Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Igen, valóban debreceni vagyok, és csütörtökönként járok. És már megvan a 13 kyu-m!!!
Akkor azt hiszem, ismerlek és már játszottam veled!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-25 15:08:07
beküldve: 2009-03-25 14:59:10
(#18082) Watchmen, holnap 19.00, Westend?
Várom a véleményeketde most rohanok az egyetemnek csúfolt becsületvesztőbe, hátha végre két hét után képesek voltak egyetlen nyomorult kis igazolást megírni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Vezi, te is Debrecenbe jársz? Nekem is mennem kéne csütörtökön, már rég voltam, de olyan fáradt vagyok mostanában, inkább alszom itthon.
Nem aludni, jönni shougizni az egyetemre!! Igen, valóban debreceni vagyok, és csütörtökönként járok. És már megvan a 13 kyu-m!!!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2009-03-25 13:15:15
(#18079) mondjátok , naruto és rapider milyen szombatról mesél ?
és mér nem értékelte senki a költészetem ?
miho : cak úgy kapsz egy pianínót cak mer elkezdesz zongizni ? nekem még a bérelt fuvoláért is meg kő dolgozni !
alister : 2 percre lakom a city centertől
és mér nem értékelte senki a költészetem ?
miho : cak úgy kapsz egy pianínót cak mer elkezdesz zongizni ? nekem még a bérelt fuvoláért is meg kő dolgozni !
alister : 2 percre lakom a city centertől
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
A Coraline ijesztgetős végét pedig nagyon eltalálták. A banyát remekül megformálták.
Tetszett, hogy olyan pókszerű. A macska meg az Alice-ra emlékeztetett (bár az egész történetnek volt egy kis alice-os beütése, amit imádok azért néztem meg)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A mai világban a zombi-csontváz lámúr szerintem már teljesen hétköznapi. Vannak sokkalta bizarabb dolgok is ilyen téren. xD
A Coraline ijesztgetős végét pedig nagyon eltalálták. A banyát remekül megformálták.
Zongorázni metál! Az új eszméletlen drága, használtat érdemes szemezni. Neten, újságban kutakodni, hajrá.
A villanyos pedig remek ötlet. Mobilabb, könyebb meg olcsóbb karbantartani.
A mi pianinonkat már vagy 7 éve fel kéne hangolni.
Zongorázni metál! Az új eszméletlen drága, használtat érdemes szemezni. Neten, újságban kutakodni, hajrá.
A villanyos pedig remek ötlet. Mobilabb, könyebb meg olcsóbb karbantartani.
A mi pianinonkat már vagy 7 éve fel kéne hangolni.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-25 12:04:28
Áááh, Fisi! Szia!
Amúgy köszönöm, hogy ismét meglátogattad az oldalam! Írtam választ a Vendégkönyvbe.
Amúgy köszönöm, hogy ismét meglátogattad az oldalam! Írtam választ a Vendégkönyvbe.
Akkor megnézem, most úgyis az egyetemen gépezek, itt gyorsabb. Otthon már csak rajzolni szeretek, jó ha aközben nem omlik össze a rendszer.
Szia Aizen!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-03-25 12:00:43
beküldve: 2009-03-25 11:57:11
(#18075) Áááh, Fisi! Szia!
Köszönöm a tippet, utánanézek majd, ha ott tartok már, hogy van tanárom.
Amúgy ennyiért már találtam - persze csak használt - pianínót. Csak félek, hogy "mennyire" használt. Mondjuk szerencsém van, mert Apum egyik, ügyfele hangszerjavítással foglalkozik, és a billentyűsökhöz kifejezetten ért. Szóval... No mindegy, nem megyek bele jobban, mert úgyis mindjárt indulnom kell.
Köszönöm a tippet, utánanézek majd, ha ott tartok már, hogy van tanárom.
Amúgy ennyiért már találtam - persze csak használt - pianínót. Csak félek, hogy "mennyire" használt. Mondjuk szerencsém van, mert Apum egyik, ügyfele hangszerjavítással foglalkozik, és a billentyűsökhöz kifejezetten ért. Szóval... No mindegy, nem megyek bele jobban, mert úgyis mindjárt indulnom kell.
Amúgy se férne el egy zongora nálunk... Esetleg a nappaliban, ha kilakoltatnám a botanikus kertet az egyik esélyes helyről. De még akkor is kérdéses lenne...
Mondjuk, ha pianínot... Hmmm...
Valakinek nincs egy fölösleges, vagy jó áron kínált, nem túl rossz állapotú pianínója?
No... Elég az agymenésből - egyelőre...
