Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Annak h ezen a héten vakáció volt. tehát senki nem ment suliba. Viszont én a múlt héten se voltam. Csak pénteken versenyre. Csütörtökön is ben voltam 2 órát, de felkészitőn a pénteki versenyre, és nem tanultam, tehát el vagyok maradva és lövésem nincs mi a házi meg a lecke.
oké... akkor most mit tegyek?
kinél kell könyörögni képekért?
L: Társulok hozzád, én is szeretném meglesni őket
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
ez ismerős
de minek neked házi
de minek neked házi
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-19 18:09:46
(#22686) Kedves osztálytársaim vannak. Egy hete kérdem h mi a házi, erre ők most mondják meg. Eddig az volt h nincs semmiből. Szép
oké... akkor most mit tegyek?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ha akarnék se tudnék XD. Nem lehet, mer mit tom én. Mordukkal 1szer próbáltam XD
beküldve: 2009-04-19 17:58:45
(#22683) nah megint lemaradtam-.-
és szomorúan hallom, hogy nem kapok képeket -.-
és szomorúan hallom, hogy nem kapok képeket -.-
Zoe ha felveszlek MSN-re küldesz nekem?
beküldve: 2009-04-19 17:51:45
(#22682) wakka: csak a con biztos... De legalább az!!! Nem értem miért mondják, hogy mehetek meg el lesz intézve meg mittom én, ha utána meg csesznek az egészre a szüleim... *mérges és elkeseredett érzések kavarognak benne*
rapider: jajj ne is mondd...tegnap mennyire kiakadtam...áh... :S legalább jól éreztétek magatokat?:)
Viszont... kérdésem: Van itt egri? Valaki aki Egerben lakik??? Mert ha igen, ő azonnal szóljon nekem!!!
rapider: jajj ne is mondd...tegnap mennyire kiakadtam...áh... :S legalább jól éreztétek magatokat?:)
Viszont... kérdésem: Van itt egri? Valaki aki Egerben lakik??? Mert ha igen, ő azonnal szóljon nekem!!!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
És ak lesz csönd ha azt te is megtalálod.
nehogy komolyan vedd/vegye vki. tanulok.XD
Kezdtem örülni, hogy végre csönd van.. *fütyörészik*
Még milyen csend lesz ha végre megnyomnád azt a kis x-et a monitorod jobb felső sarkában...
Egy sokkoló, v Dragdától egy sodrófa? vagy...
jujj. én a kis ártatlan *5 perc* lol
am Wakka velem nehezen számolsz
jujj. én a kis ártatlan *5 perc* lol
am Wakka velem nehezen számolsz
Szerk: Zoé 2009-04-19 17:46:29
Te álnok kígyó! Ezért még számolunk!
A többi elvetemülttel meg főleg hogy rosszra csábítják a hugicámat! O˘_˘o
A többi elvetemülttel meg főleg hogy rosszra csábítják a hugicámat! O˘_˘o
zsír xD
csak vigyázzunk, nehogy ő lökjön le minket xD
csak vigyázzunk, nehogy ő lökjön le minket xD
Eh, megijeszt, és akkor nézhetünk. De ki fogunk találni különböző módszereket, amivel elbánhatunk vele.