nem rajongok a föciért, de ez az én hibám
A csúnya felhőket meg kergesd el... mond nekik, hogy Én üzenem nekik, hogyha nem mennek onnan balhé lesz
XD. Mindig jó szórakozom ezeken az állapot szövegeken. Néha olyanokat irnak ki h végem
Hát
Még jó h jó jegyet kapsz!
Foszfor: átkozd meg az esőt
Morduk: szio
Hát
Odaáll elém és azt mondja: Szeretsz? -válasz: hm?- Ó, te nem is szeretsz. -válasz: mi van?- Ha szeretsz bizonyitsd be! -válasz: mi van???!!!-stb. Tovább nem is irom, utolsó válasz: hűtsd le magad. -ezzel elhúztam Hagyjanak már az ilyen izékkel. Ez a párbeszéd hiper kinos volt . És ami jobb, ma amig a fagyizóig értünk végighallgattam egy másik dialogót is, ami úgy volt, h én hallom, de úgy beszéltek mintha nem hallanám.
Hát a mai nap nekem fölért egy...nem is tom mivel... Téma: "Zoe" senkit nem szeret magán kivül. És egy elhullatott mondtat:(a srác aki később a fönti beszélgetést kezdte) Pedig doboghatott volna értem ebben a 4 évben a szive.
Még jó h jó jegyet kapsz!
Foszfor: átkozd meg az esőt
Morduk: szio
Szerk: Zoé 2009-06-11 15:32:20
A föci érettségi tényleg nem nehéz...Most így év végén a tanárnő megiratott velünk egyett, már nem is tudom melyik évből. Nah, a lényeg az, hogy semmi tanulással 4-esre megírtam!
Úgy látszik, nem hiába járok környezetvédelmi osztályba, ragad rám valami a koszon kívül is.
Ezt nem hiszem el...Lesétálok, megnézem, hogy milyen a medencében a víz, meleg. Feljövök, már épp részánom magam, hogy megkeressem a cuccaimet és menjek csobbanni egyett, erre elkezd szemeregni az eső.
Úgy látszik, nem hiába járok környezetvédelmi osztályba, ragad rám valami a koszon kívül is.
Ezt nem hiszem el...Lesétálok, megnézem, hogy milyen a medencében a víz, meleg. Feljövök, már épp részánom magam, hogy megkeressem a cuccaimet és menjek csobbanni egyett, erre elkezd szemeregni az eső.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-06-11 15:19:04
(#25654) Nahh mennem kell, mert a Vikárban (zenesuli) Évzáró (hangverseny?)...
Nos majd még jövök (talán)
Nos majd még jövök (talán)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem jutott eszembe más Nagyon konkrétat meg nem akarok írni, mert az meg 5 percenként változik :F
Jha igen... az a srác aki olyan szemekkel nézett, mint aki mindjárt elsírja magát és vigasztalnod kellett... nah neki mi is volt a baja?
És köszi szépen neked is.
Most már tényleg biztos jó jegyet kapok
Jha igen... az a srác aki olyan szemekkel nézett, mint aki mindjárt elsírja magát és vigasztalnod kellett... nah neki mi is volt a baja?
És köszi szépen neked is.
Most már tényleg biztos jó jegyet kapok
Nálatok is esik? Nem mondanád meg hol laksz?
Am itt most süt a nap...hát, ilyen az idő XD.
Shuichi: biztos jó lesz az a jegy.
Am már van akinek megvan a fölvételije (egy srác, katonasuliba brrr )-mindenki örült h fölvették, de elég messze megy, am meg 100 volt h fölveszik. 9,98as lezárással...+szinte hibátlan képességvizsga...
Csakmer senki másnál nem esik. Na jó, ez hülye összefüggés akar lenni, de mind1 XD
Am itt most süt a nap...hát, ilyen az idő XD.
Shuichi: biztos jó lesz az a jegy.
és: "éli az életét" mi?
Am már van akinek megvan a fölvételije (egy srác, katonasuliba brrr )-mindenki örült h fölvették, de elég messze megy, am meg 100 volt h fölveszik. 9,98as lezárással...+szinte hibátlan képességvizsga...
Köszi! Remélem így lesz :)
Neked pedig már sok sikert így előre is
Töriből nekünk is lesz jövőre egy szóbeli vizsga.. idén írásbeli volt belőle... Matek nem nehéz .. irodalom... egyenlőre nem szólok Német az lehet húzós :S (számomra...) Föci érettségi... hát az meg vicces de az sem nehéz... föcitanárunk hozott be és egyáltalán nem nehéz
Nah akkor ahol esik ott ragyogjon a nap s a szél kergesse el a felhőket. Ahol pedig meleg vagyon, jöjjön üdítő zápor...
Neked pedig már sok sikert így előre is
Töriből nekünk is lesz jövőre egy szóbeli vizsga.. idén írásbeli volt belőle... Matek nem nehéz .. irodalom... egyenlőre nem szólok Német az lehet húzós :S (számomra...) Föci érettségi... hát az meg vicces de az sem nehéz... föcitanárunk hozott be és egyáltalán nem nehéz
Nah akkor ahol esik ott ragyogjon a nap s a szél kergesse el a felhőket. Ahol pedig meleg vagyon, jöjjön üdítő zápor...