Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: baniaa3 2009-03-28 20:00:46
Zoe nem tucc magadról küldeni egy képet? Szeretnék gyönyörködni benned!
haha. vagy elrohanni a gép elől. sztem
beküldve: 2009-03-28 19:58:57
(#18948) Zoe nem tucc magadról küldeni egy képet? Szeretnék gyönyörködni benned!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Úgy lesz odairva h ajánlotta: Morduk.
Mértanból megint feladatot kell befejezni. remek, olvashatom át az adatokat meg minden.... nem tud rendes új feladatot adni!?
Dragda: egyszerűen olyan fölállásai vannak, h muszály géppel követni. egyszer fölült a kocsi ajtajára -le volt húzva az ablak teljesen- és nézte magát a visszapillantó tükörben.
Mértanból megint feladatot kell befejezni. remek, olvashatom át az adatokat meg minden.... nem tud rendes új feladatot adni!?
Dragda: egyszerűen olyan fölállásai vannak, h muszály géppel követni. egyszer fölült a kocsi ajtajára -le volt húzva az ablak teljesen- és nézte magát a visszapillantó tükörben.
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:57:36
Dragda: és ennél 100szor jobb képei is vannak. több van róla mint rólam am érdekes megfigyelésem, h nagyon szereti azt a macit.
Neki is kell valami puha, akit ölelgetni lehet... Egyébként amíg nagyinak voltak cilái nálunk is róluk volt több fotó... Ez valami általános dolog lehet.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Morduk: még egy idézetet se irtam, majd a tiedet is fölrakom, csak legyen időm. jó?
Köszönöm szépen! Nagyon jól esik majd h a nevem ott virít majd az oldalodon! *dörzsöli a kezét* már alig várom!
beküldve: 2009-03-28 19:51:13
(#18944) Dragda: és ennél 100szor jobb képei is vannak. több van róla mint rólam
Morduk: még egy idézetet se irtam, majd a tiedet is fölrakom, csak legyen időm. jó?
am érdekes megfigyelésem, h nagyon szereti azt a macit.
és rajt: Hááááállleluja háleluja. kész 2 oldal. az utolsó majd msn segitséggel meglesz mer nem értem.
am érdekes megfigyelésem, h nagyon szereti azt a macit.
és rajt: Hááááállleluja háleluja. kész 2 oldal. az utolsó majd msn segitséggel meglesz mer nem értem.
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:53:38
beküldve: 2009-03-28 19:49:01
(#18943) Postaköltségre reagálván... 2 darab után már nincs!
Zoe: Az a te cilád? Olyan kawaii! *olvadozó tekintet*
Zoe: Az a te cilád? Olyan kawaii! *olvadozó tekintet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-28 19:50:44
beküldve: 2009-03-28 19:48:55
(#18942) Zoe, nos az oldaladon néztem a mottókat... Én már ajánlottam eggyet:
"Az igazán nagy ember az aki másokat naggyá tesz" Ha ezt ferrakod netán akkor írdmár utánna h ez Morduktól van... De csak akkor h ha felrakod!
Lécci nővérem!
"Az igazán nagy ember az aki másokat naggyá tesz" Ha ezt ferrakod netán akkor írdmár utánna h ez Morduktól van... De csak akkor h ha felrakod!
Lécci nővérem!
XD ezt a cicát imádom. persze nem annyira mint az enyémet. most meg kell nézni, van itt róla egy kép:[Link]
a macival. -kicsit lennebb van
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:47:34
Én is a boltból fogok menni, de már a gondolat nyugtat, hogy megjelenik. Boldog vagyok.
Más: Ez nagyon rulz!
[Link]
[Link]
Nos a Grafieldban mindig van valami poén!
Nem???
Én is a boltból fogok menni, de már a gondolat nyugtat, hogy megjelenik. Boldog vagyok.
[Link]
[Link]
beküldve: 2009-03-28 19:41:22
(#18937) Még nem regisztem, mer az a furi, h úgy kéri mintha irni akarnál, és azt föl akarnád tölteni. de biztos én nézem rosszul szal ha kész a házi ak olvasgatok.
*belekortyol a teájába, majd a mf fölé hajol, aztán hirtelen a szájához teszi a kezét* Basszus, ez a tea hideg!
*belekortyol a teájába, majd a mf fölé hajol, aztán hirtelen a szájához teszi a kezét* Basszus, ez a tea hideg!
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:42:17
Már csak 2 napot kell aludni ÉS:
Naruto 7.: Frissen a nyomdából
Death Note 4.: Frissen a nyomdából... hát nem csodálatos?
Naruto 7.: Frissen a nyomdából
Death Note 4.: Frissen a nyomdából... hát nem csodálatos?
Az a fránya postaköltség... inkább akkor boltból!