Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
No, így már szebben hangzik...
Alistert keresztapánaaak! Yeah!
Alistert keresztapánaaak! Yeah!
De csak ha kegyed elvállalja a keresztanyaságot természetesen...!!
beküldve: 2009-03-28 23:30:24
(#19099) Hmm... a Morduk gyerekkel még kalkulálni kéne...
Ejnye, de gonosz...
Pontosítok: Rendbe kellene tenni a családhoz fűződő viszonyát, nehogy szégyent hozzon a "családra" és megtudja a keresztapa.... (tervezett személy: (na ki más??)alister )
Uszagi-csan nagyon sűrgősen rakjon ki magáról valami születési dátumot, különben még rá kell hogy csapja a szájacskámra.
Yaven-haver-muter-t ismét nem szertném megbántani ha már végre fogott magának egy korrekt úriembert(vaaaaati!!~~~-német- )
Szerk: wakka 2009-03-28 23:31:26
beküldve: 2009-03-28 23:26:38
(#19096) És büszkén kijelenthetem, hogy végre van egy "bátyám". Mindig is akartam... vajon miért is.. ? Hogy bosszantsam? Vagy más okokból?
W.T.F?? Máris gyereknemzés történt az iménti összemelegedésből?? És nem kevesebb mint 5. ?!!
Yaven-szama nagyon jól bírja.... X__x
mellékesen észre se vettem, hogy "onnan" jöttem volna.. '''O_____o
Te mindenképp ma akarsz meghalni?!? Elintézhetjük.... Sőt, mivel te vagy elsőszülött fiam ( ), azt is megmondhatod, hogy mi legyen a halálnem. Mit szólsz mondjuk a mérgezéshez? De majd úgy intézem, hogy sok ideig szenvedj...
Helló!! A kiskoruak csak ne kukkantgassanak a spoiler-ekbe!
Szerintem én jobban tudom (az elsőszülött... hívj csak Tassadar a protoss-nak XDDDD), hogy mifán teremtem mint te.. kis töpszli...
Hmm... a Morduk gyerekkel még kalkulálni kéne...
táncpados kollégáknak: Tell me, tell me, te-te-tell me... nagyon nagy!! XDD
Szerintem én jobban tudom (az elsőszülött... hívj csak Tassadar a protoss-nak XDDDD), hogy mifán teremtem mint te.. kis töpszli...
Hmm... a Morduk gyerekkel még kalkulálni kéne...
táncpados kollégáknak: Tell me, tell me, te-te-tell me... nagyon nagy!! XDD
Szerk: wakka 2009-03-28 23:26:20
Ezt én is észrevettem. Na de tényleg jóéjt. Vedd úgy h örökbe van fogadva
wakka: mondom örökbe vagy fogadva
Na mostmár tényleg megyek csak még 10 szer megigérem.
wakka: mondom örökbe vagy fogadva
Na mostmár tényleg megyek csak még 10 szer megigérem.
Szerk: Zoé 2009-03-28 23:20:22
Apuci meg lesz Elnar bácsi. "hoppá,ezt nem kellett volna"
W.T.F?? Máris gyereknemzés történt az iménti összemelegedésből?? És nem kevesebb mint 5. ?!!
mellékesen észre se vettem, hogy "onnan" jöttem volna.. '''O_____o
Szerk: wakka 2009-03-28 23:18:19
*megkeresi a vasvillát* Nem gondoltam volna, hogy már ma is kell fegyelmeznem!
Amúgy meg kissé furán veszi ki magát, hogy fiatalabb vagyok a legidősebb fiamnál.
Nem is úgy menekülök, csak körülötted fogócskázok.
nem csináltam én rosszat. -vagyis nem én kezdtem
na jó. mára nekem annyi a hülyéskedés. remélem senki nem sértődött meg. itt elég késő van szal jóéjt mindenkinek.
nem csináltam én rosszat. -vagyis nem én kezdtem
na jó. mára nekem annyi a hülyéskedés. remélem senki nem sértődött meg. itt elég késő van szal jóéjt mindenkinek.
Szerk: Zoé 2009-03-28 23:16:47
Szia Miho. *menekül melléd*
No mellém ne menekülj, nem vagyok se anyád, se apád! Még a végén Yaven engem is megbúbol, amiért úgy tűnhet védeni próbállak.
*suttog*
De ha Anyu nem túl veszélyes, megengedem, hogy a szoknyám mögé bújj... "Miho, a Fórum Teréz Anyuja színre lép"
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-28 23:16:37
"Ajjaj. Az a gonosz mosoly valahogy nem tetszik."
Dejó."nem hülyülök előtte wakkával"
Szia Miho. *menekül melléd*
Szerk: Zoé 2009-03-28 23:12:32
beküldve: 2009-03-28 23:08:34
(#19086) Jóóó estét a díszes társaságnak!
Azt hittem nem lesz már itt senki - vagy legalábbis, hogy senki sem ír már, inkább csak kukkolja a semmit a képernyőn.
Ahogy látom itt ma újabb testvérnekfogadás történt? Hol marad kérem az a vérszerződés...?*megnyalja a szája szélét*
Azt hittem nem lesz már itt senki - vagy legalábbis, hogy senki sem ír már, inkább csak kukkolja a semmit a képernyőn.
Ahogy látom itt ma újabb testvérnekfogadás történt? Hol marad kérem az a vérszerződés...?*megnyalja a szája szélét*