Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-26 02:21:37
(#18412) beküldve: 2009-03-26 01:33:33
(#18411) Mindent lehet fokozni.
Amúgy meg tetszik az új aláírásod.
Az is igaz....
Köszönöm szépen...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szia! *integet* A kócosságot bebuktad, mert mióta itthon esz a fene fésűt nem látott a fejem...
Mindent lehet fokozni.
Szia Dragda! Szegény.... *buksisimi* -Most már nemcsak fájdalmaid vannak, hanem kócos is lettél.
Szia! *integet* A kócosságot bebuktad, mert mióta itthon esz a fene fésűt nem látott a fejem...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
"Egészen más okból" köveket gyűjtök egy magyar Taigetosz építéséhez, nemzetmentő hevület okán.
- Zabpehely: A jeges ülőfürdő lányoknak is használ ám
- Yaven:Te mondtad, hogy erre jönnél szívesebben, semmint a Coraline-re
Jajj, ti fiúk mindig a drasztikus megoldások hívei vagytok. Közben meg tuti, hogy 10 évesként ugyanígy viselkedtetek
Jeges ülőfürdő lányoknak nem ajánlott! A hideg vízzel arcmosás, meg a kényszerzubbony még elmegy...
Amúgy meg a két film közül még mindig ez sokkal jobb volt. Ezen csak bezombultam, azon kattogott volna az agyam. Márpedig ma ki akarom aludni magam.
Szia Dragda! Szegény.... *buksisimi* -Most már nemcsak fájdalmaid vannak, hanem kócos is lettél.
Szerk: Yaven 2009-03-26 00:51:52
Dragda megint idézett tőlem: visszavonhatatlanul klasszikusodom XD
Nem olyan meglepő...Tekintve, hogy mindig értelmes, és jól irányzott beszólásaid vannak...
Oh, igen. Jelentkeznék a kőgyűjtős dologra ingyen és bérmentve.
Egen, mint az éjszakai baglyok észlelik visszatértem. A migrén egy makacs dög, ami nem hagyja aludni az ember lányát...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-26 00:48:06
beküldve: 2009-03-26 00:33:40
(#18405) Megint volt termés...
- Morduk: A jó érzés és a fórum etikett miatt, továbbá tekintettel zsenge korodra a mai teljesítményed no comment.
Szóval egy jó tanács a jövőre mindenkinek, akit gyorsan elönt a hevület: amikor legközelebb elkap az idegroham, ne azonnal a fórumra írj! Előbb ülj be egy kád/lavór jeges vízbe, és maradj ott, amíg nem érzed melegnek.
- Miyu: Tényleg ezeréves poén.
Ha kiteszem a lábam, rögtön elszabadul az állatkert... Lehet, hogy valaki hozzám kötözte a rácsokat?
Technikai megjegyzés: a csakrák nem asztrológiai fogalmak (ahogy azt Dragda volt szíves megvilágítani).
- wakka: Látom ha Yaven nincs fent a fórumon, te akkor is találsz magadnak civakodó partnert...
"Valami érthetetlen oknál fogva mindig tőlem kérdezi valamelyik intoleráns emberke, hogy meg akarok-e halni" -> 'A gyilkosság a kritika szélsőséges formája'
Amúgy én már nem is kérdezem, mert a viselkedésed alapján nyilvánvaló, hogy soha nem veszel tartós tejet.
- Yaven: "előzetesben csak annyit, hogy legközelebb utánaolvasok, ha fiú ajánl filmet."
Te mondtad, hogy erre jönnél szívesebben, semmint a Coraline-re
- Misu-chan: Gratulálok!
*:
- Morduk: A jó érzés és a fórum etikett miatt, továbbá tekintettel zsenge korodra a mai teljesítményed no comment.
"Egészen más okból"* köveket gyűjtök egy magyar Taigetosz építéséhez, nemzetmentő hevület okán.
Szóval egy jó tanács a jövőre mindenkinek, akit gyorsan elönt a hevület: amikor legközelebb elkap az idegroham, ne azonnal a fórumra írj! Előbb ülj be egy kád/lavór jeges vízbe, és maradj ott, amíg nem érzed melegnek.
- Miyu: Tényleg ezeréves poén.
Ha kiteszem a lábam, rögtön elszabadul az állatkert... Lehet, hogy valaki hozzám kötözte a rácsokat?
Technikai megjegyzés: a csakrák nem asztrológiai fogalmak (ahogy azt Dragda volt szíves megvilágítani).
- wakka: Látom ha Yaven nincs fent a fórumon, te akkor is találsz magadnak civakodó partnert...
"Valami érthetetlen oknál fogva mindig tőlem kérdezi valamelyik intoleráns emberke, hogy meg akarok-e halni" -> 'A gyilkosság a kritika szélsőséges formája'
Amúgy én már nem is kérdezem, mert a viselkedésed alapján nyilvánvaló, hogy soha nem veszel tartós tejet.
- Yaven: "előzetesben csak annyit, hogy legközelebb utánaolvasok, ha fiú ajánl filmet."
Te mondtad, hogy erre jönnél szívesebben, semmint a Coraline-re
- Misu-chan: Gratulálok!
*:
Igen, ez irónia volt, ami továbbra sem ország vagy szép női név... ha nem tudod, mi, és a Google se menne, bökj ide
bár akkor már mindegy is neked
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-26 00:41:42
beküldve: 2009-03-25 23:32:51
(#18404) wakka: Véged van!! Basszus a 18294. postod miatt minimum egy herekiri jár neked. Vagy van egy jobb ötletem.... *elmegy a szekrényében keresni egy selyem zsinórt* Holnap csomagod fog érkezni...
Szerk: Yaven 2009-03-26 00:18:21
ÁÁÁ! emberek! Ma volt a legelső egyéni éneklésem, több mint 100 ember volt ott... Remegtek a lábaim, de szinte el sem hiszem! Annyira jó volt^^ volt mögöttem dob, szinti, gitár.. húú :) és olyan nagy tapsot kaptam! júúúúúj*rázza jobbra balra az ökölbe szorított kezeit*
Ne hari, nem dicsekedésből mondtam, csak annyira boldog vagyok most^^
Majd megnézzük youtube-on. ^__^
beküldve: 2009-03-25 22:54:53
(#18400) ÁÁÁ! emberek! Ma volt a legelső egyéni éneklésem, több mint 100 ember volt ott... Remegtek a lábaim, de szinte el sem hiszem! Annyira jó volt^^ volt mögöttem dob, szinti, gitár.. húú :) és olyan nagy tapsot kaptam! júúúúúj*rázza jobbra balra az ökölbe szorított kezeit*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-03-25 22:55:40
Miho (még egyszer): mit töröltél, te kis ravasz?
Semmi huncutságot... (Bemásoltam az alatta lévő hsz-ba. )
Szia Mad_chan, jó éjszakát!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-25 22:54:04
...
Te kis gonosz!
Nem én! Én CSAK ismerlek...
mad_chan: Kötekedő szellem. Nem tudom kire/mire céloztál, de jobban tennéd ha nem tennéd....
Kezd érni a no.2 idegpályaburkoló címed...
szerintem se vagyok kis gonosz. milyen igazad van. főleg másmilyen nem!
mad_chan: Kötekedő szellem. Nem tudom kire/mire céloztál, de jobban tennéd ha nem tennéd....
Kezd érni a no.2 idegpályaburkoló címed...
szerintem se vagyok kis gonosz. milyen igazad van. főleg másmilyen nem!
na én megyek, mert vár a zuhany meg a pizsim
hali mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-25 22:51:13