![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egyrészt mert szúr a kontaktlencsém, másrészt meg... majd meglátod x). (Ha meglátod x)).
Részvétem... Mit kell majd meglátnom?
![](/var/images/emotions/09.png)
Yaven: Köfönömszépeeeen!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Egyrészt mert szúr a kontaktlencsém, másrészt meg... majd meglátod x). (Ha meglátod x)).
Hehe, nemrég árnybíróra szoktatott barátnőm unalmában chatel "szaando" álnéven, és már vagy az 50. pasi akar vele webcam szexelni... Filóztunk, hogy vajon mi oly erotikus ebben? Aztán jöttünk rá: talán nem olvassák az "n"-t... Így lett szaado... x)
Hehe, nemrég árnybíróra szoktatott barátnőm unalmában chatel "szaando" álnéven, és már vagy az 50. pasi akar vele webcam szexelni... Filóztunk, hogy vajon mi oly erotikus ebben? Aztán jöttünk rá: talán nem olvassák az "n"-t... Így lett szaado... x)
Jelentem Óvónéni, én már rég befogtam az adott témával kapcsolatban! *jelentkezik kezét emelve*
Ügyes Dragda! *ad neki egy pirospontot*
Jelentem Óvónéni, én már rég befogtam az adott témával kapcsolatban! *jelentkezik kezét emelve*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-27 22:50:04
(#18826) Dragda, wakka: nem gondoltam volna, hogy lehetséges, de evvel a vitával a délutáni alá vittétek a fórum szintjét.
Nem teljesen mindegy az egész? Végülis nem is vitatkoztok már semmi konkrét dolgon! Mindkettőtöknek igaza van, hiszen van színdarab, meg film is. Na most szépen -ahogy az óvodában- béküljetek ki.
![](/var/images/emotions/20.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Dragda: köszönöm, puszilak benneteket *szaporán pislog*
Ugyan bármikor.... én is puszillak..... Miért is pislogsz?
beküldve: 2009-03-27 22:40:46
(#18824)
Szerk: wakka 2009-03-27 22:39:00
Kössz hogy a legjobbakat feltételezed az emberről.
Igazad van, tényleg sokkalta korrektebb minket szörnyszülöttnek nevezni...
Nem értettél meg... eh, hagyjuk....
Egy kérdés: ha egy testvérpárnak a szülei különböző nemezétiségűek, teszem azt: (mitt'omén) magyar meg francia, akkor az egyik gyereknek lehet francia, a másiknak meg magyar a keresztneve?
Röviden: igen. Kibővítve: ha mondjuk az egyik olyan országban születik, ahol anyakönyveznek francia neveket, a másik meg olyanban, ahol magyarokat, akkor ugye simán."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kössz hogy a legjobbakat feltételezed az emberről.
Nyah... Eltakarodom, kéremszépen.
Holnap 11-től kérek némi pozitív energia áramoltatást telepatikus módon...
In English of course!
A Fórumtalisoknak jó szórakozást, a LA OtaKucsmások meg igyanak egyet helyettem is.
![](/var/images/emotions/26.png)
![](/var/images/emotions/16.png)
![](/var/images/emotions/17.png)
A Fórumtalisoknak jó szórakozást, a LA OtaKucsmások meg igyanak egyet helyettem is.
Szívás, hogy te sem jössz holnap.
![](/var/images/emotions/21.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
Dragda: szerintem meg egy David Lynch film és vita lezárva.
Az a fránya színdarab egy igaz történetről szól, Joseph Merrick (1860ban született) történetéről. És a 19. század második felében játszódik, ergo az volt előbb, tekintve, hogy a film 1980-as. És szakmai szempontból, mindig azt kell nézni, ami előbb volt. Csak gondoltam szólok. Jó lenne ha gondolkodnál, mielőtt egy másik ember baját vágod más fejéhez... kérlek.
Miho: Jóéjt! Holnap szorítok majd!
Miyu: Elméletileg igen, mondjuk attól függ sztem, hogy a gyereket milyen nemzetiségűnek jelölik az anyakönyvben....
![](/var/images/emotions/13.png)
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-27 22:34:08
beküldve: 2009-03-27 22:32:20
(#18817) Egy kérdés: ha egy testvérpárnak a szülei különböző nemezétiségűek, teszem azt: (mitt'omén) magyar meg francia, akkor az egyik gyereknek lehet francia, a másiknak meg magyar a keresztneve? Oo Remélem érthetően fogalmaztam, csak ezen agyalok már egy félórája...
beküldve: 2009-03-27 22:31:00
(#18816) Nyah... Eltakarodom, kéremszépen.
In English of course!
![](/var/images/emotions/26.png)
![](/var/images/emotions/17.png)