A húgom is zongorázik, és nálunk se fér el nagy zongora, a pianínók meg nagyon drágák, de mi a corában vagy auchenban vettünk egy elektromosat. (nem szintetizátor) Olyan hosszú a billentyűzete, mint egy igazi zongorának, akkora erővel kell őket lenyomni, de kb. 40 centi keskeny(de lehet, hogy annyi se) . Pedál van hozzá. Nem tudom, lehet e még venni, kb. 140 ezer volt (ami nem olcsó, de még mindiog jobb, mint egy pianínó)
Yaven: A karácsonyi lidércnyomás egy cuki kis bábfilm, Halloween városban játszódik, musical (a kezdő dal nagyon jóóóóóó ) és "nagyon gót"
a Timi rajzolta belőle mindig Jacket, tudod, a kis zombi fejeket
Szerintem a Coraline ijesztőbb volt, főleg a vége! És az a gombos dolog sokkal morbidabb volt, mint a zombi-csontváz szerelem. Vagy mégse?
Szerk: Fiszi 2009-03-25 11:51:40
beküldve: 2009-03-25 10:31:47
(#18072) Jóóó napot, drágáim!
Utolsó angol órámra készülök - remélem... És szombaton... Hjajj de jó lenne túl lenni rajta. És nem egyszerűen túl lenni, hanem végre le is vizsgázni...
Utána pedig, ha már a kezemben tartom a bizonyítványt... Muhahahahaaa... Elkezdhetem végre vagy a zongorát, vagy a japánt - vagy mindkettőt, ha elmegyek dolgozni, és hozzájárulok valamennyivel a költségeimhez.
Bár... lehet, hogy előbb talán gitározni kéne megtanulnom... Szegény kis akkusztikusom ott lóg a falon a vendégszobában, és várja, hogy jól megpengessem néha... Hjajj...
Amúgy se férne el egy zongora nálunk... Esetleg a nappaliban, ha kilakoltatnám a botanikus kertet az egyik esélyes helyről. De még akkor is kérdéses lenne...
Valakinek nincs egy fölösleges, vagy jó áron kínált, nem túl rossz állapotú pianínója?
Utolsó angol órámra készülök - remélem... És szombaton... Hjajj de jó lenne túl lenni rajta. És nem egyszerűen túl lenni, hanem végre le is vizsgázni...
Utána pedig, ha már a kezemben tartom a bizonyítványt... Muhahahahaaa... Elkezdhetem végre vagy a zongorát, vagy a japánt - vagy mindkettőt, ha elmegyek dolgozni, és hozzájárulok valamennyivel a költségeimhez.
Bár... lehet, hogy előbb talán gitározni kéne megtanulnom... Szegény kis akkusztikusom ott lóg a falon a vendégszobában, és várja, hogy jól megpengessem néha... Hjajj...
beküldve: 2009-03-25 03:05:30
(#18071) Az előző már nem szerkeszthető, no nem baj...
Tegnapi/mai Dexter:
Tegnapi/mai Dexter:
Legnagyobb mondat (Dextertől): "Összeállítok egy kezdőkészletet". Sírva röhögős részek: Deb kifakadása az ékszerboltban és Batista telefonos üzenete. Ami pedig a zárójelenetet illeti, a reakcióm az alábbi hangsorban foglalható össze: aztajószagúrohadtúristeneit
Az újszülött szörnyeteg, Migel Prado becsöngetett az ügyvédnőhöz, aki feldarabolását már korábban szorgalmazta. Most vagy megdugja (erre is vannak jelek) vagy feldarabolja (ami ugye evidens lenne).
beküldve: 2009-03-24 23:21:25
(#18070) Watchmen, holnap 19.00, Westend?
Nem is az eltérés a probléma, ami szvsz egy adaptációnál teljesen rendben van, hanem az érthetősége. Ha olvasás nélkül ül be az ember, néhol vontotatott vagy zavaros lehet neki.
Nagy eltérés nincsen, csak meg van nyírbálva ugye, de még egy film kellett volna, ha mindent bele akarunk vinni.
Ezért nem lesz Sandman filmünk sem. Meg mert Gaiman aszonta. xD
Naszóval, Coraline könyebben emészthető, főleg ha többen mentek, akik nem képregénygeekek. Nomeg, a háromdét is ki kell próbálni, arra pedig remek. (;
Nagy eltérés nincsen, csak meg van nyírbálva ugye, de még egy film kellett volna, ha mindent bele akarunk vinni.
Ezért nem lesz Sandman filmünk sem. Meg mert Gaiman aszonta. xD
Naszóval, Coraline könyebben emészthető, főleg ha többen mentek, akik nem képregénygeekek. Nomeg, a háromdét is ki kell próbálni, arra pedig remek. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-24 22:58:37