Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-26 18:47:49
(#18517) Min húztad fel magad megin Zabpehely??? Már ne is véld gonoszkodásnak...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Parasikoly: Mélységesen egyetértek #18481-es hozzászólásoddal. Aki témát akar, az ne rinyáljon, hanem álljon elő eggyel. Aztán ha nem "jó" a témája, max. nem szól hozzá senki. Soha ne érjen senkit ennél nagyobb baj.
Ne alister , nehogy leterhelje az agyad valami , nehogy elolvasd mit feleltem a parásnak !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-26 18:44:42
(#18515) hello mindenkinek!!!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
És az a legrosszabb, hogy amikor jöttem haza suliból akkor láttam elmenni a nővérét valahova!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-26 18:29:51
(#18512) Szia mindenki!
Végre hazaértem...Hosszú egy nap volt ez.
De megvan az új autónk! Tök szuper.
A volt osztálytársam meg elfelejtett (?) elmenni a hugáért a napközibe!! A kislányt a zeneiskola igazgatója hozta haza, itt lakik majdnem velünk szembe. Nem volt otthon senki, és szegényke itt van nálunk már 5 órától!
Végre hazaértem...Hosszú egy nap volt ez.
De megvan az új autónk! Tök szuper.
A volt osztálytársam meg elfelejtett (?) elmenni a hugáért a napközibe!! A kislányt a zeneiskola igazgatója hozta haza, itt lakik majdnem velünk szembe. Nem volt otthon senki, és szegényke itt van nálunk már 5 órától!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-26 18:28:08
(#18511) Sziasztok mindenkik!
wakka: A #18426-os hozzászólás még tőled is méltatlanul gyenge volt. Legalább erőltesd meg magad, ha már oltogatni próbálsz.
Aizen: Ez az sógi "ismertető" (nevezzük így, hogy tudjuk, miről beszélünk) elég harmatos
Dragda: "mióta megnéztük a Húgom se szid úton-útfélen minden meleget..."
Már ezért megérte leforgatni a filmet
Parasikoly: Mélységesen egyetértek #18481-es hozzászólásoddal. Aki témát akar, az ne rinyáljon, hanem álljon elő eggyel. Aztán ha nem "jó" a témája, max. nem szól hozzá senki. Soha ne érjen senkit ennél nagyobb baj.
wakka: A #18426-os hozzászólás még tőled is méltatlanul gyenge volt. Legalább erőltesd meg magad, ha már oltogatni próbálsz.
Aizen: Ez az sógi "ismertető" (nevezzük így, hogy tudjuk, miről beszélünk) elég harmatos
Dragda: "mióta megnéztük a Húgom se szid úton-útfélen minden meleget..."
Már ezért megérte leforgatni a filmet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Megnyilvánulásod alapján én.
Nem baj, akkor bevetem a mindenki felrobban trükköt: Sajt és mindenki felrobban!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-26 17:52:28
ha kész, feltöltöd vhova?
hát persze ! örülök h valakit érdekel !( )
de mostmár tényleg megyek !
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 17:50:46
beküldve: 2009-03-26 17:47:31
(#18505) na meek folytatom a wakkakinyíró képregényt!
Nem úgy tűnik...
beküldve: 2009-03-26 17:40:54
(#18503) Aizen-sama: bocsika, de ehhez most nem igazán tudok mit irni.
És sziasztok, mentem. -ez volt a legrövidebb látogatásom itt. nem ismétlem meg az biztos.
És sziasztok, mentem. -ez volt a legrövidebb látogatásom itt. nem ismétlem meg az biztos.