Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-26 13:48:41
(#18457) Szegény zabigyereknek most nem igazán jönnek össze az osztások...
Dzirun: ökör iszik magába.
Fisi: miért nem mentél tegnap? Nem akartál bezavarni?
Dzirun: ökör iszik magába.
Fisi: miért nem mentél tegnap? Nem akartál bezavarni?
beküldve: 2009-03-26 13:47:45
(#18456) Biztos én vagyok a hülye, de... Aizen blogján ti láttok bármit is azon kívül, hogy "Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...
"?
Szép a reklámozási roham és az oldal dizájnja (ungárise nyelv pówa) is, de...csak nekem tünik nagyon hasonszőrnek egy másik kedves forumita blogjához? (: O
"?
Szép a reklámozási roham és az oldal dizájnja (ungárise nyelv pówa) is, de...csak nekem tünik nagyon hasonszőrnek egy másik kedves forumita blogjához? (: O
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-26 13:53:51
*fejét csóválja*
Amúgy mi volt tegnap? Kik voltak?
Most, hogy így túl vagyunk a barátságunkon nem is vagyok biztos benne, hogy el akarom mondani
Amúgy meg nézz be a Fórumtali topicba.
Mivel most még emberi a gép sebessége, megnézem! Aztán megyek vissza "Magyar művelődéstörténet a Kárpát-medencében" órára. *integet*
az a túl a barátságon nem vicces!!!! boááh!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Zabpehely: van egy rossz hírem: megint éghet a fejed
ha ez így folytatódik szellem lovas leszek !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
*fejét csóválja*
Most, hogy így túl vagyunk a barátságunkon nem is vagyok biztos benne, hogy el akarom mondani
Amúgy meg nézz be a Fórumtali topicba.
Jól van, vége a barátságunknak! *teátrálisan lekapcsolja a képernyőt és kimegy*---------*majd néhány másodperc múlva visszaszalad, hogy lássa a fejleményeket*
*fejét csóválja*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-26 13:41:19
(#18451) ,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-26 13:41:52
Csak fölugrok ide és mit látok? Hogy Yaven már megint szerelmi ügyletekbe keveredett.
Jól van, vége a barátságunknak! *teátrálisan lekapcsolja a képernyőt és kimegy*---------*majd néhány másodperc múlva visszaszalad, hogy lássa a fejleményeket*
Dzirun: kb. szivatóhadjáratként tudnám értékelni egy kis ovis közjátékkal (akkoris az én apum az erősebb )
Szerk: Yaven 2009-03-26 13:41:51
Szerk: ∂z 2009-03-26 13:39:41
beküldve: 2009-03-26 13:37:45
(#18448) Csak fölugrok ide és mit látok? Hogy Yaven már megint szerelmi ügyletekbe keveredett.
Csalódtam benned Aizen...A Leggonoszabb Király igazán felmérhetné, hogy ez nem veszekedés. Amúgy meg lehet, hogy sajt, de akkoris az én apukám a legerősebb!
Szerk: Yaven 2009-03-26 13:38:16
NEM TERVEZEM!
Én ezt wakkának mondtam. Ő írta, hogy nem értetted meg. Belőled -egészséges lelkivilággal rendelkező emberből- nem néznék ki ilyet
az ő megnem értése ? nem azt írta h ő nem értett meg engem ? vagy megint éghet a képem ?
beküldve: 2009-03-26 13:31:16
(#18445) Na jó, légyszíves haddjátok abba a veszekedést! Sajt és kész! Nem kell ezt tovább sajtozni, hogy te egy hülye atomsajt vagy, te meg egy hipersajt vagy. Lezárom a vitát és légyszíves ne vitatkozzatok!
Beszéljétek meg telefonon!
,,Hitler fején ugrálok!"
NEM TERVEZEM!
Én ezt wakkának mondtam. Ő írta, hogy nem értetted meg. Belőled -egészséges lelkivilággal rendelkező emberből- nem néznék ki ilyet
Szerk: Yaven 2009-03-26 13:28:44
[QUOTE]Kérlekszépen, te kezdted a beszólongatásoddal, ami a megnem értésemből fakadt...
Szegény meg nem értett művészlélek Azért ugye nem leszel öngyilkos? [/QUOTE/]
NEM TERVEZEM!