Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-28 17:24:22
(#18890) Gomenne, majd ma és holnap bepótolom az elkószált időt, és rátok szánom. Ha ma már nem megyek sehova se, úgy sincs jobb dolgom, így boldogítom itt a népet. (Lehet örülni, vagy sírni.)
beküldve: 2009-03-28 17:22:26
(#18889) morduk: agódtuk magunkat.LOL.
ne sértődj már meg
Usagi-chan: értem. szerencse nekem szombaton a suli be van tiltva, és pénteken se volt. -ez a jó. hihi.
És tényleg rég nem láttunk. Csúúúnyán elkoszáltál.
ne sértődj már meg
Usagi-chan: értem. szerencse nekem szombaton a suli be van tiltva, és pénteken se volt. -ez a jó. hihi.
És tényleg rég nem láttunk. Csúúúnyán elkoszáltál.
Szerk: Zoé 2009-03-28 17:24:03
Nekem sajnos volt suli, de hál' istennek, rövidített 5 óra, 11-kor végeztem is. Amúgy semmi különös nincs velem drága húgocskám, éppen unatkozok.
Nekem is éppen így voltam én is beosztva! hé és az öccséddel mivan az nem érdekel? na nézz oda! én meg itt agódtam Zoeval betegesre! De végülis mindegy nem lényeges!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nekem sajnos volt suli, de hál' istennek, rövidített 5 óra, 11-kor végeztem is. Amúgy semmi különös nincs velem drága húgocskám, éppen unatkozok.
Morduk drága: Suliba kószáltam, agyamat tömtem, barátokkal voltam. Ilyen jó időkben nem szeretek itthon csücsülni, inkább kirándulgatni, stb.
Morduk drága: Suliba kószáltam, agyamat tömtem, barátokkal voltam. Ilyen jó időkben nem szeretek itthon csücsülni, inkább kirándulgatni, stb.
Szerk: Usagi-chan 2009-03-28 17:20:56
beküldve: 2009-03-28 17:19:18
(#18886) Usagi-nővér! Többet el ne kószálj! halálra agódtuk magunkat!!!! egyépként szia Usagi_chan! Hogy vagy? És hova kószáltál?
Morduuuuuk! megjött az eltűnt nővérünk.
Szia. Nekem nem volt suli. HIHI
Am semmi-. veled?
Szia. Nekem nem volt suli. HIHI
Am semmi-. veled?
Szerk: Zoé 2009-03-28 17:17:37
beküldve: 2009-03-28 17:16:11
(#18884) Üdv!
Mi újság van veletek? Hogy vagytok?
Hát igen, kicsi a világ. Tát a közeli szomszédos falu, durván negyed órára van innen. És még Budapesttől se vagyunk messze, olyan 40-45 km-re. ^^
Kinek volt ma suli?
Mi újság van veletek? Hogy vagytok?
Hát igen, kicsi a világ. Tát a közeli szomszédos falu, durván negyed órára van innen. És még Budapesttől se vagyunk messze, olyan 40-45 km-re. ^^
Kinek volt ma suli?
Szerk: Usagi-chan 2009-03-28 17:16:24
Azóta kijavitottam.
Na mondom h ugy, mer ugyegye h ugy, merh ugy ahogy ugy és ugy az ugy h ugye meg ugye h ugy és ugy meg ugy h ugy? na ÚGY
vki ki fog csinálni.
Na mondom h ugy, mer ugyegye h ugy, merh ugy ahogy ugy és ugy az ugy h ugye meg ugye h ugy és ugy meg ugy h ugy? na ÚGY
vki ki fog csinálni.
Szerk: Zoé 2009-03-28 17:15:47
Fiszfor
Morduk: na ugye h ugye, mert ugy h ugy h ugye h ugye!
Fiszfor?! Ez enyhén lol! na ugye h ugye mert az ugye ugye ugyegyugye mert a ugyei ugye az az ugyeugyiae!
Szerk: Morduk 2009-03-28 17:13:01
beküldve: 2009-03-28 17:10:43
(#18881) Foszfor: sok szerencsét hozzá
Szerk: Zoé 2009-03-28 17:12:42
beküldve: 2009-03-28 17:09:26
(#18880) Zoe: Ugye h ugye h ugye mert ugye ugye?
Fosztor: Akkor csá!
Fosztor: Akkor csá!
beküldve: 2009-03-28 17:07:36
(#18879) Na ez tök jó...Most szóltak, hogy hétfőre csináljak egy min.30 diás kiselőadást! Aszem jobb lesz ha elkezdem...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Hát ez valami fantasztikus. Mikor én elmegyek e-maileket nézegetni, hirtelen beindul az élet.
Ugye, ugye!
beküldve: 2009-03-28 16:56:39
(#18876) Hát ez valami fantasztikus. Mikor én elmegyek e-maileket nézegetni, hirtelen beindul az élet.
Szerk: Zoé 2009-03-28 16:57:02