Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
többiek mikor jönnek fórumtaliról?
Üdv újra!
Amúgy fogalmam sincs, remélem minél hamarabb. Bár ha.... LA OtaKucsma lesz....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Sok integetés és visszavárás a távozóknak!
Úgyszintén.
10 percre én is megyek, de lehet mérni h jöttem is vissza.
Stopper kikapcs, itt vagyok.
többiek mikor jönnek fórumtaliról?
Szerk: Zoé 2009-03-28 18:57:59
beküldve: 2009-03-28 18:37:49
(#18918) Sok integetés és visszavárás a távozóknak!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Komolyan jó. Én miután elolvastam, ak jött h irjak, meg képregényt csináljak. Kiskoromban ha kérdezték h mi akarok lenni, v mit szeretnék azt mondtam: leelőzöm a Harry Potter iróját. na ezt akkor milyen biztosan mondtam. senki ki nem tudta volna verni a fejemből. -nagyon keményfejű voltam/vagyok
[QUOTE]Csak egy kis kérdés: Mi az h HP????
Harry Potter.
HP- Harry Potter akkor most már tudom miről van szó
Igen ismerem és nagyon szeretem a volt osztály társam volt aki nagyon rajongott érte.
Dragda: ahaa... akkor most már értem a problémám okát
Majd regisztrálok aztán elolvasom, kíváncsi vagyok.
Na mindegy nekem most mennem kell
DE további jó forumozást és további szép napot!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-28 18:35:36
Csak egy kis kérdés: Mi az h HP????
Harry Potter.
19 év után nem lenni jó, mer nem jók a párositások. és össze van csapva.
jahh! Én személy szerint nem szeretem a herry pottert! Sztem már lejárt lemez! de azé filmen megnézem!
Szerk.: Nah én megyek játszani4 További jó estét!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-28 18:32:23
Dragda: amúgy hogy tudom elolvasni amit írtál azon az oldalon amit megadtál, mert már meg találtam, csak nem tudom, hogy kell megnyitni
Izé... mert 18-as a korhatár és azt csak regisztrált felhasználok olvashatják.... *fütyörészve arrább ballag*
Mi is az a HP? kérdésre felelve... HP = Harry Potter könyvek és filmek együttvéve, tehát az egész fandom
Zoe: Akkor klafa napod lehetett... És végre valaki, akinek nem tetszik az epilógus... Juhú!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-28 18:31:19
Csak egy kis kérdés: Mi az h HP????
Harry Potter.
19 év után nem lenni jó, mer nem jók a párositások. és össze van csapva.
beküldve: 2009-03-28 18:26:49
(#18912) Csak egy kis kérdés: Mi az h HP????
beküldve: 2009-03-28 18:25:22
(#18911) Napom: egész jó. kimentünk a másik házunkhoz, ami erdő alatt van, és hatalmas a kertje. Nagyon jó volt az idő. Kicsit összetakaritottunk, ebédeltünk -a friss levegőtől éhesek lettünk- -. Tüzet gyújtottunk, mer rengeteg falevél volt. Aztán anyu kezdte mondani, h milyen jó volna oda egy medence stb. pedig még a ház sincs kész. Aztán meg h ide tennénk egy kis koncert zongorát, az enyémet eladnánk , meg berendezés stb.
Aztán én kérem szépen, igen olyan is tudok lenni mint egy ovodás, egy egyenes faágat kardnak használva kiirtottam valami fa kezdeményeket. -gond h volt köztük amit nem kellett volna . Aztán kimentem a füzetemmel meg a cerkámmal a kertbe, úgy kell képzelni, mint egy gyümölcsöst, amiben csak cseresznyefák vannak. tavasszal gyönyörű . Ott fölültem egy fa ágára, és rajzoltam 1 oldal képregényt-haladás- .
