Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mi a franc ez, ezen nevelkedtél kiskorodban??
Nem, ez a könyv igazából debreceni kiadású.
Mi a franc ez, ezen nevelkedtél kiskorodban??
Yaven: Egyszer az a baj hogy egy semmiséggel bántalak meg, máskor meg mi az hogy nem mondok olyanokat, amiket nemhogy egy lánynak, de neked se...
Achtung!: Mainap folyamán várható egy "insider" fotó a "csak" egy lányról ahogy még nem láthattuk! (Aki keres az furcsa dolgokat talál... ) (meg ne kérdezze vki, hogy ki az az Achtung... XD)
Stay tuned!
Yaven: Egyszer az a baj hogy egy semmiséggel bántalak meg, máskor meg mi az hogy nem mondok olyanokat, amiket nemhogy egy lánynak, de neked se...
Achtung!: Mainap folyamán várható egy "insider" fotó a "csak" egy lányról ahogy még nem láthattuk! (Aki keres az furcsa dolgokat talál... ) (meg ne kérdezze vki, hogy ki az az Achtung... XD)
Stay tuned!
Szerk: wakka 2009-03-29 00:25:45
beküldve: 2009-03-29 00:20:27
(#19113) No, ennyi volt mára... Megyek ugrok egy fejest a takaróm és a párnám közé.
Jó éjszakát, holnap folytatjuk...
Jó éjszakát, holnap folytatjuk...
beküldve: 2009-03-29 00:11:04
(#19112) (affranc, majdnem csemegémet-et írtam )!
Freudi elszólás... *bólogat együttérzően* Ketchupot vagy mustárt? Az attól függ....a fiatal húshoz inkább ketchupot bírnék elképzelni, az idősebbekhez meg mustárt. Bár tormával is fincsi lehet a dolog.
wakka: Mik ezek a hirtelen hangulatváltások? Már majdnem olyan vagy, mint egy pubertás korban lévő kislány. Szóval akkor 4 lány van és egy fiú; Morduk?
Basszus kezdek érzékeny lenni az anya-témára. Irtó nagy szerencséd, hogy ilyan melankólikus hangulatban vagyok...
(affranc, majdnem csemegémet-et írtam )!
Freudi elszólás... *bólogat együttérzően* Ketchupot vagy mustárt? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem árulok el nagy titkot ha elmondom ki volt a valódi apa...
természetesen a szentlélek.. szeplőtlenül foganntunk, mellékesen én leszek/vagyok az antikrisztus ha nem lenne világos...
Basszus te tényleg nagyon neveletlen vagy! Én ilyen gyerekért nem vállalom a felelősséget! Inkább lemondok. Leszek helyette a bunkó szomszéd, aki terrorizálja a csemetéket!
Alistert keresztapánaaak! Yeah!
Végül is miért nem? *a háttérben a Godfater témáját gitározza egy kalapos fickó* De én a régi hagyományok szerint keresztelek, tűzzel és vérrel hogy a wicca-keresztanya se érezze magát kényelmetlenül, majd valami erdős területen tartjuk a szertartást
És már eldöntötték a szülők, hogy melyik Külső Isten avagy Mérhetetlen Vén figyelmébe ajánlják az engedetlen kölköket?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-28 23:54:56
természetesen a szentlélek.. szeplőtlenül foganntunk, mellékesen én leszek/vagyok az antikrisztus ha nem lenne világos...
Akkor kezdem kapizsgálni miért épp egy boszorkányt kértél fel keresztanyátoknak...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-28 23:49:26
Yaven a boldog Anya...
Az apa kilétéről Yaven nyilatkozzon majd szerintem.
Nem árulok el nagy titkot ha elmondom ki volt a valódi apa...
Teljesen egyetértek. A gyereknek
vagyis wakkának
nem kéne beleszólnia olyan dolgokba, amihez nincs köze. Meg már nem azért, de ki hallott már olyanról, hogy a kölök határozza meg, hogy ki az apja? De majd én megnevelem az összes csemetémet (affranc, majdnem csemegémet-et írtam )!
De csak ha kegyed elvállalja a keresztanyaságot természetesen...!!
MegaLOL!
A wicca keresztanya... Hogyne! Ekkora eretnekséget még úgysem követtem el... Azt hiszem...
Dragda a kishúgom...
Ti a keresztgyerekeim...
Alisterrel keresztkedünk felettetek...
Yaven a boldog Anya...
Jó lesz ez így Nektek?
Muszáj fent lenni látni ismétlés Animax Conan.. muszáj, ha álmos i vagyo
Rágjál guaranát.