Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-19 21:53:58
(#22749) én inkább a Disney-s Jigoku Shoujo-tól, és a sima amcsi Death Note-tól félek
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ja az egy nagy rakás !már a trélerjéből is látszott , de a többi részlet végleg bebizonyította hogy egy rossz vicc !
előre félek a CB filmtől !
mellesleg LOL!
wakka nii-chan : szintén LOL!XD
előre félek a CB filmtől !
mellesleg LOL!
wakka nii-chan : szintén LOL!XD
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-19 21:54:29
kikötöm magam egy fához, és elégetem a melltartómat
Ezt inkább nézném meg a DB film helyett..... O__o
De azért azt is végig kéne szenvedni valamikor~~~
Mazochisták gyülekezzetek!!
Jujj LOL. -bocsessz, de az XD
egyesek figyelmét elvonnád a DB-ről
kezdetnek itt van wakka
egyesek figyelmét elvonnád a DB-ről
kezdetnek itt van wakka
Szerk: Zoé 2009-04-19 21:49:12
Ha az NGE-vel vagy a GitS-sel is ilyesmit akarnak művelni, inkább kikötöm magam egy fához, és elégetem a melltartómat minthogy megnézzem.
Én a Battle Angel Alitát rettegem, hogy abból mi lesz?
Melltartó-hamvasztás powa!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-19 21:44:16
(#22744) Jelentem hétvégén részese voltam a Dragon Ballnak csúfolt film izé-bizének... Pedig mindenféle előítélettől mentesen ültem neki, és hát nosizé...
Ha az NGE-vel vagy a GitS-sel is ilyesmit akarnak művelni, inkább kikötöm magam egy fához, és elégetem a melltartómat minthogy megnézzem.
Az első pofon ott ért (és tulajdonképp itt le is ragadtam), hogy Goku iskolába megy. Iskolaaaa meg Gokuuu??? O__o Nem emlékszem, hogy Son a jópárszázakárhány részben akár csak a közelébe került volna ilyesminek... Ez ütött O.x
Aztán: nem igaz, h az amcsik nem tudnak elszakadni ettől a jó be vált "lúzer gyerek vagyok, de menő akarok lenni" klisétől. Ennyire kiforgatni egy karaktert, uram- ördögöm...
Na meg a történet: mire elunva magam megkérdeztem haveromtól, hogy most már igazán lehetne vmi, addigra vége is volt... Egyszóval ritka ratyi élmény.
Aztán: nem igaz, h az amcsik nem tudnak elszakadni ettől a jó be vált "lúzer gyerek vagyok, de menő akarok lenni" klisétől. Ennyire kiforgatni egy karaktert, uram- ördögöm...
Na meg a történet: mire elunva magam megkérdeztem haveromtól, hogy most már igazán lehetne vmi, addigra vége is volt... Egyszóval ritka ratyi élmény.
Hm, most jut eszembe, hogy van DB topik. No mindögy x)
Szerk: miyu 2009-04-19 21:45:50
Anyám, ez fájt.
Bírom, hogy a rejtvényekbe mindig valami fájó vicc a megfejtés...
Bírom, hogy a rejtvényekbe mindig valami fájó vicc a megfejtés...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Tényleg? Hát ezt jó tudni XD. Huppsz, elirtam az r-t. Kar helyett rart irtam te jó isten
am ez beteg, egyik rejtvénynél jött ki, be kellett fejezni a viccet.:
-Hogy érzi magát?- kérdi páciensétől az orvos.
-Nagyon jól, doktor úr. Úgy vélem, segitett a gyógyszer amit fölirt. Pontosan követtem az üvegen lévő utasitást
-És, hogy szólt az utasitás?
(poén)
-Szorosan bezárva tartandó!
am ez beteg, egyik rejtvénynél jött ki, be kellett fejezni a viccet.:
-Hogy érzi magát?- kérdi páciensétől az orvos.
-Nagyon jól, doktor úr. Úgy vélem, segitett a gyógyszer amit fölirt. Pontosan követtem az üvegen lévő utasitást
-És, hogy szólt az utasitás?
(poén)
-Szorosan bezárva tartandó!
Szerk: Zoé 2009-04-19 21:12:12
Isa? ak a farkasvezér Arela. hát az meg mi a fene. mind1. meg van oldva, köszike.
Már ezer bocsánat, hogy közbe szólok, de a farkasvezér az Akela a Dzsungel könyvéből...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-19 21:07:10
Isa? ak a farkasvezér Arela. hát az meg mi a fene. mind1. meg van oldva, köszike.
beküldve: 2009-04-19 20:53:29
(#22739) Zoe; "3 betű is*" véletenül nem isa? = bizony.
wakka; neked csak csönd ott a gép másik végén. Örülj, hogy megkaptad, és hogy rajta lehetsz.
wakka; neked csak csönd ott a gép másik végén. Örülj, hogy megkaptad, és hogy rajta lehetsz.
beküldve: 2009-04-19 20:53:18
(#22738) beküldve: 2009-04-19 20:50:59
(#22736) Kedves orvostan hallgatók, íme a koczkulás 14-ik legjellemzőbb tünete...
A kocka térbeli alakzat, a négyzet nem.