Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
,,Hitler fején ugrálok!"
Parancsolj; [Link]
Szerk.: addig érdemes megvenni, amíg akciós és 12 ezer pénzért elvihető. Ha visszaállítják az eredeti árakat, az már borsos lesz. Dobozt pedig Xpresstől lehet szerezni.
A Bosszú-trilógia sem kismiska.
Szerk.: addig érdemes megvenni, amíg akciós és 12 ezer pénzért elvihető. Ha visszaállítják az eredeti árakat, az már borsos lesz. Dobozt pedig Xpresstől lehet szerezni.
A Bosszú-trilógia sem kismiska.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-27 09:58:00
beküldve: 2009-03-27 09:06:08
(#18663) Parasikoly: Töltenél fel egy képet a Ghibli-sorozatról?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-03-27 08:53:42
(#18662) Hejhó, kiskalózok!
Megjött végre a rendelés. Van itt Ghibli-sorozat, Bosszú-trilógia, minden nyalánkság. Faja a díszdoboz is, nem nagy vászízdász, de ingyen több a jónál.
Aki még nem szerezte volna be, hajrá, hajrá.
Megjött végre a rendelés. Van itt Ghibli-sorozat, Bosszú-trilógia, minden nyalánkság. Faja a díszdoboz is, nem nagy vászízdász, de ingyen több a jónál.
Aki még nem szerezte volna be, hajrá, hajrá.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-27 07:18:59
(#18661) Jó reggelt!
Emlékszik még valaki a DNB-re? Amit osztálytársaimmal csináltunk találkozót. Sajnos, az elsőre nem tudtam elmenni, de most megint csinálunk egyet. A neve: DNB 2. - Találkozó! Újra! Szóval aki el szeretne jönni, az jelezze! (Időpontot nem írtam ki, mondja meg mindenki mikor jó neki - ha el akar jönni - és egyeztetek osztálytársaimmal.
DNB 2. - Találkozó! Újra!
Rendezvény:
- Filmvetítés.
- Buli.
Háznál:
- Étel.
- Ital.
Egyéb:
- Cosplay
Elérhetőségek:
- E-mail: bleachklub@citromail.hu
- Ide is lehet írni.
Tehát, aki el szeretne jönni jelezze valahogy!
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várjuk!
A rendezvény változtatás jogát fenntartjuk!
Dzirun: Ismerem azt a játékot, nagyon gonosz!
Emlékszik még valaki a DNB-re? Amit osztálytársaimmal csináltunk találkozót. Sajnos, az elsőre nem tudtam elmenni, de most megint csinálunk egyet. A neve: DNB 2. - Találkozó! Újra! Szóval aki el szeretne jönni, az jelezze! (Időpontot nem írtam ki, mondja meg mindenki mikor jó neki - ha el akar jönni - és egyeztetek osztálytársaimmal.
DNB 2. - Találkozó! Újra!
Rendezvény:
- Filmvetítés.
- Buli.
Háznál:
- Étel.
- Ital.
Egyéb:
- Cosplay
Elérhetőségek:
- E-mail: bleachklub@citromail.hu
- Ide is lehet írni.
Tehát, aki el szeretne jönni jelezze valahogy!
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várjuk!
A rendezvény változtatás jogát fenntartjuk!
Dzirun: Ismerem azt a játékot, nagyon gonosz!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-27 08:43:14
beküldve: 2009-03-26 23:44:53
(#18660) Hjajj de utálom ezt az apokalipszis szót...!
Mondj helyette feltárulást, az nem olyan fogós "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szia Yaven!
Jogos a kérdés, és szerencsémre nem sokszor!
Dzirun: Ajjvé, de jó példa...! LOL!
Jogos a kérdés, és szerencsémre nem sokszor!
Dzirun: Ajjvé, de jó példa...! LOL!
beküldve: 2009-03-26 22:37:01
(#18655) ténleg nehéz szó, főleg amikor az ember egy kocsmában próbálja üvölteni a csaposnak, hogy egy apokalipszist kérne (és józan ember olyat nem kér, csak aki bolond)
-
Szerk: ∂z 2009-03-26 22:37:23
Szia Dzirun!
Hjajj de utálom ezt az apokalipszis szót...! Ha gyorsan beszélek, és bele kell szőnöm a mondanivalómba, folyton belebotlik a nyelvem, és újra kell kezdenem az egész mondókám.
Hjajj de utálom ezt az apokalipszis szót...! Ha gyorsan beszélek, és bele kell szőnöm a mondanivalómba, folyton belebotlik a nyelvem, és újra kell kezdenem az egész mondókám.
beküldve: 2009-03-26 22:26:09
(#18652) -
Szerk: ∂z 2009-03-26 22:28:48
Szia Miho-chan! Mien teát ittál!?Énis akarok pörögni...ma valahogy nem nagyon ment!
Szia Naruto-kun!
Először egy levendulás Earl Grey-t, aztán meg egy Tropical Green-t... És mindkettő akkora filter volt, hogy rendesen ütni lehetett volna velük!
Tessék igenis pörögni! Ne hazudtold meg önmagad!