Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ahogy Ivi mondta, 2es számrendszerben mindig egyessel fog kezdődni
Ez fizikailag fájt.
beküldve: 2009-06-10 21:22:03
(#25632) Dz, te vénség, boldog megvénülésnapot!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-10 20:33:07
(#25631) beküldve: 2009-06-10 20:27:20
(#25630) beküldve: 2009-06-10 20:23:51
(#25628) Én matek blöe. Ehhhez képest informatikai suliba járok /nem is értem miért, amikor mindneki szerint művészetin lenne a helyem/ ahola legfontosabb a amatek =/. Btw, valahogy átmentem belőle...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-10 20:23:46
(#25627) gyerökök!
viszajöttem karate vizsgáról és most már sárga öves vagyok ^^
És arra is rájöttünk, hogy mi vásárhelyiek vagyunk a legjobbak, mert elég sokakon látszott, hogy inkább csak átfestették házilag az övüket
viszajöttem karate vizsgáról és most már sárga öves vagyok ^^
És arra is rájöttünk, hogy mi vásárhelyiek vagyunk a legjobbak, mert elég sokakon látszott, hogy inkább csak átfestették házilag az övüket
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-06-10 20:23:07
(#25626) Őőőőőő...max a tanár miatt utálnám / fogom utálni.XD
Asszem 12.-től ki fogják nekünk venni, viszont lesz majd vmi olyan tervezői óra amin kis matek lesz...v ilyesmi...
Asszem 12.-től ki fogják nekünk venni, viszont lesz majd vmi olyan tervezői óra amin kis matek lesz...v ilyesmi...
Szia. Örülök h örülsz meg minden, de ne mond/ird már h "sz*r" Ennyire utálod?
Figyu, középsuliban még nekem is az egyik kedvenc tárgyam volt a matek, de a fősulin minimális óraszámban kell hatalmas anyagot tanulni, ráadásul motyogós tanárnál. Így már gondolom érted, hogy miért utálja mindenki...
Szia. Örülök h örülsz meg minden, de ne mond/ird már h "sz*r" Ennyire utálod?
most szegény matek 1-esekből csinált lábat, és a 0-os szemeiben 7-esekből álló könnyek folynak...
*elképzeli* jujj XDDD
most szegény matek 1-esekből csinált lábat, és a 0-os szemeiben 7-esekből álló könnyek folynak...
*elképzeli* jujj XDDD
Szerk: Zoé 2009-06-10 20:14:59
Gratulálok a matekérettségihez :3
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-06-11 10:42:17