Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-25 16:31:18
(#18098)
Szerk: Aizen 2009-03-25 16:31:27
beküldve: 2009-03-25 16:27:08
(#18097) No itt vagyok, sziasztok!
Valahogy jó érzés volt elköszönni az angol tanáromtól... Tényleg remélem, hogy nem kell többet ilyen szituációban találkoznom Vele. - mert mondjuk, mint barátok, találkozhatnánk, mert nagyon jól kijövünk egymssal meg minden!
A napom: mosolygós.
szerk.: Zoe, köszönöm a jó tanácsot! Reméltem, hogy Te is írsz valamit, hisz' Te vagy a mi kis zongoristánk!
A karbantartással tényleg nem lenne gond, mert Apum ügyfele megcsinálja ingyen is.
Valahogy jó érzés volt elköszönni az angol tanáromtól... Tényleg remélem, hogy nem kell többet ilyen szituációban találkoznom Vele. - mert mondjuk, mint barátok, találkozhatnánk, mert nagyon jól kijövünk egymssal meg minden!
A napom: mosolygós.
szerk.: Zoe, köszönöm a jó tanácsot! Reméltem, hogy Te is írsz valamit, hisz' Te vagy a mi kis zongoristánk!
A karbantartással tényleg nem lenne gond, mert Apum ügyfele megcsinálja ingyen is.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-25 16:32:14
egyébként se tudom hogy néz ki, szóval eddig elképzeltem egy arcvonalat és egy pár fehér szemet. annyira nem durva, csak furán üres
találtam egy wakkát iwiwen, születési időpont stimmel, de a képe nem lesz furcsább ha fehérek a szemei...
találtam egy wakkát iwiwen, születési időpont stimmel, de a képe nem lesz furcsább ha fehérek a szemei...
-
Szerk: ∂z 2009-03-25 16:20:55
Ja igen közben köszönnék is! Sziasztok!
Téma szerintem ne legyen a mai nap...mert ld:tegnapi levert hangulat csak nem kéne megint...
Na jólegyünk optimisták!Kinek mien volt a napja?
Téma szerintem ne legyen a mai nap...mert ld:tegnapi levert hangulat csak nem kéne megint...
Nekem jó volt kaptam egy 5 fizikából
Ja és szia zoe
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-25 16:17:59
Valami téma?
Talán .... hogy nézne ki wakka fehér szemekkel ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-25 16:15:27
(#18093) beküldve: 2009-03-25 16:14:32
(#18092) Sziasztok.
Miho: pianinó zongora jó, ha drága is, csak az a baj, h sokba kerül a hangolás, meg ha használt, ak legyen bármilyen jó állapotú, nem lehet szépen fölhangolni.
enyémet 2 évenet 1szer hangolják, és mégis elég csúnya a hangja. anyu gondolkodott róla, h eladnánk, és vennénk egy kissebb koncertzongorát,-de én sajnálom, mer ez régi darab, és szépen ki van faragva, meg minden. hiányozna
-am a zenébe fogj bele nyugodtan. nem árt meg. és mindig előnyt jelent vhogy.
Szia Aizen-sama és naruto
Napom: türhető
Miho: pianinó zongora jó, ha drága is, csak az a baj, h sokba kerül a hangolás, meg ha használt, ak legyen bármilyen jó állapotú, nem lehet szépen fölhangolni.
enyémet 2 évenet 1szer hangolják, és mégis elég csúnya a hangja. anyu gondolkodott róla, h eladnánk, és vennénk egy kissebb koncertzongorát,-de én sajnálom, mer ez régi darab, és szépen ki van faragva, meg minden. hiányozna
-am a zenébe fogj bele nyugodtan. nem árt meg. és mindig előnyt jelent vhogy.
Szia Aizen-sama és naruto
Napom: türhető
Szerk: Zoé 2009-03-25 17:01:10
beküldve: 2009-03-25 16:13:50
(#18091) Ja igen közben köszönnék is! Sziasztok!
beküldve: 2009-03-25 16:00:41
(#18090) NA MOST AZTÁN ....-* mély levegőt vesz *
ha így folytatjátok meg sértődöm és annak nem lesz jó vége
bár ki zudja kinek nem lesz jó ...
BUUUUUUU!
Ha nem fejted ki mi a bajod nem tud rajta a dokibácsi segíteni...
nem azér írtam ezt mer hülye vagyok hanem mer épp akkor szerkesztettél amikor írtam !
na mibe h mire meg szerkesztem egy rahedli hsz lesz !
és ha ez nem illik a szemedhez azon nem csodálkozom -fehér szemű wakka - hhhhiihihihihih
Szerk: Zabpehely 2009-03-25 15:32:26
NA MOST AZTÁN ....-* mély levegőt vesz *
bár ki zudja kinek nem lesz jó ...
BUUUUUUU!
Ha nem fejted ki mi a bajod nem tud rajta a dokibácsi segíteni...
beküldve: 2009-03-25 15:24:09
(#18087) cak azér sem cserélem le ! a kérdés meg az volt h mien szombatról beszélt narútó és rapider ?
Szerk: Zabpehely 2009-03-25 15:26:40
beküldve: 2009-03-25 15:19:58
(#18086) Kacsasült. Éppen az egyetemen szívom magamba a kultúrát. Libamájer. Ez az de jó vagyok.
alister: Úgy érzem ez a mozi most nem lesz osztatlan tömegmóka...
Zappehejj: mi a kérdés?? És rakd vissza a régi avatarodat mert ez az "új" nem illik a szemem színéhez. Kössz.
alister: Úgy érzem ez a mozi most nem lesz osztatlan tömegmóka...
Zappehejj: mi a kérdés?? És rakd vissza a régi avatarodat mert ez az "új" nem illik a szemem színéhez. Kössz.
Szerk: wakka 2009-03-25 15:21:15
Watchmen, holnap 19.00, Westend?
Várom a véleményeketnekem se válaszolt senki ! egy árva lélek se ! SEEEEEEEEEEEEEEENKIIIIIIIIIIIII!
beküldve: 2009-03-25 15:15:05
(#18084) Rulz. Nincs kedvem vissza olvasni. Rulez! Most más Technika tanár volt, és jó fej volt.