Majd mikor indultunk volna haza, ki kellett oltani a tüzet. itt megint jön az ovis oldalam, aki szépen megfürdette anyucit, apucit, a szomszéd nénit, a kutyát meg még 1 kutyát.-nem tom honnan került. na ezt vissza is kaptam, szépen eláztam, de lényeg h jó volt. na az nem, amikor apu beledobott az úgymond "medencekezdeménybe"
Széééééééééép hsz. Cool.
És holnap ugyanez a program, csak viszek fényképezőgépet is. És apuval kimászunk a kert végében lévő erdő hegyének tetejére -jó lesz.
Dragda: 19 évvel később nem jó.
Aztán én kérem szépen, igen olyan is tudok lenni mint egy ovodás, egy egyenes faágat kardnak használva kiirtottam valami fa kezdeményeket. -gond h volt köztük amit nem kellett volna . Aztán kimentem a füzetemmel meg a cerkámmal a kertbe, úgy kell képzelni, mint egy gyümölcsöst, amiben csak cseresznyefák vannak. tavasszal gyönyörű . Ott fölültem egy fa ágára, és rajzoltam 1 oldal képregényt-haladás- .
Majd mikor indultunk volna haza, ki kellett oltani a tüzet. itt megint jön az ovis oldalam, aki szépen megfürdette anyucit, apucit, a szomszéd nénit, a kutyát meg még 1 kutyát.-nem tom honnan került. na ezt vissza is kaptam, szépen eláztam, de lényeg h jó volt. na az nem, amikor apu beledobott az úgymond "medencekezdeménybe"
Széééééééééép hsz. Cool.
És holnap ugyanez a program, csak viszek fényképezőgépet is. És apuval kimászunk a kert végében lévő erdő hegyének tetejére -jó lesz.
Dragda: 19 évvel később nem jó.
Szerk: Zoé 2009-03-28 18:26:29
beküldve: 2009-03-28 18:23:47
(#18910) A HP-t nem ismerem, úgyhogy nem tudok véleményt alkotni róla, de amúgy minek a rövidítése vagy ez nem egy rövidítés?
Dragda: amúgy hogy tudom elolvasni amit írtál azon az oldalon amit megadtál, mert már meg találtam, csak nem tudom, hogy kell megnyitni
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Én szeretem HP-t. mind a 7 kötetet olvastam, és 5-7 megvan. többit nem találtam csak diszkötetben, az meg nem kell, mer kettőt lehet venni az árából és nem is tetszik.
Jelentem nekem megvan mind a 7 könyv, sima kiadásban magyarul. És az 5 és a 7 felnőtt angol kiadásban, a 6 csak gyerekkiadásban van meg. Pedig az angoloknál a felnőtt kiadásnak olyan szépek a borítói. Nálunk miért nem azok a képek díszítik a köteteket?
Az epilógussal, hogy álltok? Azzal a 19 évvel későbbel... Mert részemről teljesen elrontja az egész fandomot...
beküldve: 2009-03-28 18:16:03
(#18908) Szia Yume Tsuki!
Dragda: Kösznöm szépen!
Bocsesz csak ettem! Azaz vacsiztam!
Dragda: Kösznöm szépen!
Bocsesz csak ettem! Azaz vacsiztam!
Én szeretem HP-t. mind a 7 kötetet olvastam, és 5-7 megvan. többit nem találtam csak diszkötetben, az meg nem kell, mer kettőt lehet venni az árából és nem is tetszik.
Most begépelem a napomat. amig irok, tessék vmit irni, mer duplapost lesz aztán kész.
pl: ki szereti HP-t
Most begépelem a napomat. amig irok, tessék vmit irni, mer duplapost lesz aztán kész.
pl: ki szereti HP-t
beküldve: 2009-03-28 18:08:08
(#18906) Morduk: Olyan szépen lelkendeztél, hogy megjöttem, hogy jobb nem jutott eszembe.
Zoe: Igen... írtam egy HP-s ficet... Jóóóóó régen, még gimiben...
Zoe: Igen... írtam egy HP-s ficet... Jóóóóó régen, még gimiben...