Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egy szobatársad van??? Én is ilyen bentlakásba akajok menni.
Elvileg kettő, csak a másik otthon van, én meg itt senyvedek bent. Áhh, a tököm ki van mindennel :/.
beküldve: 2009-03-28 21:22:05
(#19024) beküldve: 2009-03-28 21:16:01
(#19023) SANYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
VEZETÜNK!!!!!!
VEZETÜNK!!!!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Na ez az, hogy mi? Szerintem gyors felébredek x)... Cöhh, egyedül vagyok szobatársam itt hagyott, a dög... Ráadásul, ihlet sincs, uncsizok x(.
Tényleg egy dög... majd lesz ihlet, szúsza!
Baniaa3: Egyszer majd csak meg lesz az igazi!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-28 21:14:02
(#19020) na emberek megint nincs kevdem vissza olvasni a kisregényetek úhogy csak úgy berobbanok :
MEGJÖTTEM A TALIRÓÓÓÓÓÓÓÓL!
(Igazából már régebben , csak semmi normálisat nem ettem úhogy először ettem meg pihentettem a lábam !)
MEGJÖTTEM A TALIRÓÓÓÓÓÓÓÓL!
(Igazából már régebben , csak semmi normálisat nem ettem úhogy először ettem meg pihentettem a lábam !)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-28 21:17:41
beküldve: 2009-03-28 21:13:05
(#19019) Mármint ők fizetnének nekünk?
Benne vagyok. Mi a tarifa?
Benne vagyok. Mi a tarifa?
Na ez az, hogy mi? Szerintem gyors felébredek x)... Cöhh, egyedül vagyok szobatársam itt hagyott, a dög... Ráadásul, ihlet sincs, uncsizok x(.
Te......te tolvaj te
.....de milyen ügyi tolvaj.
.....de milyen ügyi tolvaj.Valamiből élni is kell....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Dragda. honnan van az aláirásod? xd
Körlevélből loptam....
beküldve: 2009-03-28 21:05:53
(#19014)
Szerk: Zoé 2009-03-28 21:07:52
Nah én mentem! hello mindenki!
Szió! Ha nem térnél vissza, előre is jóccakát!
Köszönöm szépen!
Nah én mentem! hello mindenki!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-28 20:59:11