Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia Morduk.
Túl sok a mellékutca és a nagy épület egy faluhoz képest. Aztán az erdő fele ne is menj, mer eltévedsz a tömbházak közt
Ha látni akarod az egész falut, ak hozzánk kell jönni az előbb emlitett kertbe, lehetőleg tavasszal. a teljes falu látszik. és milyen szép, amikor a cseresznyevirágok a szélben táncolnak, s úgy nézni azt a gyönyörú tájképet....
Bania és Miyu: sziasztok.
Túl sok a mellékutca és a nagy épület egy faluhoz képest. Aztán az erdő fele ne is menj, mer eltévedsz a tömbházak közt
Ha látni akarod az egész falut, ak hozzánk kell jönni az előbb emlitett kertbe, lehetőleg tavasszal. a teljes falu látszik. és milyen szép, amikor a cseresznyevirágok a szélben táncolnak, s úgy nézni azt a gyönyörú tájképet....
Bania és Miyu: sziasztok.
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:39:30
beküldve: 2009-03-28 19:37:13
(#18934) Már csak 2 napot kell aludni ÉS:
Naruto 7.: Frissen a nyomdából
Death Note 4.: Frissen a nyomdából... hát nem csodálatos?
Naruto 7.: Frissen a nyomdából
Death Note 4.: Frissen a nyomdából... hát nem csodálatos?
Morduk: Üdv újra!
Neked is hali!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Zoe: Itten megtalálod mindkettőnk írásait --> [Link] Miyu-t nakomiyu néven, engem meg simán Dragda-ként találsz meg. és igazán köszönöm az érdeklődést...
Én úgyszintén. Bár, asszem mindkettőnkéhez regelni kell, különben nem lehet elolvasni.
Most értem vissza a suliból... No comment...
Lazán tudnám überelni, hidd el...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-28 19:33:09
(#18930) Nah megjöttem! Megint csináltam egy olyan (kocsis) pályát amit nem tudtam megcsinálni..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
be tudom magolni a térképet meg minden, de láttál volna nyáron. LOL. egyik osztálytársam nálunk volt 2 hetet, és ki lettünk űzve a házból. gondoltuk megyünk a stadionba. zárva volt, nem tom mér. na ak mennyünk tovább. mi meg úgy elmentünk, XD h a végén a templomtornyot láttuk meg, és azt nézve jutottunk ki a kúlturház elé. és a saját szülőfalum.
ak nálunk 4 ből 3. hát....
am csak az dühitő h egy szót se értek. egy óra kell, h valamit meg tudjak oldani. magával a feladat leforditásával van baj, mer térképet tudom. domborzat, folyók stb.
am csak az dühitő h egy szót se értek. egy óra kell, h valamit meg tudjak oldani. magával a feladat leforditásával van baj, mer térképet tudom. domborzat, folyók stb.
Mindig is utáltam a földrajzot.... topográfiailag analfabéta vagyok....
Képes lennék eltévedni egy ezer fős faluban is...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Úhh, részvét....Óraátállítás úgy lesz, hogy vasárnapra virradóan hajnali 3ból 2 lesz (mármint nálunk)...
ak nálunk 4 ből 3. hát....
am nálatok milyen idegen nyelveket is tanitanak?
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:28:52
ma? tényleg? nem holnap?
Földrajz, amit nekünk 8-ban nem tanitanak magyarul, szal kedvencből dühitő lett.
Földrajz, amit nekünk 8-ban nem tanitanak magyarul, szal kedvencből dühitő lett.
Úhh, részvét....Óraátállítás úgy lesz, hogy vasárnapra virradóan hajnali 3ból 2 lesz (mármint nálunk)...
ma? tényleg? nem holnap?
Áucs. az nálunk 1 óra. éjjel. akkorra talán már a házim is kibogozom.
Bezony, ráadásul ma hajnalban óraátállítás vagyon...
Milyen házi?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-28 19:13:53
Eh, fiatal még az idő... Lehet, hogy lesz éjfél (nálunk) mire beesnek...
Áucs. az nálunk 1 óra. éjjel. akkorra talán már a házim is kibogozom.
Heuréka! rájöttem, megértettem. /asszem.
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:12:39
Ja. És lehet h lesz. Abban az esetben pedig későbbre várhatók. Bár sztem nálatok 7 óra szal még van idő szórakozni.
Eh, fiatal még az idő... Lehet, hogy lesz éjfél (nálunk) mire beesnek...
Ja. És lehet h lesz. Abban az esetben pedig későbbre várhatók. Bár sztem nálatok 7 óra szal még van idő szórakozni.
földraj tanárnő meghülyült. 3 old házit adott. és az egészből 2 szót értek: számok és térkép
földraj tanárnő meghülyült. 3 old házit adott. és az egészből 2 szót értek: számok és térkép
Szerk: Zoé 2009-03-28 19:07:53