Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát szerintem abban a hitben voltatok h ez nagyon vicess. Nem elnézést kérek, de ez nem MINDENKINEK vicces!
Javaslok egy hidegzuhanyt, hátha utána végre képes vagy meghallani minket, hogy senki egy szóval sem mondta, hogy Nyíregyházán lesz a fórumtali.
Szerk.:Total fail...
Nah oké végülis akkor haggyuk a témát de azért ezt tőled idézem ismétlem:TŐLED: Igen, MINDEN BIZONNYAL Níregyházára fogunk menni. De jó tekerjünk!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
istenem...
igen, no meg Azzi-sama...strigulát a népnek!! xDDNa aztán azt osztogathatná a drága Kiválasztott élete végéig...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Zabpihe: Very funny girl...
KHM.. KHM .. KHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ MMMMMMMMMMMMM!
*FELLGYULLAD , FELszabadulnak a sötét energiái , átváltozik szellemmé és el ordítja magát *:- ZABPIHE ?!!! ÉS 1 TELJES OLDALON ÁT KÉRDEZGETTEM H MILYEN SZOMBATRÓL BESZÉLNEK A NINDZSÁK , DE SENKI NEM FELELT !!!!!!!!!!!!!! EZÉRT MOST MINDENKIT MINDENKIT MEGÖLÖK ! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHMUHAMUUHAHAHAHA!
Jajj ne. Érzem a fájdalmat. Au. Jujj~~~~
Ne légy olyan ZABos kislány. Megárt a szívnek.
meg akarsz halni ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-25 20:15:03
(#18259) istenem...
igen, no meg Azzi-sama...strigulát a népnek!! xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-25 20:15:42
az nem kifejezés xD
Lassan nyithatnánk egy pszichiátriai rendelőt...
Hol van ilyenkor Alister és Parasikoly Kapitány? Ők olyan jól tudnak osztani... zsigerből.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hát szerintem abban a hitben voltatok h ez nagyon vicess. Nem elnézést kérek, de ez nem MINDENKINEK vicces!
Javaslok egy hidegzuhanyt, hátha utána végre képes vagy meghallani minket, hogy senki egy szóval sem mondta, hogy Nyíregyházán lesz a fórumtali.
Szerk.: System failure. System failure. System failure. The device will shut down in 15 seconds.
Szerk: .., 2009-03-25 20:16:51
Kik ejtettek át?
Olvass vissza! Kissé *köhm* feldühítettek...
senki nem ejtett át. Narutó kérdezte vkitől ( ) hogy jön-e mondta h nem Bp-i, hanem Nyíregyi, de ő majd mindenkinek vesz jegyet meg fagyit. és erre írtuk h jajj de jó, akkor megyünk Nyíregyre, de ha te ezt elhiszed, h vki 10 embernek fizet vonatjegyet meg fagyit, akkor nem is tudom...
-
Zabpihe: Very funny girl...
KHM.. KHM .. KHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ MMMMMMMMMMMMM!
*FELLGYULLAD , FELszabadulnak a sötét energiái , átváltozik szellemmé és el ordítja magát *:- ZABPIHE ?!!! ÉS 1 TELJES OLDALON ÁT KÉRDEZGETTEM H MILYEN SZOMBATRÓL BESZÉLNEK A NINDZSÁK , DE SENKI NEM FELELT !!!!!!!!!!!!!! EZÉRT MOST MINDENKIT MINDENKIT MEGÖLÖK ! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHMUHAMUUHAHAHAHA!
Jajj ne. Érzem a fájdalmat. Au. Jujj~~~~
Ne légy olyan ZABos kislány. Megárt a szívnek.
Morduk: Igen. Biztosan Nyíregy közelebb van vasútilg mint Debrecen. Egyértelmü.
Quicksilver-bácsi meg ne bántsa a kisebbeket, mert az szintén ártalmas az egészségre.
*olyanyira húzza a szemét h már szinte becsukja a szemét* Hát szerintem abban a hitben voltatok h ez nagyon vicess. Nem elnézést kérek, de ez nem MINDENKINEK vicces!
Szerk: Morduk 2009-03-25 20:12:11
az nem kifejezés xD
Nem, pontosan 226 km.
És ismételten egyéBként.
ÉS nem ejtett át senki, csak nem tudsz olvasni...
És ismételten egyéBként.
ÉS nem ejtett át senki, csak nem tudsz olvasni...
beküldve: 2009-03-25 20:11:13
(#18249) Valahogy úgy érzem ez nem egy igazán nyugodt este... kicsit idegbajosak vagyunk, nemde?
egyéBként...nem.ejtett.téged. senki.át.....
Szerk: Kaminaga 2009-03-25 20:10:38