Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Melleékesen leginkább Quicksilver-nek van Nintendo konzolja, tessék őt forszírozni.
Mellékesen Quicksilvernek leginkább Sony konzolja van.
jó8 Zoé
wakka: Dzirun: Hozd a fekete bakkecskét, hadd veszem vérét. Addig pingálj egy hegyére állított pentagrammát. ^_~
ez most hogy jött? nem értem, de amúgy ok, 1* mindent ki kell próbálni
fórumtalira meg hozz gbat és nyomjuk az advance warst multiban
wakka: Dzirun: Hozd a fekete bakkecskét, hadd veszem vérét. Addig pingálj egy hegyére állított pentagrammát. ^_~
Olvas vissza egészen Bene-kün valamék hozzászólásán túl és rájöhetsz, hogy a 666. postom után jön az antikrisztus... gondoltam bábáskodnál felette...
Melleékesen leginkább Quicksilver-nek van Nintendo konzolja, tessék őt forszírozni.
Szerk: wakka 2009-03-26 20:58:26
beküldve: 2009-03-26 20:57:21
(#18618) beküldve: 2009-03-26 20:54:55
(#18617) jó8 Zoé
-
Yaven: akkor inkább ne olvasd el a folytatást.. ^x^
Dehogynem! Megjöttél a hülye beszólásaiddal és már nem is vagyok ideges a játék miatt
Ezt bóknak veszem akárcsak alister "kedvességét"...
beküldve: 2009-03-26 20:52:37
(#18615) Dzirun: nem nem zavar. épp ellenkezőleg.
Na de most megyek. Sziasztok. Mindenkinek jóéjt.
Na de most megyek. Sziasztok. Mindenkinek jóéjt.
Dehogynem! Megjöttél a hülye beszólásaiddal és már nem is vagyok ideges a játék miatt
Sokáig tartott a világrahoznod eme gyöngyszemet.
Igyekeztem egy rád nézve kevésbé kínos verziót megfogalmazni. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
szervusz wakka ! örülök h szereted a dr houst! és szeretnék béke jobbot nyújtani !
De remélem nem disznóláb.^_^
Quicksilver: Abba bele kell merülni, nem csak annyi hogy nyomunk egy menetet vki cuccán! És a multi valami isteni nyomjátok.
alister: Funny guy. Sokáig tartott a világrahoznod eme gyöngyszemet.
Szerk: wakka 2009-03-26 20:49:36
beküldve: 2009-03-26 20:45:44
(#18611) szervusz wakka ! örülök h szereted a dr houst! és szeretnék béke jobbot nyújtani !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Ne aggódj, mindjárt megszülöm az erdőben bambi anyukáját, tessék szépen kivárni.
Pedig már majdnem leírtam, hogy milyen aggasztóan normális a légkör itt.
Ugyan-ugyan csigavér, én csak tartottam az általd diktált fantasztikus színvonalat.
Tartod bizony - alámész és így a színvonal átrobog a fejeden. Te meg tartott, bár alig bírod. Milyen hősies."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Aki a stratégiai véscsekre bukik, nem mehet el az Advance Wars széria mellett nemhogy simán, de sehogy sem. Nem lehet azokat a gammákat nem imádni! ( * o*)
Dehogynem, nekem nem jött be.
A melyik?
Mi a rákot nézegeted a statisztikáimat, mi?
Ne aggódj, mindjárt megszülöm az erdőben bambi anyukáját, tessék szépen kivárni.
Ja és ezt a hozzászólást a babiloni (?) kurtizánnak ajánlanám, aki az apokalipszis bestiáján lovagol.
Dzirun: Hozd a fekete bakkecskét, hadd veszem vérét. Addig pingálj egy hegyére állított pentagrammát. ^_~
Szerk: wakka 2009-03-26 20:44:21