Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
most mér? fizika metál
am. függvénytábla nélkül én is 0 vagyok, de itt nem lehet használni
Az, fizika metál. Nekem nincs függvénytáblám.
Szia Miho-chan! Mien teát ittál!?Énis akarok pörögni...ma valahogy nem nagyon ment!
beküldve: 2009-03-26 22:17:00
(#18648) Jó estét!
No vajon hány oldalt írtatok ma...? Remélem nem kell túl sokat olvasnom, így is kettőt látok már a betűkből... Lehet jobb lenne inkább lefeküdni aludni.
De aaannyira pörgök!!! Voltam egy kávézóban ma, és két olyan bikaerős teát ittam, hogy az hihetetlen. Azóta be nem állt a szám, de Anyumék elmentek aludni, szóval most nincs kivel beszéljek... Így Titeket fárasztalak azt hiszem.
No vajon hány oldalt írtatok ma...? Remélem nem kell túl sokat olvasnom, így is kettőt látok már a betűkből... Lehet jobb lenne inkább lefeküdni aludni.
De aaannyira pörgök!!! Voltam egy kávézóban ma, és két olyan bikaerős teát ittam, hogy az hihetetlen. Azóta be nem állt a szám, de Anyumék elmentek aludni, szóval most nincs kivel beszéljek... Így Titeket fárasztalak azt hiszem.
most mér? fizika metál
-
Te jó ég! Neked aztán sz*r tárgyaid lehetnek. Én 7 év fizika tanulás után sem tudok többet, mint v=s/t Ahhoz képest mindig 4-est kaptam.
Animés álmok....ilyen egy igazi otaku!
Én álmomban azért 3D-ban "látom" a dolgokat...
Animés álmok....ilyen egy igazi otaku!
Én álmomban azért 3D-ban "látom" a dolgokat...
nekem nem gyötri az életem, az idei tárgyaim közül még ez a legértelmesebb
álmomban meg nem súlyok, hanem miniszoknyás animekislányok lógnak (nehogy félreértsd, nem 6 évesek, nem vagyok pedo a legkisebb mértékben sem)
megyek vacsizni, mingyá jövök
álmomban meg nem súlyok, hanem miniszoknyás animekislányok lógnak (nehogy félreértsd, nem 6 évesek, nem vagyok pedo a legkisebb mértékben sem)
megyek vacsizni, mingyá jövök
-
Szerk: ∂z 2009-03-26 22:03:59
fizika+alkohol, nem lesz ennek jó vége. már megint differenciálcsigákkal fogok álmodni
*márcsak a gondolatától is megborzong* Nem elég, hogy az életedet gyötri meg a fizika, de még az álmaidat is? Ez nekem már kész horror
fizika+alkohol, nem lesz ennek jó vége. már megint differenciálcsigákkal fogok álmodni
-
Te szegény. Sok sikert hozzá! *átad egy pohár édes pezsgőt*
wakka: Ne is próbáld tagadni, hogy Zp-t majdnem letámadtad!
wakka: Ne is próbáld tagadni, hogy Zp-t majdnem letámadtad!
Szerk: Yaven 2009-03-26 21:55:13
én most még nem nagyon ihatok, holnap fizika zh és még arra tanulok, de az almás kölyökpezsi mindig jöhet (meg persze 1 pohár normális is, lehetőleg édes)
-
mi az wakka, Yavennek is 'udvarolsz'?
találtam még egy nyugtató dolgot, amit a meggondolatlan fórum beírásokat megelőzheti. lehet nem olyan hatásos, mint az alisterfélejegesülőzuhany, de legalább nem leszel vizes [Link]pukkantsd ki mindet!
találtam még egy nyugtató dolgot, amit a meggondolatlan fórum beírásokat megelőzheti. lehet nem olyan hatásos, mint az alisterfélejegesülőzuhany, de legalább nem leszel vizes [Link]pukkantsd ki mindet!
és ezzel az értelmes hszemmel lettem megszállott
Kinek még?
Grat! Azé' milyen már a Manic mód Erre vártam egész életemben~~~
Yaven: igaz, igaz végre valami valóságalapot feltételező dolgot is hallani tőled... büszke vagyok rád.^^
Szerk: wakka 2009-03-26 21:42:56
Yaven: egen? Jól tetszik titkolni, néni...
Néni a te jó édes anyukád! Én nem vagyok az. Egy leendő mérnöknek meg a te érdekedben jobb, ha van vmi az agyában.
szerk: Gratulálok Dzirun az új címedhez! *pezsgőt nyit* és a lyukasztgatás is fölöttébb szórakoztató
Szerk: Yaven 2009-03-26 21:41:38
mi az wakka, Yavennek is 'udvarolsz'?
és ezzel az értelmes hszemmel lettem megszállott
-
Te szegény... Nem fért meg 2 dudás egy csárdában vagy csak magas volt a villanyszámla?
Csak simán ellopták. De nagyon hiányzik, sokkal jobb a PSP-nél.
Fogadd résztvétem eme mély gyászban....
Miért vettél akkor PSP-t helyette?
Add el és vegyél egy DSi-t.(nekem- kösz)
Yaven: egen? Jól tetszik titkolni, néni...
Szerk: wakka 2009-03-26 21:30:15
Öööö.... igen? Kíváncsi lennék ki diadalmaskodna rajzolásban és táncpad terén...
Ja, hogy te csak ilyenekre használod az agyad... Én gondolkodni is szoktam
szerk: Jóéjt Zp.! Tanulságos volt a mai este.
Szerk: Yaven 2009-03-26 21:29:42