Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor miért nem ezt mondtad már elsőre?!? Most e miatt jól beégettük magunkat...
na mentem aludni , de kössz az esti nevetőgörcs adagot ! most minden negatív energiám elszáll! jóccakát mindenkinek !és legyen ez tanulság h a profik is beéghetnek!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Akkor miért nem ezt mondtad már elsőre?!? Most e miatt jól beégettük magunkat...
wakka: azt már eddigis tudhattad, hogy az én agyam máshogy/jobban működik, mint a tied.
wakka: azt már eddigis tudhattad, hogy az én agyam máshogy/jobban működik, mint a tied.
Öööö.... igen? Kíváncsi lennék ki diadalmaskodna rajzolásban és táncpad terén...
Te szegény... Nem fért meg 2 dudás egy csárdában vagy csak magas volt a villanyszámla?
Csak simán ellopták. De nagyon hiányzik, sokkal jobb a PSP-nél.
ti annyira... *újabb röhögőhullám *na jó anya megint elküldött aludni
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 21:25:25
hát tudod amúgy nem igazán szoktam veszekedni , de ezen a héten elviselhetlen voltam -a családom tanúsíthatja XD-ez valszeg azé van mer még mélyebbek lettek az itacsicsíkjaim!
Igazán nem akarlak kínos helyzetbe hozni -elvégre a lányok tartsanak össze- de ez a post most iszonyatosan perverzként hat. Vagy csak én nem értek egy Narutós utalást? *reménykedik*
Ez minden volt csak perverz nem...
ZP: Miért érzem azt hogy egy műveletlen egyén vagyok Naruto téren??
Szerk: wakka 2009-03-26 21:22:03
ZP: ezt mi is tanusíthatjuk... Mi a jóélet az az itacsi csík és miért nem kezelteted??
*röhögő görcsöt kap * kezeltetni... a karikás szemek alatt húzódó csíkot ....*újabb röhög roham*azé itachicsík mer oan mint a ,,nagyérdemű " uchiha itachi védjegye !*még mindig röhög*és ti azt hittétek *nem bír tovább írni monjár meg fullad a röhögéstől*
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 21:22:47
hát tudod amúgy nem igazán szoktam veszekedni , de ezen a héten elviselhetlen voltam -a családom tanúsíthatja XD-ez valszeg azé van mer még mélyebbek lettek az itacsicsíkjaim!
Igazán nem akarlak kínos helyzetbe hozni -elvégre a lányok tartsanak össze- de ez a post most iszonyatosan perverzként hat. Vagy csak én nem értek egy Narutós utalást? *reménykedik*
ez valszeg azé van mer még mélyebbek lettek az itacsicsíkjaim!
Részvétem Már jobban vagy?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nemtom ki a faksz DS-ezett sielés közben...
Nyaralás volt és 2007-es, azóta már nincs DS-em. PSP-m van.
Te szegény... Nem fért meg 2 dudás egy csárdában vagy csak magas volt a villanyszámla?
ZP: ezt mi is tanusíthatjuk... Mi a jóélet az az itacsi csík és miért nem kezelteted??
Szerk: wakka 2009-03-26 21:15:45
szervusz wakka ! örülök h szereted a dr houst! és szeretnék béke jobbot nyújtani !
De remélem nem disznóláb.^_^
hát tudod amúgy nem igazán szoktam veszekedni , de ezen a héten elviselhetlen voltam -a családom tanúsíthatja XD-ez valszeg azé van mer még mélyebbek lettek az itacsicsíkjaim! vagyis de szoktam veszekedni! leginkább a bátyussal olyan értelmes dolgokon , mint : de igen! de nem! és hasonlók
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 21:16:44
Nyaralás volt és 2007-es, azóta már nincs DS-em. PSP-m van.
beküldve: 2009-03-26 21:02:17
(#18623) Melleékesen leginkább Quicksilver-nek van Nintendo konzolja, tessék őt forszírozni.
Mellékesen Quicksilvernek leginkább Sony konzolja van.
a 666. postom után jön az antikrisztus... gondoltam bábáskodnál felette...
ja, ok, szívesen bármikor
-