Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Zabpihe: Very funny girl...
KHM.. KHM .. KHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ MMMMMMMMMMMMM!
*FELLGYULLAD , FELszabadulnak a sötét energiái , átváltozik szellemmé és el ordítja magát *:- ZABPIHE ?!!! ÉS 1 TELJES OLDALON ÁT KÉRDEZGETTEM H MILYEN SZOMBATRÓL BESZÉLNEK A NINDZSÁK , DE SENKI NEM FELELT !!!!!!!!!!!!!! EZÉRT MOST MINDENKIT MINDENKIT MEGÖLÖK ! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHMUHAMUUHAHAHA HA!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Tehát akkor nem biztos..... oké én nagy okos visszaolvastam....
Nem "nem biztos", hanem 100%, soha a jó...va életbe nem fogunk 226 km-t utazni, hogy Nyíregyházán fórumtalálkozzunk.
Sztem úgy 175 km de mind1
Egyépként kössz h így szépen át
ejtettetek...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-25 20:08:25
Nem "nem biztos", hanem 100%, soha a jó...va életbe nem fogunk 226 km-t utazni, hogy Nyíregyházán fórumtalálkozzunk.
Ki etetett meg? Mi van? A saját odanemfigyelésed miatt éltél tévhitben, nem miattunk.
Szerk: .., 2009-03-25 20:07:24
Igazából egyáltalán nem megyünk Nyíregyházára...de ami itt megy...én már fogom a fejemet! Jujjj...értsd meg Morduk hacsak le nem szakítasz valahonnét fejenként 4 rongyot nem tududnk elmenni Nyíregyre...legalább 40 ezer forint kéne utánaszámoltan
*fejét fogja* hát jól megetettetek... Nos ennyit azért nem tok összekaparni egykönnyen....
hátrább az agyarakkal lányok, szerintetek mi mit akarunk Narutval a betonnal meg vödörrel
Ugyanmár, azt a maffia már levédette, valami egyedit kéne kitalálni....
Kaminaga:
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Dexter, boy-genious.
Igazából egyáltalán nem megyünk Nyíregyházára...de ami itt megy...én már fogom a fejemet! Jujjj...értsd meg Morduk hacsak le nem szakítasz valahonnét fejenként 4 rongyot nem tududnk elmenni Nyíregyre...legalább 40 ezer forint kéne utánaszámoltan
hátrább az agyarakkal lányok, szerintetek mi mit akarunk Narutval a betonnal meg vödörrel
-
beküldve: 2009-03-25 19:58:20
(#18238) Tehát akkor nem biztos..... oké én nagy okos visszaolvastam....
hehe xD szerintem ez most sem véletlen xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Dragda: én is beállok a javaslataimmal xD
Ma valahogyan igencsak egy hullámhosszon vagyunk...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-25 19:53:20
(#18235) no comment
Dragda: én is beállok a javaslataimmal xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Mirosszat mondtam h ezt érdemlem?
Az a baj, hogy nem olvasod el a másik hszeit és ennek következtében hülyeségeket írsz/kérdezel.
Jó!!! Akkor viszaolvasok!
Szerk: Ha jól olvasom akkor most jöttök..... De ha nem akkor ne fogjátok a fejeteket hanem javícsatok....
Szerk: Morduk 2009-03-25 19:55:13
Mirosszat mondtam h ezt érdemlem?
Az a baj, hogy nem olvasod el a másik hszeit és ennek következtében hülyeségeket írsz/kérdezel.
Szerk: .., 2009-03-25 19:52:17