Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-26 14:21:12
(#18472) mivel semmi értelmes nem jut ezembe meg várom amíg valaki ír valami értelemeset* felteszi a lábát és vár*
mivel senki nem ír semmit megyek szeekrényt selejtezni !
minden cuccomra szükség van meek tv-zni!
mivel senki nem ír semmit megyek szeekrényt selejtezni !
minden cuccomra szükség van meek tv-zni!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 14:29:04
Pont fordítva volt: én mondtam a viccet és ő böázott Aztán én is rájöttem, hogy ezzel a mi barátságunkon viccelni iszonyat gáz.
Pardon, megyek javítani.... *elsüllyed*
Jelentem a javítás megtörtént.
wakka vs. Dragda: hmm...érdekes
És már vége is van.... részemről
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 14:17:11
- Miyu: Tényleg ezeréves poén.
Az olyan "sokatmegélt", porosodó matuzsálemeknek, mint te, biztosan. >)
Hogy egyeseket mire vesz rá az unalom: [Link] Amúgy tök aranyos.
Köszi Yaven, mit is várhattam volna?
Nem tudom, én nagyon szeretem... És azóta mióta megnéztük a Húgom se szid úton-útfélen minden meleget...
Hisz az előbb már böá-ztál egyet Fisi viccén....
Nem tudom, én nagyon szeretem... És azóta mióta megnéztük a Húgom se szid úton-útfélen minden meleget...
Pont fordítva volt: én mondtam a viccet és ő böázott Aztán én is rájöttem, hogy ezzel a mi barátságunkon viccelni iszonyat gáz.
wakka vs. Dragda: hmm...érdekes
Kedves, ha nem vette volna észre itt viccelődünk. Csak maga vesz mindent komolyan. Ha valaki nem is érti, akkor más biztosan és ez pont elég. Ha már ennyire igazságharcos kedvében van, akkor talán azokat ócsárolja akik Mordukot kenik a sárga földig, de úgy látom a fölött könnyebb átsiklani...
-1: Nem teljesen fogtad,, hogy mit akartam... és ezért be is kussolok.
-2: Nálam ez nem viccelődés kategória
-3: Mordukot is megvédem, ha úgy érzem, hogy meg kell tennem... Ha meg az kell, akkor építő jelleggel írok neki valamit...
Oh és mielőtt elfeledném...
-4: Nem vagyok a kedvesed és te érdekedben mondom, gyorsan verd is ki a fejedből ezt a megszólítást az irányomban. Köszi.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 14:13:30
Hozzáfűznivaló dolgok a mai agymenésetekhez:
- Wakka: A kisebbet nem szokás bántani, főleg, hogy életkorából adódóan (és nem negatívan értve) nem érti a mondandód. Ennyi. Szerintem tök feleslegesen vered a nyálad emiatt. Nyugi...
- Túl a barátságon: Sztem egy csodaszép film, és bevallom nőiesen, hogy megsirattam. Tessék, kövezzetek meg érte! És Fisi... Jó volt a poén/beszólás!
- Parasikoly Kapitány: Blogügyben egyetértek veled...
ámen ! minden szó igaz ! éljen Dragda!és mielőtt bárki azt hiné , nem vettem komolyan egy szót sem semmiből!
Szerk: Zabpehely 2009-03-26 14:11:41
- Wakka: A kisebbet nem szokás bántani, főleg, hogy életkorából adódóan (és nem negatívan értve) nem érti a mondandód. Ennyi. Szerintem tök feleslegesen vered a nyálad emiatt. Nyugi...
Kedves, ha nem vette volna észre itt viccelődünk. Csak maga vesz mindent komolyan. Ha valaki nem is érti, akkor más biztosan és ez pont elég. Ha már ennyire igazságharcos kedvében van, akkor talán azokat ócsárolja akik Mordukot kenik a sárga földig, de úgy látom a fölött könnyebb átsiklani...
Szia Dragda! *felhúzza a vitorlákat*
Túl a barátságon: *eldobja az első követ*
Túl a barátságon: *eldobja az első követ*
Köszi Yaven, mit is várhattam volna?
Hisz az előbb már böá-ztál egyet a saját vicceden....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 14:16:12
Szia Dragda! *felhúzza a vitorlákat*
Túl a barátságon: *eldobja az első követ* Szerintem túl volt a nézhetőség határán.
Túl a barátságon: *eldobja az első követ* Szerintem túl volt a nézhetőség határán.
Pedig a színészekkel amúgy nem lenne bajom, meg a yaoi téma sem újdonság nekem, de ez akkoris...
beküldve: 2009-03-26 14:01:12
(#18463) Kapitánynak jelentem: Megjöttem! Csatára készen!
- Túl a barátságon: Sztem egy csodaszép film, és bevallom nőiesen, hogy megsirattam. Tessék, kövezzetek meg érte! És Yaven... Jó volt a poén/beszólás!
- Túl a barátságon: Sztem egy csodaszép film, és bevallom nőiesen, hogy megsirattam. Tessék, kövezzetek meg érte! És Yaven... Jó volt a poén/beszólás!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 14:15:48
Legközelebb spoilerbe légyszi... és írd oda hogy Yaven-féle humor... amivel a szerzőnő is tisztában van..
Jajj, de gyenge átvett poén...már nekem fáj, hogy csak ilyenekre vagy képes...
Vagy talán tegnap mad_chan túlságosan elszívta az energiádat?
az a túl a barátságon nem vicces!!!! boááh!
nekem tetszett
-
Szerk: ∂z 2009-03-26 13:56:12
Szegény zabigyereknek most nem igazán jönnek össze az osztások...
szegény kötekedő-kunnak nem sok esélye van rá h még a fórumtalálkozó után is élni fog!
Mivel most még emberi a gép sebessége, megnézem! Aztán megyek vissza "Magyar művelődéstörténet a Kárpát-medencében" órára. *integet*
*gonosz kacaj* Jó szórakozást a suliban!
Tényleg nem volt vicces...
Legközelebb spoilerbe légyszi... és írd oda hogy Yaven-féle humor... amivel a szerzőnő is tisztában van..
Mivel most még emberi a gép sebessége, megnézem! Aztán megyek vissza "Magyar művelődéstörténet a Kárpát-medencében" órára. *integet*
*gonosz kacaj* Jó szórakozást a suliban!
Tényleg nem volt vicces...
Zabpehely: mostanában úgyis elkélne egy szellemlovas segítsége...valamivel védekezni kell a "szuperszellő" ellen
Parasikoly: nekem sem jött be.
wakka: Én már meg sem érdemlem a választ? Vagy csak nem tudsz mit kinyögni?
Szerk: Yaven 2009-03-26 13:52:56