Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
1: Eltaláltad, csak téged akarlak szivi.. XD
2: A szultán?... szóval te is csak egy vagy a háremből... ( " o")
3:
A f@szodat hadd ne kelljen már húzgálnom..
ZP: "Te pedo vagy?"
Csak szeretnéd...
én többé szóba nem
állok veled teeeeeeee..... asszem én meek ez kész lelki terrror! ( )
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 12:55:40
Irigykedsz?
Ezt a selyem zsinórt tényleg képtelen vagyok értelmezni
A szultán selyemzsinórt küldött azon alantasainak, akik lélegzésére nem tartott igényt, sőt, éppen ellenkezőleg. És a döglött lófejjel ne próbálkozz - az már lejárt lemez.
Akár csak a lányok hajának húzgálása ;) 1: Eltaláltad, csak téged akarlak szivi.. XD
2: A szultán?... szóval te is csak egy vagy a háremből... ( " o")
3:
A f@szodat hadd ne kelljen már húzgálnom..
ZP: "Te pedo vagy?"
Csak szeretnéd...
És légyszi, ne akadj ki (és ne ess pánikba)!! Kapsz is egy törülközőt...
Szerk: wakka 2009-03-26 12:53:54
ALISTER :nem szokásom kiakadni , poénból írtam h wakka azt higgye kiakadtam tőle ....
Yaven : olvass csak vissza ! naaagyon vissza , keresd wakka hsz-ét !
Nyúgodj meg, most kivételesen nem fogom a Tejet elővenni, ugyanis épp most ZABáltam
Aha, szóval ki voltál akadva... én meg csakm azt hittem hogy megjött... a kiskutyád és ráharapott a kisujjadra.
Yavent meg nem lelkiterrorizálni, mert a végén még kicsépelik belőled a búzát...
zab! tudod te egyáltalán mi az a zab?! hjaj! és honnan veszed h kis kutya ? és ráadásul épp azt írtam h nem akadtam ki... komolyan hiányzik 1 kereked! mellesleg mi vagy te pedo?
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 12:48:21
ali lecsapna a féltékenységi rohamában.. ( ˝ o˝)
Irigykedsz? Ezt a selyem zsinórt tényleg képtelen vagyok értelmezni
A szultán selyemzsinórt küldött azon alantasainak, akik lélegzésére nem tartott igényt, sőt, éppen ellenkezőleg. És a döglött lófejjel ne próbálkozz - az már lejárt lemez.
Akár csak a lányok hajának húzgálása ;) Tudod hogy van ez--, az ember igyekszik... ;- }
Ha ez neked jó... *vállat von*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
néha a gonosz királlyal is kell gonoszkodni !
Várj csak! Te honnan tudod, hogy én vagyok a Leggonoszabb Király? Netán, a madarak csicseregték?
,,Hitler fején ugrálok!"
ALISTER :nem szokásom kiakadni , poénból írtam h wakka azt higgye kiakadtam tőle ....
Nyúgodj meg, most kivételesen nem fogom a Tejet elővenni, ugyanis épp most ZABáltam
Aha, szóval ki voltál akadva... én meg csakm azt hittem hogy megjött... a kiskutyád és ráharapott a kisujjadra.
Yavent meg nem lelkiterrorizálni, mert a végén még kicsépelik belőled a búzát...
aizen: ejde tartalmasak mostanában a hsz-eid !
Köszönöm, köszönöm!
néha a gonosz királlyal is kell gonoszkodni !
Köszönöm, köszönöm!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-26 12:21:30
(#18419) kötekedő-kun : *felpofozás , nyakleves majd mindenféle mortal kombatos ütés rúgás és végül FATALITY !!!!!!!!!!!!!!!!!! amúgy tényleg hagyd abba mer anyukám néha megnézi mi újság a fórumon ! !
parasikoly : azok tevék !még púpjuk is van!nem vettétek észre?
parasikoly : azok tevék !még púpjuk is van!nem vettétek észre?
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 12:24:22
wakka: Véged van!! Basszus a 18294. postod miatt minimum egy herekiri jár neked. Vagy van egy jobb ötletem.... *elmegy a szekrényében keresni egy selyem zsinórt* Holnap csomagod fog érkezni...
Most miért? ( ° _ °)..
Nincs abban semmi olyan ami ne fedné a valóságot. Mellesleg azt nem neked írtam, szóval ne üsd bele a nózidat. ( ^ -^)
A herekirid kapcsán inkább nem osztom meg a reakciómat, mert még ali lecsapna a féltékenységi rohamában.. ( ˝ o˝)
Ezt a selyem zsinórt tényleg képtelen vagyok értelmezni, de azért merem remélni, hogy nem a füledet fogod elküldeni a csomagban. (˘¸ ˘ )
És a döglött lófejjel ne próbálkozz - az már lejárt lemez.
alister: "Látom ha Yaven nincs fent a fórumon, te akkor is találsz magadnak civakodó partnert..."
Tudod hogy van ez--, az ember igyekszik... ;- }
beküldve: 2009-03-26 11:24:00
(#18417) most, suliba vagyok, de amint hazaértem válaszolok, meg még írok csak köszizni és köszönni jöttem^^ szijóka!^^és kösszi
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-03-26 11:24:16
beküldve: 2009-03-26 10:32:22
(#18416) beküldve: 2009-03-26 07:24:23
(#18414) Agymenés, Cat Shit One anime köntösben; [Link]
Értem én, hogy modernizálás meg minden és Vietnámból Irak lesz, de a gonoszbácsik nekem nem macskának, hanem kecskének tünnek, de az állatszakértők majd megmondják.
Sosem volt dzsíádzsóm, mert csórók voltunk és hogy ezt fel tudjam dolgozni és úgyahogy normális emberré cseperedjek, csípőből utáltam inkább az egészet.
Monnyuk, az utolsó erősen gyanús. Miért van a víz alatt egy gépbúvárrucis férfi, miközben két kisfiú pancsol a vízben? Beteg-e vagy?
Értem én, hogy modernizálás meg minden és Vietnámból Irak lesz, de a gonoszbácsik nekem nem macskának, hanem kecskének tünnek, de az állatszakértők majd megmondják.
Sosem volt dzsíádzsóm, mert csórók voltunk és hogy ezt fel tudjam dolgozni és úgyahogy normális emberré cseperedjek, csípőből utáltam inkább az egészet.
Monnyuk, az utolsó erősen gyanús. Miért van a víz alatt egy gépbúvárrucis férfi, miközben két kisfiú pancsol a vízben? Beteg-e vagy?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-26 07:33:53
beküldve: 2009-03-26 07:10:19
(#18413) GIJoe megvan?
Részek után lévő okosanfigyelmeztetés az élet veszélyeire megvan?
Videok megvannak? ^^ Besírtam rajtuk!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Főleg első 2 ütős!
Részek után lévő okosanfigyelmeztetés az élet veszélyeire megvan?
Videok megvannak? ^^ Besírtam rajtuk!
Lehetőleg aki sosem láta és nem is élt '89 előtt, az majd ne írkáljon be, hogy így szar, úgy szar, köszi!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Főleg első 2 ütős!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-26 07:10:45