Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sajnos igaz a történet. Ma történt...
És részvét a te tanerődért is...
Wakka: Figyelembe véve minden anatómiai síkot... Akkor közölném, hogy se élettanilag, se geometriailag, se számtanilag nem az a közepetek!
Wakka: Figyelembe véve minden anatómiai síkot... Akkor közölném, hogy se élettanilag, se geometriailag, se számtanilag nem az a közepetek!
Asztrológiailag az. Na! (Arra felé van a "gyökércsakra", ami központi funkciót tölt be.) Ehhez szólj hozzá!
beküldve: 2009-03-25 21:16:19
(#18336) mad_chan: OMG, kapsz egy Milkát csak ne halj meg!
köszi,hogy aggódsz de nem halok meg
kiírhatatlan vagyok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Sajnos igaz a történet. Ma történt...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-25 21:14:49
Miyu: Kell indok?
Wakka: Lassan mondhatom, hogy hímsoviniszta és farok-orientált vagy....
Ha nem is a f@sz a világ középpontja, attól még a férfié az!!
Nézzé má anatómiát, te! XD
mad_chan: OMG, kapsz egy Milkát csak ne halj meg!
Szerk: wakka 2009-03-25 21:13:57
BTW Mad_chan:Csak Petra felregelt már?
hát ha ennyire hiányzik megkérdezhetem,hogy van e kedve. amúgy köszi, hogy jobbulást kívánsz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
BUTUSKA. Mondom hogy a jövőbe lát... ne vitatkozz. Igaza van és kész!
szerk: egy nagyon 18+ Zabigél-nek:
ha nem rakott az atyaúristen poént beléd, akkor kérj eg egy jó kiállásu, korban hozzádillő fiúcskát, hogy RAKJON BELÉD!! XD
Szerk: Egyetemi hírsokk tőlem: [Link]
Ha ténleg így van ahogy te mondtad akkor nálatok is olyan a tanár mintnálunk..... egy story annak aki szeretne egy anti szeretem tanáros storyt...
Tehát egy bis kis barom fekszik lent a földön... Hát odamegyel felakarom alátni... De az inkább visszahúzza magát....Hát megyek el és hát VÉLETLENEL úgy fordítom a lábam h pont a *köhm...* f@szát rugom meg.. Ismétlem:VÉLETLENÜL AKARANATLANUL megrúgtam....És elkezd sírni... A kis osztálytársa beárul.. A tanárom édes pedig nem hiszi el h véletlen volt... És azt mondta h kapok egy beírást.... De mázlimra sikerült kimagyaráznom magam.. A kis kedveskének.... *köhm... köhmm*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-25 21:10:34
(#18330) Miyu: Kell indok?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Miyu: az enyimé job, bleee!!
De az enyimé kevésbé vulgáris bleee. xD. Amúgy az én apukám az erősebb ...
Kit érdekel?? Az enyémnek viszont nagyobb a f@sza!!
De az enyimé kevésbé vulgáris bleee. xD. Amúgy az én apukám az erősebb ...
Szerk2: Miyu: Imádlak! És a vicc.... egen, ezeréves.
Én viszont nem ;) Én is, de miért is?
Szerk: miyu 2009-03-25 21:09:06
beküldve: 2009-03-25 21:06:30
(#18326) beküldve: 2009-03-25 21:06:18
(#18325) mad_chan: Miért van az hogy a fél táraság csak kurálódni jön fel... ~ _~ Amúgy meg long time no see.
nem kúrálódni jöttem fel csak tudom,hogy rég voltam és eszembe jutott,hogy felnézek
amúgy jót tesz az embernek a fórum levegője
Akkor ne olvass vissza, ha ebben a tévhitben szeretnél tovább élni...
Drag: bmeg, de rohadtul igazad van!!... de mostmár tényleg!!
Szerk: wakka 2009-03-25 21:06:45
BUTUSKA. Mondom hogy a jövőbe lát... ne vitatkozz. Igaza van és kész!
ha nem rakott az atyaúristen poént beléd, akkor kérj eg egy jó kiállásu, korban hozzádillő fiúcskát, hogy RAKJON BELÉD!! XD
Köszönöm a bizalmat, igazán megtisztelsz!
És a poén enyhén szólva is .... szexista! De nagyon tetszik!
Szerk: Egyetemi hírsokk tőlem: [Link]
Szerk2: Miyu: Imádlak! És a vicc.... egen, ezeréves.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-25 21:05:46