Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-26 19:12:58
(#18531) Sziasztok!
Dzirun: Te mégis hogy gondoltad végrehajtani a herekirit két lányon? Csak kíváncsi lennék...
Dragda: Bölcs megjegyzés volt ez a rosszkedves. Ajánlom minden fiúnak a megfogadását!
Zabpehely: Ezt most nagyon bebuktad. De legalább én tudtam egy jót röhögni! *optimista hozzáállás*
Dzirun: Te mégis hogy gondoltad végrehajtani a herekirit két lányon? Csak kíváncsi lennék...
Dragda: Bölcs megjegyzés volt ez a rosszkedves. Ajánlom minden fiúnak a megfogadását!
Zabpehely: Ezt most nagyon bebuktad. De legalább én tudtam egy jót röhögni! *optimista hozzáállás*
jajj, ti annyira bonyolultak vagytok. de ez a szép bennetek
ne adj ilyen magas labdát, mer nehéz visszafogni a reakciókat
És nem fogok cicaruciban bunyózni...
ne adj ilyen magas labdát, mer nehéz visszafogni a reakciókat
-
Morduk: Hagyd a csudába! Már úgyse tudod átszerkeszteni... És már én se haragszom rád...
Ezt jó halanni4 És bárki kérdi: Inkább csitt, mert egyenlőre ehez csak nekünk van közünk oké?
Szerk.:Másik hibám: Sokszor cserélek képet.... remélem nem haragusztok! Sztem most is így teszek!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-26 19:13:18
beküldve: 2009-03-26 19:08:38
(#18528) Morduk: Hagyd a csudába! Már úgyse tudod átszerkeszteni... És már én se haragszom rád...
Dzirun: Adok egy tanácsot: Ha látod, hogy egy nőnemű lény rossz passzban van, akkor azt nem jó ötlet az orrára kötni.
És nem fogok cicaruciban bunyózni... akadályozná a mozgást.
Dzirun: Adok egy tanácsot: Ha látod, hogy egy nőnemű lény rossz passzban van, akkor azt nem jó ötlet az orrára kötni.
És nem fogok cicaruciban bunyózni... akadályozná a mozgást.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Zabpehely: Ha sürgősen nem hagyod ezt abba, illetve ha az életben egyszer is találkozok veled, hogy megteszem. Bunyó dolgában nem érdemes velem packázni...
TI KOMOLYAN NEM NÉZITEK A SZMJLIKAT? upsz ben maradt a capslock ... szhí !am meg írtam h bocs, jogos! abba hagytam !
Nagyon JÓL teszed... ne hisztizz! Nah tekerjünk....
Zabpehely: Ha sürgősen nem hagyod ezt abba, illetve ha az életben egyszer is találkozok veled, hogy megteszem. Bunyó dolgában nem érdemes velem packázni...
TI KOMOLYAN NEM NÉZITEK A SZMJLIKAT? upsz ben maradt a capslock ... szhí !am meg írtam h bocs, jogos! abba hagytam !
de lehet szidni meg szokmtam! legalább a ti szidásaitok építő jellegűek ellentétben hogynézemákikkel és társaival !
na meg bocsájtasz ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 19:10:16
ugye a macskajelmezben leszel, amikor bunyóztok
vagy egy... *fejbeveri magát*
látom nem vagy túl jó kedvedben, inkább nem húzlak még én is
vagy egy... *fejbeveri magát*
látom nem vagy túl jó kedvedben, inkább nem húzlak még én is
-
Morduk: Te rengeteget fejlődtél az első hsz-eid óta... Szóval csak így tovább! Jó úton jársz!
Hát lehet h még mindig harakszól a régi beszólásomért.... Ami enyhén szólva nem csoda.... Nagyon megbántam hidd el.... Ha egyszer vlaki elmondja h meik oldalon van akkor azonnal ugrok átszerkeszteni.... Köszönöm a bíztatást!
beküldve: 2009-03-26 19:02:18
(#18524) Morduk: Te rengeteget fejlődtél az első hsz-eid óta... Szóval csak így tovább! Jó úton jársz!
Zabpehely: Ha sürgősen nem hagyod ezt abba, illetve ha az életben egyszer is találkozok veled, hidd el, hogy megteszem. Bunyó dolgában nem érdemes velem packázni...
Zabpehely: Ha sürgősen nem hagyod ezt abba, illetve ha az életben egyszer is találkozok veled, hidd el, hogy megteszem. Bunyó dolgában nem érdemes velem packázni...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 19:05:19
Hali!
Gondoltam a rendrakás közepette felnézek... és mit látok? Megint balhét....
Zabpehely: Nem nagyon szoktam ilyeneket mondani, a nálam kisebbeknek, de.... KUSS! És gondolkodj mielőtt írsz a fórumra!
És Alistert tessék békén hagyni... mert igencsak póruljársz.
Amúgy mizu?
Zabpehely: Nem nagyon szoktam ilyeneket mondani, a nálam kisebbeknek, de.... KUSS! És gondolkodj mielőtt írsz a fórumra!
A zebra sem int be az oroszlánnak, ha látja, hogy az éhes...
Továbbá... Szállj le a Kapitányomról, mert engedelmeskedek elsőtiszti rangomnak és lekardozlak!Amúgy mizu?
hjajjj! azt hiszem nincs olyan szmájli amivel jól kifejezhetném magam ! és próbálj csak meg lekardozni! muhahahaaaaaaaa!( )
balhémester ? hmmm ...? nem kellemes cím de jogos!
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 19:02:35
Hali!
Amúgy mizu?
Amúgy mizu?
Hát én is KUSSolhatnék de nem tezsem.. Egyépként hali! Nah gyógyulgatsz már? Más részt itt most a fő balhémester: Zabpehely.... Zabpehely bocsásson meg nekem, de ez az IGASZSÁG!
beküldve: 2009-03-26 18:53:56
(#18521) Hali!
Amúgy mizu?
A zebra sem int be az oroszlánnak, ha látja, hogy az éhes...
Továbbá... Szállj le a Kapitányomról, mert engedelmeskedek elsőtiszti rangomnak és lekardozlak!Amúgy mizu?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 18:55:34
alisteren húztam felmagam mer itt olt ezerrel minkit de veszi figyelembe mit ír más ! ! gyertek cak parások!
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 18:54:42
Ne alister , nehogy leterhelje az agyad valami , nehogy elolvasd mit feleltem a parásnak !
Az feltételezem fel sem merült benned, hogy olvastam, de ettől a véleményem még nem változott amely vélemény nem kifejezetten neked szólt, hanem minden 'mi a téma?' rinyát pufogtató egyednek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ujuujjj...Parásnak? Szerintem jobb ha menekülsz!Arrrgghh...a kapitány és matrózai haragja utolér