Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-28 20:55:09
(#19009) Usagi_chan ha itt vagy valahol, akkor felvehetlek MSN-re?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Én még mindig nem látom...
Akkor megnyugodtam....
Kössz.....
Akkor megnyugodtam....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nahh tessék belinkelni azt amit Dragda írt egy oldalon
mit to én milyenen
mást rész meg szeretnék Dragdára szavazni!Tessék.... legyen jó napod... [Link] Simán Dragda-ként vagyok fent...
És szavazni még nem lehet, majd április 19 után a con honlapján....
Ej, de jó kis reklámot csináltunk a fanficceknek. xD Ezért már szinte fizetni kéne...
Mármint ők fizetnének nekünk?
Benne vagyok. Mi a tarifa?
Drága Zoe-m felvettelek MSN-re, majd ha tudsz, gyere fel rá! És ha rémálmokat akarsz, persze, hogy kapsz képet.
Fönn vagyok. Kezdem gépelni a szöveget.
beküldve: 2009-03-28 20:49:35
(#19003) Ej, de jó kis reklámot csináltunk a fanficceknek. xD Ezért már szinte fizetni kéne...
beküldve: 2009-03-28 20:48:34
(#19002) Drága Zoe-m felvettelek MSN-re, majd ha tudsz, gyere fel rá! És ha rémálmokat akarsz, persze, hogy kapsz képet.
beküldve: 2009-03-28 20:47:28
(#19001) Nahh tessék belinkelni azt amit Dragda írt egy oldalon
mit to én milyenen
mást rész meg szeretnék Dragdára szavazni!Tessék.... legyen jó napod... [Link] Simán Dragda-ként vagyok fent...
És szavazni még nem lehet, majd április 19 után a con honlapján....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-28 20:47:53
beküldve: 2009-03-28 20:45:24
(#18999) Nahh tessék belinkelni azt amit Dragda írt egy oldalon
mit to én milyenen
mást rész meg szeretnék Dragdára szavazni!Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Dragda: oohhh, yeah, gyorsan megkeresem *rákattant az "erősen korhatáros" szóra* xD
Tudtam, hogy be kellett volna fognom....
xDDD
Zoe: fanfictiont
Zoe: fanfictiont
Dragda: oohhh, yeah, gyorsan megkeresem *rákattant az "erősen korhatáros" szóra* xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-28 20:44:00
ne légy kishitű
xDDigen! biztos h lesz xD szerintem nem csak egy...
xDDigen! biztos h lesz xD szerintem nem csak egy...
(van 3 profilom is a con honlapján, még régmúltról valóak xDDD)
Mé ne lehetnék? Én kishitem!
Némá a kis cselest..... *kuncog*
Zoe: Ne pirultassá má, Te is!
Morduk: Öhm... ami jelenleg publikálva van az erősen korhatáros..... Majd, ha lesz időm a verseim és nem 18-as írásaim is felrakom AFS-ra, na akkor majd szólok.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-28 20:42:40