Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ő. Mi vagyok én? Tudakozó? Vajon minek kellett az a magánnyomozó? Há? Szted Yaven nem kérdezte még pár fórumozóval együtt?
beküldve: 2009-04-14 17:27:15
(#21581) Akkor majd olvasok Watchmen-t és nem csak nagyjából ismerem majd
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Mivel eléggé közelítem a fizikai analfabétizmust és a meglévő tudásom is eléggé hendikepes, mindig ez a kép jut eszembe a fizikáról.
Watchmen-t pedig tessék csak olvasni. Sacc most indul be a sztori, ahol tartasz. És Rorschach a metál, ez tudott!
Üdv újra köreinkben. (;
Jó volt a síelés?
Watchmen-t pedig tessék csak olvasni. Sacc most indul be a sztori, ahol tartasz. És Rorschach a metál, ez tudott!
Üdv újra köreinkben. (;
Jó volt a síelés?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Minek ahhoz magán nyomozó? És nem olvasok vissza
Inkább mond meg hol laksz
Inkább mond meg hol laksz
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Csak mondom, h Yaven már fogadott magánnyomozót h kideritse hol lakom, h aztán...mit is akart? ja kivégezni, de a magánnyomozó eltűnt. Ha kiváncsi vagy hogy, ak olvass vissza pár 100 oldalt.
Nagyjából ismerem
Akkor menjünk és okozzunk áramszünetet Zoénak Bár ha a gépét piszkálnánk és hackelnénk meg...
Akkor menjünk és okozzunk áramszünetet Zoénak Bár ha a gépét piszkálnánk és hackelnénk meg...
bár már nem aktuális ... leálltak
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-14 17:21:00
クイックシルバー: csak a fizikát szeretem... és abból is az elektrosztatikát meg hasonlóakat
Gy.k.: Dr. Manhattan a Watchmen egyik karaktere, aki képes a részecskéket meg minden mást manipulálni.
Amúgy én is szeretem a fizikát.
beküldve: 2009-04-14 17:16:00
(#21574) Itt fogunk meghalni. Jöjjön már valaki akinek jelenleg több energiája van mint nekünk/nekem.
Oké
Akkor leakadok a témáról ..
Így már kezd kicsit uncsi lenni
Akkor leakadok a témáról ..
Így már kezd kicsit uncsi lenni
2 évvel vagy idősebb nálam. +az én megjegyzésem h de csak időre. nah.
Szia Kapitány. Nincs jó napod?
Akk sajnállak. Légy vidám kicsit. H mire azt jelenleg nem tom
Szia Kapitány. Nincs jó napod?
Akk sajnállak. Légy vidám kicsit. H mire azt jelenleg nem tom
Szerk: Zoé 2009-04-14 17:13:39
beküldve: 2009-04-14 17:08:06
(#21571) Nem jól van ez így. Az interjú átiratának leadásai határideje a hétvége és még alany sincsen. Na bumm bele kapOw. -.-
Kollégák is pont akkor nem érnek rá, mikor az ember ki akar rohanni a világból. S:
Szerk.: Zoe, nem nem mondhatnánk jó napnak és akkor még finoman foglamaztunk... O_x
Kollégák is pont akkor nem érnek rá, mikor az ember ki akar rohanni a világból. S:
Szerk.: Zoe, nem nem mondhatnánk jó napnak és akkor még finoman foglamaztunk... O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-14 17:11:20
A Botondnak tett megjegyzésemre célzol?
Mi másra?
A Botondnak tett megjegyzésemre célzol?
v mire is?
Boti, kinek irtad h idősebb két évvel?
v mire is?
Boti, kinek irtad h idősebb két évvel?
Szerk: Zoé 2009-04-14 17:08:06
... jólvan... ha te mondod...
Am hogy vagy te idősebb? Itt a fórumon?
Am hogy vagy te idősebb? Itt a fórumon?