Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szió evribodri. *Dragdának külön csontropogtató ölelés*
Jaj... fúúúj... jaaaj Ismerős most mesélt egy irtó *öhm* nem is tudom milyen viccet, de jaaj... fúj... jaj. Enyhén korhatáros:
Szép férfi és nagyon csúnya néni szerelmeznek az ágyban. Egyszer csak megszólal a nőci:
- Drágám, ugye bennem is van valami szép?
Állítolag ezer éves, de még nem volt szerencsém hozzá...
Jaj... fúúúj... jaaaj Ismerős most mesélt egy irtó *öhm* nem is tudom milyen viccet, de jaaj... fúj... jaj. Enyhén korhatáros:
Szép férfi és nagyon csúnya néni szerelmeznek az ágyban. Egyszer csak megszólal a nőci:
- Persze édes, de mindjárt kiveszem...
Mér kelett nekem elolvasni...XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
mad_chan: Miért van az hogy a fél táraság csak kurálódni jön fel... ~ _~ Amúgy meg long time no see.
nem kúrálódni jöttem fel csak tudom,hogy rég voltam és eszembe jutott,hogy felnézek
amúgy jót tesz az embernek a fórum levegője
am jó poén mutatja,hogy milyenek a fiúk
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-25 21:05:09
beküldve: 2009-03-25 21:02:06
(#18320) Szió evribodri. *Dragdának külön csontropogtató ölelés*
- Persze édes, de mindjárt kiveszem...
Szió Miyu! *nyakadba ugrik*
Wakka: Boszorkány lennék vagy miféle... Az alapképesség...
akkor wakka nem is reagált még , hanem fog ?
BUTUSKA. Mondom hogy a jövőbe lát... ne vitatkozz. Igaza van és kész!
mad_chan: Miért van az hogy a fél táraság csak kurálódni jön fel... ~ _~ Amúgy meg long time no see.
szerk: egy nagyon 18+ Zabigél-nek:
ha nem rakott az atyaúristen poént beléd, akkor kérj eg egy jó kiállásu, korban hozzádillő fiúcskát, hogy RAKJON BELÉD!! XD
Szerk: wakka 2009-03-25 21:01:27
beküldve: 2009-03-25 20:57:20
(#18318) Nemsokára megyek....
Szerk.: Hali mad_chan! Jobbulást neked is!
Szerk.: Hali mad_chan! Jobbulást neked is!
Szerk: Morduk 2009-03-25 20:57:49
beküldve: 2009-03-25 20:56:49
(#18317) hali! mindenki
én kész vagyok teljesen kiütött a láz , és még a doki sem akart kiírni csak igazolta a mai napot és kész
Morduk: köszi
én kész vagyok teljesen kiütött a láz , és még a doki sem akart kiírni csak igazolta a mai napot és kész
Morduk: köszi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-25 20:59:06
Szió Miyu! *nyakadba ugrik*
akkor wakka nem is reagált még , hanem fog ?vagy most mivan ? és ha nem volt humoros arról nem én tehetek hanem a teremtő aki kihagyta belőlem a humort !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-25 20:58:05
beküldve: 2009-03-25 20:54:13
(#18315) Szió Miyu! *nyakadba ugrik*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-25 20:52:56
(#18314) Hali Miyu!
Szerk.: Zabpehely: Nyugodj már meg.. wakka megdicsért akkor mi kell még. Engem nem is nagyon dicsértek, és mégis itt vagyok.. Lehet h én tehetek róla, de akkor is..
Szerk.: Zabpehely: Nyugodj már meg.. wakka megdicsért akkor mi kell még. Engem nem is nagyon dicsértek, és mégis itt vagyok.. Lehet h én tehetek róla, de akkor is..
Szerk: Morduk 2009-03-25 20:54:34
Talán mert nem volt poénos? (Csak úgy mellékesen. De azért ne egyél meg. Vagy ha igen akkor jó ropogósra, ha kérhetem. )
Szerk: miyu 2009-03-25 20:52:50
jah, azért szerintem a hari elég messze van a hurkától, de te tudod
SENKI SEM FIGYEL RÁM ,? A HARI AZT JELENZI SÜN ! ÉS SENKI NEM REAGÁLT A VÁLSÁGOS POÉNRA MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT,? KÉRDEZEM : MIIIIIIÉRT?
*odasug Zabpehelynek* Hé kövesd a pédám.. Vegyél egy gyors hideg fürdőt!
neeeeeeeeeeem , nem ,nem ... rám tényleg nem figyel senki és ha jégalá meek ezen az se segít!HJAJH!
dRAGDA : mikor hol?
Wakka tényleg veszélyben vagy !
Szerk: Zabpehely 2009-03-25 20:53:28
SENKI SEM FIGYEL RÁM ,? A HARI AZT JELENZI SÜN ! ÉS SENKI NEM REAGÁLT A VÁLSÁGOS POÉNRA MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT,? KÉRDEZEM : MIIIIIIÉRT?
Egy ilyen gány avás csajéra még jóhogy nem... XD
Nyugi, nyugi. K*rva jó vagy és imádunk!
Csak raknád már végre vissza a régit!!!!!!!!!!
Dragda: te a jövőbe látsz, esküszöm...!!
Szerk: wakka 2009-03-25 20:52:28
Fáj a fülem a kiabálásádtól. Halkabban nem lehet?
Amúgy meg Wakka reagált a beszólásodra...
Nyugi...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
*odasug Zabpehelynek* Hé kövesd a pédám.. Vegyél egy gyors hideg fürdőt!