Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Lement a kisboltba? Én nem tom. -
Leütötték: ilyenre ne is gondolj! . Ak inkább szökjön el!
*garázsban próbálgatta a dobot*
- Elszökött: nem hinném, nem az a fajta, kivéve, ha teljes átváltozáson ment át.Leütötték: ilyenre ne is gondolj! . Ak inkább szökjön el!
Remélem visszajön. és ha látod mond meg neki h érdemelne egy
fenekest,
h így ellógott tőlünk úgy h nem szolt h távol lesz!Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Bence nem vagyok hülye, sem kezdő ilyen dolgokban. De honnan a francból gondolhattam volna, hogy nem fog menni egy olyan játék, aminek a minimális rendszerkövetelményénél egy hajszállal jobb gépem van. Különben meg az ugyanettől a fejlesztőcsoporttól való játékaimmal még nem volt gond (az egyiknek pont ugyanaz a rendszerkövetelménye és hibátlanul fut).
Mi beleöltünk egy 100.000-ret, és a gépem most olyan mint a kisangyal!
És mindíg elszáll? Bocs ezt a poént nem tudtam kihagyni!
wakka: A #18426-os hozzászólás még tőled is méltatlanul gyenge volt. Legalább erőltesd meg magad, ha már oltogatni próbálsz..
Ugyan-ugyan csigavér, én csak tartottam az általd diktált fantasztikus színvonalat.
House M.D.: legjobb. Eddig az első 3 évad csutkára, kivéve a 3-ból az uccsó kettőt. Az openingek közül a "House" téma dominál, viszont a Teardrop-nak hála megismerkedtem a Massive Attack többi gyöngyszemével is.
GAME: nem érdemes olyat venni, amiben az ember nem 100%-osan biztos, a többit csak tölteni.
beküldve: 2009-03-26 20:19:16
(#18586) Yaven: Kitartást a kalandjátékhoz! Engem most a Panzer2 csábítgat.
hogy ne csak 64 MB-os videókártyával menjen? Komolyan mondom nem értem.
XD a cod2 éppen 64 MB-s... Neked aztán laggolna a géped. Mi beleöltünk egy 100.000-ret, és a gépem most olyan mint a kisangyal!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Lement a kisboltba? Én nem tom. -
Leütötték: ilyenre ne is gondolj! . Ak inkább szökjön el!
Yaven: nyugalom és türelem. 2 tulajdonság, ami fontos. -és ami nekem nincs.- . üsd ki őket
Z.p.: én se sokat
*garázsban próbálgatta a dobot*
- Elszökött: nem hinném, nem az a fajta, kivéve, ha teljes átváltozáson ment át.Leütötték: ilyenre ne is gondolj! . Ak inkább szökjön el!
Yaven: nyugalom és türelem. 2 tulajdonság, ami fontos. -és ami nekem nincs.- . üsd ki őket
Z.p.: én se sokat
Szerk: Zoé 2009-03-26 20:19:52
Csak nem megtetszett, miközben ecseteltem a legendás offenzívámat? xP
Úgy kedvet kaptam egy jó kis tankcsatához, a Civilization hülyeségei nélkül."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-26 20:15:54
(#18582) muszáj nekem is játszani valamivel ! 1 mukkot sem értek belőletek !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
A CoD 2 egy FPS, a Panzers meg egy RTS. Szóval ne hasonlítsd össze benne a tankos részeket.
Hoppá rosssz hasonlat.... De sztem RTS-ben sem csípném az egészet... De mind1.
Yaven: Kitartást a kalandjátékhoz! Engem most a Panzer2 csábítgat.
Ehhez kitartás sem kell, mert nem megy. Ez a ******************************** ** a 32 MB-os videókártyámmal a fele pályát fehérre "meszelte", az új 128MB-ossal meg nem akar elindulni. Ki tervez ilyen sz*rt? És ezt még árulják is?!? Na most komolyan ideges lettem. Kifizet az ember érte néhány ezer forintot -merthogy mégiscsak támogassuk az ipart- erre meg nem megy. Olyan nagyon nehéz lett volna megcsinálni ezt a sz*rságot, hogy ne csak 64 MB-os videókártyával menjen? Komolyan mondom nem értem.
A CoD 2 egy FPS, a Panzers meg egy RTS. Szóval ne hasonlítsd össze benne a tankos részeket.
Yaven: Kitartást a kalandjátékhoz! Engem most a Panzer2 csábítgat.
Panzer?? Ha egyre gondolunk akkor én azt mondom: Érdekes... csíped a tankos játékokat.. Én a cod2-ben végiguntam a tankos pályákat... De persze ha te szereted akkor én nem szólok bele... Mint tudjuk. Ízlések és pofonok.
Zoe: Nem rajzoltam végig.... Kimentem a WC-re. de azt modta h lemegy a kisboltba. tán mekszökött vagy leütötték?
Szerk: Morduk 2009-03-26 20:12:54
te h álsz a kérdéssel? Nem tudod mihír vele?
Nem igazán tom. Bár én múltkor láttam itt fönn, és beszéltem vele, de azóta semmi hir. . Ötleted? Vagy megint csak a sarokban rajzoltál és nem láttál semmit?