Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nemtom...itt a tavasz. Ma annyit mosolyogtam, mint máskor egy hét alatt Hisz végre jó idő van!!
Amúgy hogy telt a napod?
jó neked nekem borzalmas volt a hangulatom egész nap
Én unatkozom... Nem beszéve arról, hogy holnap is suli van...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nemtom...itt a tavasz. Ma annyit mosolyogtam, mint máskor egy hét alatt Hisz végre jó idő van!!
Amúgy hogy telt a napod?
jó neked nekem borzalmas volt a hangulatom egész nap
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Jaj, csak ne emózz be! *buksisimi* Csak kicsit meglepett a dolog....mostanság a h.sz.-eid nem éppen az "intellektüel kulturember" benyomását keltették.
Leggonoszabb Királynő Aizen oldalán? Hát ez elég gázul hangzik. Én egyeduralomra akarok törni! Csak most nem lenne fair ezt tenni, mivel szegény betegeskedik.
És már hogy ne tudnék idézni? Az én technikámat tanítani lehetne!
Pincében animálás, amikor szép idő van: ezt hívom én emberkínzásnak.
Leggonoszabb Királynő Aizen oldalán? Hát ez elég gázul hangzik. Én egyeduralomra akarok törni! Csak most nem lenne fair ezt tenni, mivel szegény betegeskedik.
És már hogy ne tudnék idézni? Az én technikámat tanítani lehetne!
Pincében animálás, amikor szép idő van: ezt hívom én emberkínzásnak.
Hali!!! Nah mivan veled???
Amúgy hogy telt a napod?
Jó idő??? Nálunk itt nyiregyen tegnapelőtt esett a hó!
Noh de nm szabad búsulni! Majd csak jön a jó idő! De végülis nem jössz fel MSN-re?? Szíívesen látnálak Yaven-haver! Nos én már nem GAME-tam már vagy két hete.... Érdekes h kibírtam...
Most hogy megjöttél muszáj leszek levedleni az intellektüel kulturember burkomat, mivel kegyed máskülönben nem hajlandó szóbaállni a magamfajtával...
Hogy ne csak a szám járjon;
-te alapból nem tudsz idézni
-ha a címre pályázol nyúgodtan lehetsz Leggonoszabb Királynő Aizen oldalán...
Visszatérve a normál észjárásra, megjegyezni való tényező a mai nap, ugyanis csodával határos módon valahogy nem mutatott hajlandóságot jégeső produkálására az időjárás. Ami most kivételesen szomoru, mivel kissé fájó szívvel tekintgettem ki a pince ablakából a szép napsütésre animálás közben...
Hogy ne csak a szám járjon;
-te alapból nem tudsz idézni
-ha a címre pályázol nyúgodtan lehetsz Leggonoszabb Királynő Aizen oldalán...
Visszatérve a normál észjárásra, megjegyezni való tényező a mai nap, ugyanis csodával határos módon valahogy nem mutatott hajlandóságot jégeső produkálására az időjárás. Ami most kivételesen szomoru, mivel kissé fájó szívvel tekintgettem ki a pince ablakából a szép napsütésre animálás közben...
Amúgy hogy telt a napod?
Sziasztok ismét!
Szerk.: Jajjj!!! Most jut eszembe h nekem is van egy Dragon Ballos játékom... Bár nem csoda h eddig csak kétszer játszottan vele.... Két éve megvan....
Szerk: Morduk 2009-03-27 18:59:44
Sziasztok ismét!
Wow, mi volt ez a magasröptű eszmefuttatás wakka? Nem ismerek rád... Azért még mindig nem tudsz rendesen idézni, de ez most nem számít, mivel hosszú mondatokat írtál csúnya szavak és idióta szóviccek nélkül! Gratulálok!
Fú, azta de gonosz vagyok.....lassan pályázhatnék Aizen Leggonoszabb Király címére is
No remélem azért nem sértődsz meg. Túl jó kedvem van, hogy visszafogjam magam, vagyis reszkessetek fórumlakók!
Dragonballról meg sosem volt jó véleményem.
*elkezdi ásni a sírját*
Wow, mi volt ez a magasröptű eszmefuttatás wakka? Nem ismerek rád... Azért még mindig nem tudsz rendesen idézni, de ez most nem számít, mivel hosszú mondatokat írtál csúnya szavak és idióta szóviccek nélkül! Gratulálok!
Fú, azta de gonosz vagyok.....lassan pályázhatnék Aizen Leggonoszabb Király címére is
No remélem azért nem sértődsz meg. Túl jó kedvem van, hogy visszafogjam magam, vagyis reszkessetek fórumlakók!
Dragonballról meg sosem volt jó véleményem.
*elkezdi ásni a sírját*
Isstenem de nagyon sz@r ez az új Dragon ball játék!Most játszottan ki fél óra alatt PSP-n!De akkora rakat... hogy az hihetetlen!Meg a film is ien lesz szal!Halál a készítőkre!!!!
Én mindig mondom h a Dragon Ball Z sosem volt jó, de én beszélhetek Aizennek....
Nem feltétlenül van összefüggés a rajzfilm és a belőle készült videojáték minősége között, mindössze egy általánosság van, miszerint ha egy game valaminek az adaptációja, akkor az 80% hogy szar. Ez a szomorú tény abból fakad, hogy a készítők szeme előtt csak a gyorsan összecsapott munka lebeg a pénz égisze alatt, mivel a cím úgyis elviszi a kontármunkát a hátán. Eme jelenség hasonlóa szembeötlő gyakorlatilag mindennel, amit a nemiséggel akarnak a vásárlóra tukmálni.
Kivételek természetesen mindig vannak, de sajna nem ez a jellemző. Hiába jónak tűnik egy feldolgozás, ha összehasonlítva egy hasonló kategóriáju játékkal egyből világos lesz, hogy az magasan veri a másikat.
Isstenem de nagyon sz@r ez az új Dragon ball játék!Most játszottan ki fél óra alatt PSP-n!De akkora rakat... hogy az hihetetlen!Meg a film is ien lesz szal!Halál a készítőkre!!!!
Én mindig mondom h a Dragon Ball Z sosem volt jó, de én beszélhetek Aizennek....
beküldve: 2009-03-27 18:17:20
(#18700) Most hol lesz a tali????????
Mert már ideje lenne eldönteni hogy hol lesz!!!!!!!!!4
Mert már ideje lenne eldönteni hogy hol lesz!!!!!!!!!4
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-27 18:06:11
(#18699) Hello mindenkinek! Kinek milyen napja van? Remélem mindenkinek jó napja van.... Kár holnap is suli.... Bár én amikor elzárták az oroszok a gázt és nem kellet iskolába menni akkor is beteg voltam szval ez velem kitolás...
Errefelé mizújs?
itt van nálunk Saci néni úhogy jó kockulást !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-27 17:42:40
(#18697) Jelentem most untam meg a magolást...
Errefelé mizújs?
Másnéven az anatómia seggelését...grrr
Errefelé mizújs?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-27 17:40:51
(#18696) Isstenem de nagyon sz@r ez az új Dragon ball játék!Most játszottan ki fél óra alatt PSP-n!De akkora rakat... hogy az hihetetlen!Meg a film is ien lesz szal!Halál a készítőkre!!!!