Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát mondjuk te is az vagy! Nah de mind1.. Akkor jön valaki az OtaKucsmába?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Emberek, mi az a toronyidézet?
ha vkinek válaszolsz a hszére, ami mondjuk fél oldal és otthagyod a válaszodban az ő egész hszét, nem csak azt a részét amire válaszolsz, meg ha egymásnak válaszolgattok és ilyen egymásba ágyazott kis válsztömbök alakulnak ki
Morduk: cyber
-
beküldve: 2009-06-11 14:56:21
(#25648) Emberek, mi az a toronyidézet? (tudjátok, az a valami, amit a modercsi szokott törölni, ha baja van vele)
Van valaki Mordukon kívül, aki szabolcsi?
Nálunk sztem 1 ember fog bukni, de talán még ő se. Bár sztem elég sok osztálytársam megérdemelné h megbukjon!
Van valaki Mordukon kívül, aki szabolcsi?
Nálunk sztem 1 ember fog bukni, de talán még ő se. Bár sztem elég sok osztálytársam megérdemelné h megbukjon!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-11 15:04:25
beküldve: 2009-06-11 14:53:25
(#25647) Nálunk zuhog az eső,jobb lenne ha sütne a nap. Ilyenkor mindig olyan unalmas.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-11 14:54:51
Hát még mindenhül süt a nap! (nah most gondoljuk el ha főzne!)
L: Hát nap izzasztja minden léptünket! Nos de akkor beszéljünk valami másról.. Készül életem legnagyobb (mármint leghosszabb) postja!
Foszfor: Szervusz!
L: Hát nap izzasztja minden léptünket! Nos de akkor beszéljünk valami másról.. Készül életem legnagyobb (mármint leghosszabb) postja!
Foszfor: Szervusz!
Basszus mit is akartam mondani Foszfornak? Megvan!
Nálunk is megbukott volna, de a tanár adott neki egy 2-est!Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-11 14:53:13
beküldve: 2009-06-11 14:51:04
(#25645) Szia mindenki!
L: biztos jó jegyet fogsz kapni! Nekem jövőre lesz matek, töri, irodalom/nyelvtan, német belső vizsgáim és egy előrehozott föci érettségim.
Bukások: Nálunk egy csaj bukik matekból és irodalomból.
Gitár hangolás: én mindíg hangolóval szoktam, bár már megy hallás után is.
Idő: nagyon süt a nap, meg lehet sülni. Lehet, hogy kinézek a medencéhez...
L: biztos jó jegyet fogsz kapni! Nekem jövőre lesz matek, töri, irodalom/nyelvtan, német belső vizsgáim és egy előrehozott föci érettségim.
Bukások: Nálunk egy csaj bukik matekból és irodalomból.
Gitár hangolás: én mindíg hangolóval szoktam, bár már megy hallás után is.
Idő: nagyon süt a nap, meg lehet sülni. Lehet, hogy kinézek a medencéhez...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-11 14:53:11
A napsugarak ragyogják be utatok amerre jártok és hozzanak öröm szívetekbe barátaim!
Amúgy kivel mi újság?
Zoe: itt éppen szépen süt a nap :) Remélem ott is ki fog sütni
Amúgy kivel mi újság?
Zoe: Itt is non szépen süt a nap. Meg lehet sülni.
Egy óra múlva megyek bankettra (de nincs kedvem elmenni )
L: Viszont kívánom
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-11 14:47:02
(#25643) Hello mindenkinek! Nos nem bírom megállni de íme egy bulit kell rendeznem.. (természetesen syber) Mindenkit várok az OtaKucsmába! Bármit kérhettek!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-11 14:43:50
(#25642) A napsugarak ragyogják be utatok amerre jártok és hozzanak öröm szívetekbe barátaim!
Nah vége az évnek
Megvolt ma az irodalom vizsgám... Stílus és műfajbeli sokszínűség Csokonai költészetében tételt húztam... hát ennél már csak Berzsenyi elégiáit utálom jobban és akartam kevésbé húzni, de azért nem volt vészes ... de még nem tudom, hogy hányast szántak nekem ezen kis előadásom alapján...
Amúgy kivel mi újság?
Nah vége az évnek
Megvolt ma az irodalom vizsgám... Stílus és műfajbeli sokszínűség Csokonai költészetében tételt húztam... hát ennél már csak Berzsenyi elégiáit utálom jobban és akartam kevésbé húzni, de azért nem volt vészes ... de még nem tudom, hogy hányast szántak nekem ezen kis előadásom alapján...
Amúgy kivel mi újság?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Na azért gitárt hangolni annyira nem nehéz
Én tudnék gitárt hangolni, de a tesóm sose engedné meg h felhangoljam a gitárját
Sziasztok
Gitár: Tom h nem nehéz, és hangolóm is van, szal nem is kell attól féljek h most hallás szerint jól hangolom-e.
Probléma:
Am az ballagáskor természetes h a srácok hirtelen túlzott érzelem nyilvánitási ingert kapnak?
Am nálatok milyen az idő? Itt mikor ezt a hsz-t kezdtem irni még sütött a nap, most meg esik.
Gitár: Tom h nem nehéz, és hangolóm is van, szal nem is kell attól féljek h most hallás szerint jól hangolom-e.
Probléma:
Ezek a vizsgaelőadások úgy vannak, h mindenki fönn van végig a szinpadon, ahol székek vannak 3 sorban, félkörbe rakva. Ha oda fölmentél, lemenni nem lehet, a függöny nincs összehúzva. Már a fél közönség benn van, én meg akkor könyörgöm a tanároknak h engedjenek hátra a gitárér, mer föl kell hangolnom. A gitár meg azér volt hátul, mer úgy volt h a tanár fölhangolja, és mikor kell, előhozza a szinpadhoz. Hát nem néztek szép szemmel, mikor főleg a tubások mellett próbáltam kimenni a helyemről. +alig értem vissza a helyemre. De erre most kicsit nevetve gondolok vissza. *elképzeli magát*
Am az ballagáskor természetes h a srácok hirtelen túlzott érzelem nyilvánitási ingert kapnak?
Kikészültem. Eddig én mindenkit meghallgattam stb, de végem. Nekem kellett ma egy srácot vigasztalni, aki olyan szemekkel állt előttem, mintha azonnal elsirná magát. Meg sem merem mondani h mért. Ez eddig tiszta hidegvérű, nem érdekel semmi tipus volt. Ez nekem magas...
Am nálatok milyen az idő? Itt mikor ezt a hsz-t kezdtem irni még sütött a nap, most meg esik.
beküldve: 2009-06-11 12:54:20
(#25639) Nem tudja vki,hogy van-e Gödöllőn Animefanklub? "süllyed szégyenében"
meh....
beküldve: 2009-06-11 11:10:10
(#25638) Na azért gitárt hangolni annyira nem nehéz
no pussy, just the dicks
És igen, sikerült a spanyolvizsga!
Gratulálok! Látod, mondtam, hogy menni fog. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-11 07:42:38
(#25636) Zoe, én fúvós vagyok, és neünk a tanár segít hangolni. De én már magamtól is be tudnám hangolni a hangszeremet (és ezzel tisztában is van a tanárom).