Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-25 21:57:15
(#18367) Na, rajzolni szerettem volna, de mégse rajzoltam.
Előveszem a B/5-32-es füzetem, meg egy 3B-s cerkát, hogy mondom olyan jó lenne rajzolni. Tesómtól elkérem a rajzos könyvét. Olvasok egy kicsit. Akkor előveszem a MONDO-t. Azt is olvastam. Addigra már meguntam az egészet és összepakoltam.
Tehát a rajzolásból olvasás lett.
Előveszem a B/5-32-es füzetem, meg egy 3B-s cerkát, hogy mondom olyan jó lenne rajzolni. Tesómtól elkérem a rajzos könyvét. Olvasok egy kicsit. Akkor előveszem a MONDO-t. Azt is olvastam. Addigra már meguntam az egészet és összepakoltam.
Tehát a rajzolásból olvasás lett.
,,Hitler fején ugrálok!"
mit nem meséltem el mire vagy kíváncsi
am nincs bajom az alkohollal na de mindegy nincs sok kedvem ahhoz,hogy magyarázkodjak
már mondtam,hogy mért nem voltam ott , de látom nagyon hiányoztam
am nincs bajom az alkohollal na de mindegy nincs sok kedvem ahhoz,hogy magyarázkodjak
Csak szeretnéd törpilla...
Azt ne mondd, hogy csörgött a pizsi...
Nem-nem. Aki nem mesél az nem is kap inni.
Mellesleg nem is voltatok a "kultúrházban" és még mindig nem tudni hogy miért. Hát akik nem favorizálják az alkoholt inkább ne igyanak bort...
mit nem meséltem el mire vagy kíváncsi
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-25 21:53:13
Miért érzem úgy, hogy nem csak nekem ment valami az agyamra...?
miért kinek még??
mond töltesz is egy kis bort vagy csak bambulsz?
Nem-nem. Aki nem mesél az nem is kap inni.
Mellesleg nem is voltatok a "kultúrházban" és még mindig nem tudni hogy miért. Hát akik nem favorizálják az alkoholt inkább ne igyanak bort...
Dzirun: ezt már szeretem. Ha jól viselkedsz még talán egy kis Unicummal is megöntözetjük a gigát... Isten áldásával.
( ` o`)//
Szerk: wakka 2009-03-25 21:49:03
Szerk: ∂z 2009-03-25 21:47:13
BUTUSKA. Mondom hogy a jövőbe lát... ne vitatkozz. Igaza van és kész!
szerk: egy nagyon 18+ Zabigél-nek:
ha nem rakott az atyaúristen poént beléd, akkor kérj eg egy jó kiállásu, korban hozzádillő fiúcskát, hogy RAKJON BELÉD!! XD
WAAAAAAAAAAAAKKAAAAAAAAAAAAAAA AA! MAJD HOLNAP...
Szeretem ha megfogadják a tanácsaimat...
Én is szeretlek. |
TEKISS.......+!!+'"%//=)o )! NA EZ VAGY !
JÓÉJT!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-25 21:46:07
miért kinek még??
mond töltesz is egy kis bort vagy csak bambulsz?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ha nem rakott az atyaúristen poént beléd, akkor kérj eg egy jó kiállásu, korban hozzádillő fiúcskát, hogy RAKJON BELÉD!! XD
WAAAAAAAAAAAAKKAAAAAAAAAAAAAAA AA! MAJD HOLNAP...
Szeretem ha megfogadják a tanácsaimat...
Én is szeretlek.
Dzirun: Nem-nem kisbarátom, nagyfater "szemvizéből" a fehéret favorizáljuk!
Szerk: wakka 2009-03-25 21:43:36
WAAAAAAAAAAAAKKAAAAAAAAAAAAAAA AA! MOST MEG HALSZ HA NEM KÜLDTEK VOLNA EL ALUDNI KINYIRNÁLAK ! NEM FELEJTEM ÁM EL ! MAJD HOLNAP...
beküldve: 2009-03-25 21:38:29
(#18358) OK, hogy moderáljuk magunkat, ülj le mellém és mondj valami. Addig kibontok egy üveg bort, mert látom, hogy szomjas vagy.
lehet,hogy nem vagy gyenge
báár ez nem igaz rád
de ha a szívedbe száll a penge attól nem érzed magad jobban ha a kocsidban bomba robban de én igen
na jöhet az a bor
Dragda: pá-pá! De azért Dzirun üvegéből még kapsz egy nyeletet, csalk hogy ne fájjon többé!
Pápá kukoriczasnack!
Szerk: wakka 2009-03-25 21:39:42
Asszem én lelépek. Cseszettül fáj a fejem.
joccakát és jobbulást
Te ócska paraszt ki iszik itten pohárból??
bocsi
*meghúzza az üveget, 2 oldalt folyik le a ruhájára a
vörös
,... izé fehér nedű*-
Szerk: ∂z 2009-03-25 21:45:19
beküldve: 2009-03-25 21:37:08
(#18355) elmpndom mien volt a napom :
anya fölköltött hajnali 9 kor amikor tespedhetnék délid..
utána belépek a fórumra , de nem fórumozhatok mer az a dolgom meg az ... és ha 1 percre nem figyel leülök a gép elé , deészre vesz ... és mire végzek minden dolgommal éjjel lesz és már nem fórumozhatok mer késő van ... és most dupla postolok , de nem baj mer lusta vaok mindezztt újra írni úgyhogy mindenkinek jóccakát nekem menni kő aludni !
anya fölköltött hajnali 9 kor amikor tespedhetnék délid..
utána belépek a fórumra , de nem fórumozhatok mer az a dolgom meg az ... és ha 1 percre nem figyel leülök a gép elé , deészre vesz ... és mire végzek minden dolgommal éjjel lesz és már nem fórumozhatok mer késő van ... és most dupla postolok , de nem baj mer lusta vaok mindezztt újra írni úgyhogy mindenkinek jóccakát nekem menni kő aludni !
kibontok egy üveg bort
*kicsit ijesztő, de inkább idióta vigyor jelenik meg az arcán*
*majd a nyála az állára csöppen*
van még 1 pohár?
Jogtalanul mondom, de.... Alkohol-fanok! *hevesen mutogat felétek*
Asszem én lelépek. Cseszettül fáj a fejem.
Jóccakát.... oh és Mad_chan...
JOBBULÁST!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
OK, hogy moderáljuk magunkat, ülj le mellém és mondj valami. Addig kibontok egy üveg bort, mert látom, hogy szomjas vagy.
lehet,hogy nem vagy gyenge
báár ez nem igaz rád
de ha a szívedbe száll a penge attól nem érzed magad jobban ha a kocsidban bomba robban de én igen
na jöhet az a bor