Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hogy érted h kockulás...? Úgy ahogy én?
Te is szeretsz építőkockákból várat meg megyekszékházát és megostromolható magyartévét építeni? Jó is az a kockulás. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
jelzem..én tanulok xD elvileg xD
sztem úgy érti xD
kjááá! táncszőnyeg! xD majd írj róla egy-kettőt, h hogy megy xD és segítek szívesen a felinstallálásában, ha kell ^^
sztem úgy érti xD
kjááá! táncszőnyeg! xD majd írj róla egy-kettőt, h hogy megy xD és segítek szívesen a felinstallálásában, ha kell ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-04-19 10:15:21
Van akinek azt is muszáj. Ha már kedves kis öcskösök még nyomják a szunyát.
Kaminaga; délutánra meg lesz a táncszőnyegem. Apu utazgat egy kicsit.
Morduk; én igenis intenzíven tanulok, gépelni. Én délutántól egészen holnap estig tanulok a versenyre. Nekem másra nem is kell. Nomeg, én holnap nem megyek suliba.
Kaminaga; délutánra meg lesz a táncszőnyegem. Apu utazgat egy kicsit.
Morduk; én igenis intenzíven tanulok, gépelni. Én délutántól egészen holnap estig tanulok a versenyre. Nekem másra nem is kell. Nomeg, én holnap nem megyek suliba.
Szerk: Usagi-chan 2009-04-19 10:15:20
Jó reggelt megjegyzem: Kissé kevesebb emberre számítottam így vasárnap reggel... Tanulás, vagy vlami... (XD)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
jóreggelt ^^
igen..a kockulás xD
igen..a kockulás xD
beküldve: 2009-04-19 10:09:08
(#22565) Jó reggelt.
Ehh, most bújtam ki a takaró alól, a csipáimat még törölgetem, de még olyan vagyok, mint egy ezeréves zombi.
Ma kipihenem a fáradalmaimat, és az itthoni egyedül létet, azt majd délután beindul az élet.
De addig is marad a kockulás.
Ehh, most bújtam ki a takaró alól, a csipáimat még törölgetem, de még olyan vagyok, mint egy ezeréves zombi.
Ma kipihenem a fáradalmaimat, és az itthoni egyedül létet, azt majd délután beindul az élet.
De addig is marad a kockulás.
Értem...
Én ma fejeztem be a Lidérc-földe-ét.. (XD)
És jó lenne végezni az Árnybíró 5, mert holnapra vissza kell adni...<3
Én ma fejeztem be a Lidérc-földe-ét.. (XD)
És jó lenne végezni az Árnybíró 5, mert holnapra vissza kell adni...<3
hehe...hát igen, akinek ingyen van a fogszabályzás xD
sok sikert a fogtöméshez, és a maradék kilenc perc megtalálásához is xD
sok sikert a fogtöméshez, és a maradék kilenc perc megtalálásához is xD
Óh, köszönöm. Fájdalom nem lesz, a kis ideig tartó semminek érzést túléljük, meg alapban, a mai beteg világban pont én ne legyek mazoista? Enneben a pénztércámat nagyon kellemetlenül fogja érinteni az egész randevú szerintem.
Fogat tömni nem metál! -.o
Újeh, már megtaláltam a szerintem legjobb 10 percet és már le is gépeltem az első percét. Már csak 9 van hátra, ami az eddigiek fényében csupán órák kérdése. Utána egy kiegészítés és értékelést kell rittyenteni a semmiből és padammm. ^^
A napok pedig mindig csodásak, mikor már végre tartósan pluszok vannak (én bevezettem a harmadik, Parasikoly-hőmérést, ahol 15 foktól indul a 0), süt a nap, és a madarak is csak viselhető hangerőn rikácsolnak karöltve az ablakom alatt elszáguldó román kamionokkal.
Fogat tömni nem metál! -.o
Újeh, már megtaláltam a szerintem legjobb 10 percet és már le is gépeltem az első percét. Már csak 9 van hátra, ami az eddigiek fényében csupán órák kérdése. Utána egy kiegészítés és értékelést kell rittyenteni a semmiből és padammm. ^^
A napok pedig mindig csodásak, mikor már végre tartósan pluszok vannak (én bevezettem a harmadik, Parasikoly-hőmérést, ahol 15 foktól indul a 0), süt a nap, és a madarak is csak viselhető hangerőn rikácsolnak karöltve az ablakom alatt elszáguldó román kamionokkal.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-19 10:07:33
jóreggelt ^^
eddig a mai nap? pocsék xD tanulhatok ezerrel T.T
a tegnapi sokkal jobb volt
eddig a mai nap? pocsék xD tanulhatok ezerrel T.T
a tegnapi sokkal jobb volt
beküldve: 2009-04-19 10:03:03
(#22560) Jó reggelt mindenkinek! Kinek milyen napja volt?
xD
köszi, de nem lesz olyan gáz...csak meghúzkodják az esti fogszabályzómat egy kicsit xD
neked viszont télleg részvét xD
köszi, de nem lesz olyan gáz...csak meghúzkodják az esti fogszabályzómat egy kicsit xD
neked viszont télleg részvét xD
Megtehetem, mert lógósnak lenni életérzés. Nomeg, július elejéig kellene teljesíteni a ránk kiszabot "hatalmas nagy tehreket". xD
Fogorvosért viszont részvét. Én a héten fogok menni. Valam van csak úgy, hogy a fogorvosi székban olyan érzésem támad, mintha senki lennék egy tejhatalmú úr (jelen esetben úrnő) kezeiközött?
Fogorvosért viszont részvét. Én a héten fogok menni. Valam van csak úgy, hogy a fogorvosi székban olyan érzésem támad, mintha senki lennék egy tejhatalmú úr (jelen esetben úrnő) kezeiközött?
beküldve: 2009-04-19 09:42:57
(#22557) Envy: a fogorvos jobb...ugyanis csak fogszabályzóhoz megyek
Kapitány: hát...aki megteheti xD
Kapitány: hát...aki megteheti xD
már nagyon beteg vagyok...xD-ket akarok beleírni minden mondat végére a magyar házidogámba xD
XDDDD
Nem is tudom melyik a jobb, az írásbeli vizsga, vagy a fogorvos
MIANEVED?!