Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kezdhetem a live action csápos hentai-al?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-04-18 21:51:54
(#22449) Bocsi,hogy igy a beszélgetés közelébe vágok egy tök eltérő témáról,de azt szeretném kérdezni,hogy milyen az Árnybíró?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Zoé 2009-04-18 21:53:43
beküldve: 2009-04-18 21:51:23
(#22447) ne rakd fel a képeket, mert akkor wakka megint beindítja a Photoshopját xD
Envy: pontosan xD
Usagi-chan: te már azt annyira nem ronthatod le neki xD
Exiled: pff...perverz xD de ne félj, bírom a kiképzést xD
Envy: pontosan xD
Usagi-chan: te már azt annyira nem ronthatod le neki xD
Exiled: pff...perverz xD de ne félj, bírom a kiképzést xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
jah xD akkor én vagyok rosszul tájékoztatva.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
azt hogy? csak ma este készült el x3 vagy idegen nyelven van meg?
Beszélsz zöldségeket!
A mai napra azaz a Képregényfesztre már megjelent.
Ott vettük meg, én és Kaminaga.
MIANEVED?!
Nyehehe... nem hagyom ám magam. perverz históriákkal nyomom teli a fejedet,hogy éjszaka is csak ARRA tudj gondolni
ez túl finom kifejezés...."enyhe pillanat" pfff...xDDD
Most nem ronthatok az imidzsén, na. Még a végén 'öriharisosebocsi' lesz, és testvérek között ez.. hé.. testvérek? Hiszen én le/kitagadtam.. XD
Szal jól érezted magad.
Hát....mit mondjak...nem lehet ak mellette unatkozni, de még mindig 100szor jobb, mintha olyan lenne h csöndben ül, és egy szót nem lehet belőle kiszedni.XD
naaaaa. könyörgöm. ak csak nekem MSN-en.
Hát....mit mondjak...nem lehet ak mellette unatkozni, de még mindig 100szor jobb, mintha olyan lenne h csöndben ül, és egy szót nem lehet belőle kiszedni.XD
naaaaa. könyörgöm. ak csak nekem MSN-en.
bár ott is csak linkelni tudsz nekem
beküldve: 2009-04-18 21:46:36
(#22441) Akkor lemaradtam
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
ez túl finom kifejezés...."enyhe pillanat" pfff...xDDD
Exiled: te is menj aludni xD nem bírom xD
Szerk: Kaminaga 2009-04-18 21:47:16
azt hogy? csak ma este készült el x3 vagy idegen nyelven van meg?
am meg nekem azért virul a fejem,mert én a naruto 7-emet egy nappal a boltbakerülés előtt szereztem meg,mivel uncsitesóm jóban van a szexi eladós csajszikkal
am meg nekem azért virul a fejem,mert én a naruto 7-emet egy nappal a boltbakerülés előtt szereztem meg,mivel uncsitesóm jóban van a szexi eladós csajszikkal
Ha a többiek is megengedik a képek/videók nyilvánosságra tételét.
Hmm.. hogy is mondjam? A bátyánk egy egész kedves emberi lény, de van egy-két-három-SOK enyhe pillanat, amikor fúúh. Amúgy szeret ijesztgetni.
Igen, voltam talin. ^^ Remek volt.
Hmm.. hogy is mondjam? A bátyánk egy egész kedves emberi lény, de van egy-két-három-SOK enyhe pillanat, amikor fúúh. Amúgy szeret ijesztgetni.
Igen, voltam talin. ^^ Remek volt.
Azzi, sztem menj egy kicsit, és pihenj le... xD ez kész >.< xD
EMBEREK!!!! ELKÉSZÜLKT A DEATH NOTE 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaja, itt van mellettem
MIANEVED?!