Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-26 19:30:39
(#18545) Ok, akkor most két tanácsot hagy adjak Zp-nek és Morduknak.
1. A nem kicsapásról írogatni csak olaj a tűzre.
2. Ne toronyidézzetek, mert arra innen mindenki allergiás. Elég csak egy-egy mondatot idézni, amire válaszolni akartok.
That's it. Remélem értettük egymást
1. A nem kicsapásról írogatni csak olaj a tűzre.
2. Ne toronyidézzetek, mert arra innen mindenki allergiás. Elég csak egy-egy mondatot idézni, amire válaszolni akartok.
That's it. Remélem értettük egymást
tetszik a "cuccos" megnevezés
A cucos nagyon a World of warcraft-ra emlékesztet!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ugyan csak részletkérdés, de kiről operálnád át rájuk a cuccost?
hú, ezen még nem gondolkodtam, mondjuk hátha van aki felajánlaná, v megkérem az orvosis ismerősö h lopjon vhonnan
tetszik a "cuccos" megnevezés
Morduk: egy toronyposztra rádobott 3 szó sem a legtartalmasabb és alisterbarátabb megnyilvánulás
-
Szerk: ∂z 2009-03-26 19:30:07
Ki látta a tegnapi House-t? Én mostan nézem videóról... elég izginek ígérkezik.
láttam
*óvatos *
Én néztem, de nem láttam végig. Mellesleg:
Zabpehely: Ne Dragdától ovakodj, hanem alistertől, mertha ilyan egyszavas válaszokat írsz akkor lenullázHATNAK! Engem fenyegettek! Szented mér írom h: Hello Mindenkinek?
Dzurin: Ez muszáj volt egy kiskorú előtt?
kedves Morduk : ha jól meg nézed két szó a láttam és óvatos .úgyhogy egyellőre nem fenyeget alister!
Hoppá *nem figyelt*
láttam
*óvatos *
Zabpehely: Ne Dragdától ovakodj, hanem alistertől, mertha ilyan egyszavas válaszokat írsz akkor lenullázHATNAK! Engem fenyegettek! Szented mér írom h: Hello Mindenkinek?
kedves Morduk : ha jól meg nézed két szó a láttam és óvatos .úgyhogy egyellőre nem fenyeget alister!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
láttam
*óvatos *
Szerk: Morduk 2009-03-26 19:25:08
mér, mot mi rosszat csináltam? *bociszemek*
Teknokolos hereragasztás? Rémlik? De szó szerint!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
először rgasztok nekik teknokollal
Ez nagyon kééész. van! *már két perce megállás nélkül röhög*
Ugyan csak részletkérdés, de kiről operálnád át rájuk a cuccost?
láttam
*óvatos *
morduk és dragda : szmájlikat figyelembe venni , kérlek titeket ! tehát itt ez a smilye ami azt jelenti-szerintem -h nem komolyan gondoltam !
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 19:24:37
Dzirun: Te mégis hogy gondoltad végrehajtani a herekirit két lányon? Csak kíváncsi lennék...
először rgasztok nekik teknokollal Oh, édes isteneim! Rémálmaim lesznek miattad!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Dzirun: Te mégis hogy gondoltad végrehajtani a herekirit két lányon? Csak kíváncsi lennék...
először rgasztok nekik teknokollal
-
Sziasztok!
Hali! Nah mizujs?
Szerk.: Zabpehely: Egy pillanatra komolyan vettem, de most má rájöttem h poén.... Majdnem bepostoltam. Utolsó puillanatban kitöröltem!
Szerk: Morduk 2009-03-26 19:18:27
Ezt jó halanni! És bárki kérdi: Inkább csitt, mert egyenlőre ehez csak nekünk van közünk oké?
Naná! Megjegyzem kéne valami értelmes téma...
Dzirun: Hagyd a magas labdákat... nem jók azok semmire.
Yaven: Naná, hogy igaz.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 19:16:55
Zabpehely: Ha sürgősen nem hagyod ezt abba, illetve ha az életben egyszer is találkozok veled, hogy megteszem. Bunyó dolgában nem érdemes velem packázni...
TI KOMOLYAN NEM NÉZITEK A SZMJLIKAT? upsz ben maradt a capslock ... szhí !am meg írtam h bocs, jogos! abba hagytam !
Nagyon JÓL teszed... ne hisztizz! Nah tekerjünk....
mintha kicsit elszabadult volna az ego ! hátrébb az agarakkal ! azér annyira nem vaok gáz h tőled kapjak építő kritikát!
ugye nem veszitek már megint komolyan ? am pedig mér van az hogy kétszer kell mindent megírnom? nem kötekvés mielőtt megint nekem ugranátok !
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 19:16:39