Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-28 10:39:35
(#18845) óóóó,ti kis izék >.< nekünk ma suli lenne >.<
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-28 10:15:06
(#18844) Szia mindenkik!
Exiled: ma én se mentem suliba De ma nincs is tanítás!
Exiled: ma én se mentem suliba De ma nincs is tanítás!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-28 10:07:49
(#18843) sziasztok
exciled:nekünk ma nincs suli
exciled:nekünk ma nincs suli
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-03-28 10:13:46
beküldve: 2009-03-28 09:59:05
(#18842) beküldve: 2009-03-28 08:04:50
(#18841) sziiiiiasztok^^ Én nma nem megyek suliba, mivel családi okok miatt( lusta vok szombaton is suliba menni) nem mék suliba,tesómmal egyetemben^^
ÉL itt valaki?
ÉL itt valaki?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Okés, okés nem kötegszem ^^". Akkor nem tartok a lincselés veszélyétől. *ropogtatja az ujjait*
Indítsunk hadműveletet az áfonya illatú/ízű pasik ellen? >D
Nem is kell.
Egen, éppen javasolni akartam. Szerzek egy vállról indíthatós raketta-vetőt.....
Alister: Csak hajrá!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-27 23:56:57
beküldve: 2009-03-27 23:49:59
(#18839) A héten már majdnem rászorítottam magam az írásra, csak aztán valami mindig közbejött... De csak összeszedem magam végre, még ha a laptopot kell is magammal hurcolnom!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Okés, okés nem kötegszem ^^". Akkor nem tartok a lincselés veszélyétől. *ropogtatja az ujjait*
Nyuuf, na most estem késégbe xD. Elvárások, ójaj ... Majd meglátom, mert nincs kiábrándítóbb, ha kedvenc sztoridra egy irtó gagyi tákolmányt dobnak össze.
Ugyan, ne kérj elnézést, pont ezért szeretem annyira, mert életszagú. "Áfonya..."
Ugyan, ne kérj elnézést, pont ezért szeretem annyira, mert életszagú. "Áfonya..."
Nem elvárások, hé! Tényközlés volt.
Nem vagyok ÁB-fan.... csak érdekel.
Áfonya, haj.... akkor még szerettem...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nyuuf, na most estem késégbe xD. Elvárások, ójaj ... Majd meglátom, mert nincs kiábrándítóbb, ha kedvenc sztoridra egy irtó gagyi tákolmányt dobnak össze.
*pirul* Köszönöm, igyekszem később is... csavargatom, csavargatom . Mostanság kacérkodok egy ÁB ficcel is, de fosok nekifogni...
A Narutos ficced olyan szép (Pedig utálom a narutót.) Az áfonya ízű csókos jeleneteknél majdnem bőgtem, olyan megható volt - bevallom nőiesen. (Na meg személyes dolgokra is tapintottál, akaratlanul is.) ^^"
A Narutos ficced olyan szép (Pedig utálom a narutót.) Az áfonya ízű csókos jeleneteknél majdnem bőgtem, olyan megható volt - bevallom nőiesen. (Na meg személyes dolgokra is tapintottál, akaratlanul is.) ^^"
ÁB-s fic? Ide vele! Ha te írtad, csak szeretni lehet!
És utólagosan is elnézést a személyes dolgokért...
De azért örülök a bókoknak... Ritkán kapok ilyen szép dicséretet...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-27 23:24:37
*pirul* Köszönöm, igyekszem később is... csavargatom, csavargatom . Mostanság kacérkodok egy ÁB ficcel is, de fosok nekifogni...
Annyira azért (sajnos) nem érdekes, csak a saját törin agyalok Amúgy meg ezen elindulva: te nem akarsz majd még egy HP fanficcet összerittyenteni? Úgy szeretem az előzőt, úgy olvasnék még ilyet... *nyávog* ^.^
Akkor hajrá az agyalással, imádom amit írsz! *olvadozó tekintet*
HP-t? Nem is tudom... Mostanában töprengek egy crossoveren, de az még sokára lesz. A Narutos novellafüzérem is félbe van hagyva....
Részvétem... Mit kell majd meglátnom? *felcsillanó szemek
Annyira azért (sajnos) nem érdekes, csak a saját törin agyalok Amúgy meg ezen elindulva: te nem akarsz majd még egy HP fanficcet összerittyenteni? Úgy szeretem az előzőt, úgy olvasnék még ilyet... *nyávog* ^.^
Ha nem tudsz rendesen vitázni, akkor légyszíves inkább hanyagold. Kössz.
Vazze, bagoly, mekkora gerenda... Amúgy meg: Beugró!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."