Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem keresem: én csinálom
És én vagyok a fárasztó. Na szép.
Am az utcák: tudom h értetted, de semmilyen értelemben nem fogsz az én utcámban járni
Nem keresem: én csinálom
クイックシルバー: csak a fizikát szeretem... és abból is az elektrosztatikát meg hasonlóakat
クイックシルバー: csak a fizikát szeretem... és abból is az elektrosztatikát meg hasonlóakat
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Dehát idősebb két évvel
Észrevettük. Időre...-azt még tedd oda
te még 1el kisebb
Szerk: Zoé 2009-04-14 17:02:24
beküldve: 2009-04-14 17:00:47
(#21564) Dehát idősebb két évvel
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ne keresd a bajt. Az előbb figyelmeztettelek h ne kötődj a kisebbel. Vagy megtapasztalod amit Narutónak igértem...
jobban járnál ha nem a kisebbel kezdenél ki
jobban járnál ha nem a kisebbel kezdenél ki
Szerk: Zoé 2009-04-14 17:00:47
Fárasztó vagyok tom. Az eső lehangoló. És most ez a Zoe van elől. És igen, fafejű, meggyőzhetetlen meg stb vagyok, és te meg lusta vagy.
Am hány éves vagy? Figyelmeztetlek h a kisebbel nem jó kötekedni.
Idősebb
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ilyenkor kérem a természetfeletti erőket, hogy legyen áramszünet 40 másodpercen belül Zoééknál és Botondéknál.
Megoldható Nem kell ahhoz természetfeletti... bár ilyen nagy távolságból nehéz lenne áramszünetet okozni Zoééknál
Zoe: 16 vagyok.. és nem érdekel... a kisebbel kötekedem
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-14 16:59:39
beküldve: 2009-04-14 16:57:36
(#21559) bocsi hogy itt kérdezem de ez a legforgalmasabb topic tudtommal...XD szóval nem tudja valaki mikor fogják kiadni a Chrno Crusade-t? azt hittem január végére mondták az első kötet magyar megjelenésének dátumát dehát már ápr. 15. és shemmi...gondoltam megkérdem, és bocsi ha erről már volt szó vagy ilyenek...XD
"Hagyod magad sordódni, vagy szembeúszol az árral?"
Fárasztó vagyok tom. Az eső lehangoló. És most ez a Zoe van elől. És igen, fafejű, meggyőzhetetlen meg stb vagyok, és te meg lusta vagy.
Bence: ha azt akarod h ne unatkozzunk, ak mondj vmi murisat. És ne kezd te is...
Bence: ha azt akarod h ne unatkozzunk, ak mondj vmi murisat. És ne kezd te is...
Szerk: Zoé 2009-04-14 16:58:24
beküldve: 2009-04-14 16:56:46
(#21556) Muszály?
beküldve: 2009-04-14 16:56:30
(#21555) Ilyenkor kérem a természetfeletti erőket, hogy legyen áramszünet 40 másodpercen belül Zoééknál és Botondéknál.
Fárasztó egy lány vagy te... ugye tudod?
Az utcákat nem úgy értettem, de kössél csak, kössél...
Honnan tudod, hogy nem te húznád a rövidebbet? *bankai üzemmód*
Minimum magamról gondoskodom... de másról is
és ha ennyire fafejű vagy: lusta vagyok
Az utcákat nem úgy értettem, de kössél csak, kössél...
Honnan tudod, hogy nem te húznád a rövidebbet? *bankai üzemmód*
Minimum magamról gondoskodom... de másról is
és ha ennyire fafejű vagy: lusta vagyok
-.-"
-_-
_-_
>_<
+.+