Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
QS: Lassú vagy.
Mondom most jött össze a pénzem...
Nem egyszerűbb megvenni egy sarki könyvárustól mint a rendeléssel tökölni? Én biztosan nem bírtam volna ki.
beküldve: 2009-03-26 15:36:52
(#18485) NA SZASZTOK !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-26 15:33:39
(#18484) beküldve: 2009-03-26 15:30:49
(#18483) Tegnap végre rávettem magam a Watchmen első kötetének megvételére, mert hirtelen lett annyi "felesleges" pénzem. Meg is akartam volna rendelni Booklineéknál, de nem elfogyott náluk, ofkorsz. Használtam az igen praktikus előjegyzés funkciót, és lám mi fogadott ma?
Igen, az e-mail, hogy van újra Watchmen!
Jövő héten már a kezembe is vehetem.
Igen, az e-mail, hogy van újra Watchmen!
Jövő héten már a kezembe is vehetem.
beküldve: 2009-03-26 15:01:51
(#18482) nálatok mien az idő nálunk bad and rainy ?
parasikoly :elismertem h csak tényeket közöltél , és gondoltam ha már ien jó a tény közlési identitásod ak tudsz valami érdekeset mondani ... nem rinyáltam csak kiváncsiskodtam !
parasikoly :elismertem h csak tényeket közöltél , és gondoltam ha már ien jó a tény közlési identitásod ak tudsz valami érdekeset mondani ... nem rinyáltam csak kiváncsiskodtam !
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 15:12:31
hát akkor mondj valami értelemes témát , ne csak panaszkodj!
akkor mondatok témát ! légyetekszívesek változtatnia színvonalon !
Kedves Zabpehely!
Ad 1, nem panaszkodtam, szerény véleményem szerint ténymegállapítottam.
Ad 2, még mindig nem tudom felfogni ezt a "téma" utáni rinyálást. Nem cset ez, de ott se nagyon szokták kedvelni az ilyen beszólásokat.
Ha éppen nincsen senkinek semmi mondanivalója, akkor a te kedvedért sem fog iderittyenteni egy világmegváltó társalgási kincsesládát.
Amúgy meg, ugye nem kényszerítenek csúnya cukrosbácsik egy kis lyukba zárva arra, hogy a forumot bámuld és ugye körmöst sem adnak, ha nem történik semmi?
u.i.: nem, nem gondolom, hogy én vagyok az übermensch.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-26 15:02:40
Te szegény.....a volt sulimban is magasugrás közben csináltak promóciós képeket.
Direkt azért írtam amúgy le, hogy yuri lett belőle, nehogy valaki túl nagy lelkesedéssel nézzen bele Bár szerintem amúgy jófejek lehetnek ezek a lányok -a többi videójuk alapján mondom.
Direkt azért írtam amúgy le, hogy yuri lett belőle, nehogy valaki túl nagy lelkesedéssel nézzen bele Bár szerintem amúgy jófejek lehetnek ezek a lányok -a többi videójuk alapján mondom.
Ez nem panaszkodás, ez tény...
vége a csillag kapunak !
na ez a csk !
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 14:52:01
Szerk: miyu 2009-03-26 14:49:55
Ti aztán termeltek... egy éjszaka alatt nemt'om hány oldal...
Igen, de néha a mennyiség a minőség rovására megy. xD (.{
hát akkor mondj valami értelemes témát , ne csak panaszkodj!
Ti aztán termeltek... egy éjszaka alatt nemt'om hány oldal...
Igen, de néha a mennyiség a minőség rovására megy. xD (.{
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-26 14:41:31
(#18475) jupppíííííííí! axn-en csk ! de szertem !
beküldve: 2009-03-26 14:34:04
(#18474) Ti aztán termeltek... egy éjszaka alatt nemt'om hány oldal...
*Nyüüüüszít* Ó az a magasságos... ilyen a mi formánk. Tesi órán izzadunk, szenvedünk mint a ló, mikor bevágtat egy bazi nagy kamerás fickó, meg egy bazsalygó nő. "Mosolyogjatok lányok filmeznek." Ó, hogy b*azdmeg (már elnézést.) Bezzeg a négykézlábas, lábemeléses gyakorlatot hátulról vette fel. Hallott ember... Ezért utálom ezt a sulit... nyomorult kommunikáció szak. :S
Ez nem tetszik... Még ha nem tizenéves fruskák lennének, hanem félmeztelen adoniszok akkor talán... x)
*Nyüüüüszít* Ó az a magasságos... ilyen a mi formánk. Tesi órán izzadunk, szenvedünk mint a ló, mikor bevágtat egy bazi nagy kamerás fickó, meg egy bazsalygó nő. "Mosolyogjatok lányok filmeznek." Ó, hogy b*azdmeg (már elnézést.) Bezzeg a négykézlábas, lábemeléses gyakorlatot hátulról vette fel. Hallott ember... Ezért utálom ezt a sulit... nyomorult kommunikáció szak. :S
ÁÁ, ez még semmi ehhez képest:[Link] 16+os!!!
Ez már a hogy lesz a yaoiból cosplay során yuri kategória
Ez nem tetszik... Még ha nem tizenéves fruskák lennének, hanem félmeztelen adoniszok akkor talán... x)
Szerk: miyu 2009-03-26 14:43:18
Hogy egyeseket mire vesz rá az unalom: [Link] Amúgy tök aranyos.
ÁÁ, ez még semmi ehhez képest:[Link] 16+os!!!
Dragda:"És már vége is van.... részemről" De kár.
Szerk: Yaven 2009-03-26 14:28:42